صفحه 2 از 41 اولین 123412 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 409

موضوع: مباحث Avira Internet Security

1. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ehy7
    سلام به دوستان.

بنده امروز Avira Free رو روی ویندوز XP ام نصب کردم و آپدیت کردم و بعدش به پوشه FAILSAFE در محل نصب نرم افزار رفتم تا یک فایل زیپ برای آپدیت آفلاین درست کنم؛برای ساخت آپدیت آفلاین من رفتم داخل این پوشه و Select All زدم و همه فایل ها مارک دار شدن سپس روشون کلیک راست کردم و گزینه Add to archive رو زدم و اسم فایل رو vdf_fusebundle.zip گذاشتم و بدون تغییرات دیگه ای در WinRAR یه فایل آرشیو درست کردم.حالا وقتی میرم داخل نرم افزار Avira و Manual Update رو میزنم و فایل رو بهش میدم،نرم افزار ارور میده و آپدیت نمیشه!
    حالا از دوستان میخوام منو راهنمایی کنن که مشکل کار از کجاست؟

با تشکر
    سلام
    این روش رو خود آویرا توسعه نمیکنه . شما میتونید به لینک زیر رفته و با توجه به نسخه سیستم عامل آپدیت آفلاین ساز avira_fusebundlegen رو دانلود کنید :

با برنامه آپدیت آفلاین ساز avira fusebundlegen به راحتی آپدیت آفلاین بسازید و بر روی سه نسخه free , AIS , Avira Antivirus Premium رو پشتیبانی میکنه (تا جایی که خودم تست کردم) .
    بار اول که دارید آپدیت آفلاین میسازید یکم حجمش بالاس ولی بعد از اون فقط فایل آپدیت آفلاین قبلی رو به روز میکنه . سوالی بود در خدمتم .
    ویرایش توسط king_of_chaf : 14-05-2012 در ساعت 18:52

2. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط king_of_chaf
    سلام
    این روش رو خود آویرا توسعه نمیکنه . شما میتونید به لینک زیر رفته و با توجه به نسخه سیستم عامل آپدیت آفلاین ساز avira_fusebundlegen رو دانلود کنید :

با برنامه آپدیت آفلاین ساز avira fusebundlegen به راحتی آپدیت آفلاین بسازید و بر روی سه نسخه free , ais , avira antivirus premium رو پشتیبانی میکنه (تا جایی که خودم تست کردم) .
    بار اول که دارید آپدیت آفلاین میسازید یکم حجمش بالاس ولی بعد از اون فقط فایل آپدیت آفلاین قبلی رو به روز میکنه . سوالی بود در خدمتم .
    این رو من دانلود کردم ولی از طریق اینترنت میخواد فایل آفلاین رو بگیره نه با فایل های درون سیستم!
    من با روشی که تو پست بالا گفتم قبلا خیلی راحت فایل آپدیت درست میکردم و حتی قبلا توی سایت آویرا هم که میرفتم و فایل آپدیت آفلاین رو میگرفتم با همین روشی که گفتم آپدیت میشد ولی الان ارور میده،چرا؟
    نمایش امضاء

3. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ehy7
    این رو من دانلود کردم ولی از طریق اینترنت میخواد فایل آفلاین رو بگیره نه با فایل های درون سیستم!
    من با روشی که تو پست بالا گفتم قبلا خیلی راحت فایل آپدیت درست میکردم و حتی قبلا توی سایت آویرا هم که میرفتم و فایل آپدیت آفلاین رو میگرفتم با همین روشی که گفتم آپدیت میشد ولی الان ارور میده،چرا؟
    من که نگفتم avira fusebundlegen از خود کامپیوتر آپدیت آفلاین رو میسازه .
    روشه قبلی که شما گفتید در iransetup بود . من انجام میدادم . در مورد آپدیت آفلاینی که در سایت آویرا قرار میگرفت باید بگم مدتیه که آویرا خودش دیگه فایل آپدیت آفلاین ارائه نمیده . شاید روش قبلی که شما گفتید توسط آویرا مسدود شده باشه به هر حال من که دیگه ازش استفاده نمیکنم. علت ارایه ندادن فایل اپدیت توسط آویزا میتواند به دلیل مشکل ترافیک سایتش برای دانلود این فایل ها باشه .مثلا من اگر امروز فایل به روز رسانی رو دانلود میکردم به حجم 60 مگ و اگر میخواستم فایل به روز رسانی رو فردایه آن روز بگیرم همون 60 مگ بود حال با استفاده از
    avira fusebundlege دیگه این مشکل وجود نداره . avira fusebundlegen رو دانلود کنید ، فقط بار اول یه سری فایل های کمکی رو که میخواد از سرور بگیره حجمش بالاس .بعد از اون حجمش خیلی میارد پایین در حد کیلوبایت .

4. نمایش اطلاعات

Post تاپیک تخصصی آپدیت آفلاین روزانه اویرا

سلام دوستان از این به بعد روزانه آپدیت آفلاین آنتی ویروس اویرا رو براتون قرار میدم!

ابتدا آموزش آپدیت کردن آفلاین:
    ابتدا آنتی ویروس اویرا را بازکنید

درقسمت بالا پنجره بازشده در سربرگUpdate--->Update Manualراانتخاب کنید

در کادر باز شده مسیر فایل دانلود شده را بدهید تا آنتی ویروس با موفقیت آپدیت شود!

-----------------------------------------------------------------------------------<>
    ویرایش توسط javad1993 : 24-05-2012 در ساعت 07:59

5. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

چنانچه در فواصل زماني معين تاپيك به صورت منظم آپديت شود موضوع مهم خواهد شد....

6. نمایش تشکر

7. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دانلود Avira Internet Security 2012 12.0.0.1084 En با لینک غیر مستقیم از سایت های اشتراک گذاری :

or

or

Language: English
    Size: 98.76 MB

تقدیم به دوست داران Avira

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص Cyrus آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Avira 12.0.0.1084

دانلود آخرین نسخه های منتشر شده ی Avira Antivirus Premium & Avira Internet Security:
    (این نسخه در تاریخ 5/15/2012 عرضه شده است.)
    امکانات نرم‌افزار:
    - تامین امنیت کامل سیستم با استفاده از دیتابیس و ابزارهای قدرتمند شناخت ویروس‌ها و برنامه‌های مخرب دیگر
    - محافظت از ایمیل‌های شما در برابر ویروس‌ها و اسپم‌ها به‌وسیله‌ی MailGuard
    - امکان تنظیم سطح امنیتی محافظت از سیستم
    - قابلیت انتخاب یا عدم انتخاب محافظت از قسمت‌های مختلف سیستم
    - دارای دیوار آتش (FireWall) حرفه‌ای و قدرتمند با امکان تنظیم سطح امنیتی
    - قابلیت پشتیبان‌گیری (Backup) از فایل‌ها
    - امکان دانلود و ساخت دیسک نجات (Rescue Disk)
    - حجم کم آپدیت‌ها و قابلیت بروزرسانی سریع
    - کم نکردن سرعت کار سیستم
    - سازگاری با تمام نسخه‌های ویندوز
    و...
    از ویژگی های بسیار خوب این برنامه،داشتن قدرت در کنار سرعت است.
    برای فعالسازی از keyهای جدید استفاده کنید.

دانلود آنتی ویروس:

دانلود محافظ اینترنت:

ویرایش توسط Cyrus : 18-05-2012 در ساعت 17:54
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز، سیروس
    لطفا برای معرفی ورژن جدید نرم افزار از ایجاد تاپیک و موضوع جدید خودداری نمایید و معرفی خود را در ادامه موضوع قبل بفرمایید،
    با تشکر از همکاری شما
    موضوع قفل شد
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. نمایش اطلاعات

آخرین آپدیت امروز:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->

دوستان در صورتی که از آپدیت بالا استفاده کردید از این به بعد می تونید می تونید از Avira Fusebundle Generator که دوست عزیز king_of_chaf معرفی کرد استفاده کنید!

حجم:۸۷۰کیلوبایت
    ویرایش توسط javad1993 : 24-05-2012 در ساعت 07:10

14. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    لینک ها که همه یکی هستند .
    به جای اینکه تاریخ رو بنویسید ، بنویسید آپدیت امروز .فایل آپدیت هر روز خودش به روز میشه که لینکش ثابته . به عنوان مثال لینک فایل آپدیت 3 روز پیش با لینک آپدیت امروز فرقی نداره .
    در ضمن برای کسایی که آپدیت روزانه رو میخان Avira Fusebundle Generator download رو پیشنهاد میکنم. اینجوری کاربران مجبور نیستند هر روز 60 میگ دانلود کنن و هر روز حجم ناچیز آپدیت همان روز رو دانلود میکنن .

دوست عزیز گفته های من یه پیشنهاده و راه های منطقی تر داشتن آپدیت آفلاین این ضد ویروس رو گفتم .

15. نمایش تشکر

صفحه 2 از 41 اولین 123412 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •