صفحه 3 از 58 اولین 123451353 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 574

موضوع: مباحث Avira

1. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: تمامی مباحث،مشکلات،و اموزش های محصولات Avira

کاربر عزیز x_yashar
    در مورد گله شما از سافت گذر باید بگم که :

اولا : شما در سایت می تونید تو قسمت در خواست نرم افزار برید و نرم افزار مورد علاقتون رو درخواست کنید ( این قسمت رو سایت برای کاربرانی مثل شما قرار داده که نیازهای شما رو بر طرف کنید )

دوما : راه دیگر شما برای درخواست نرم افزار، می توانید به قسمت ارتباط با ما روید و از طریق تکمیل فرم تقاضای خود را مطرح نمایید، قاعدتا در 24 ساعت سافت گذر درخواست شما رو بررسی و نتیجه را به ایمیل شما ارسال می نماید.

سوما : من خیلی کلی عرض می کنم و وارد مسئله نمی شم،به نظر بنده برای اینکه بگیم یه نرم افزاری خوبه، لازم نیست نرم افزار دیگه ای رو بد و بی خاصیت جلوه بدیم، همونطور که شما می فرمایید تجربه دارین دوستان دیگر انجمن هم مانند شما تجربه داشته و خیلی از این کاربران هم مثل شما با همون نرم افزاری که شما فرمودین به درد نمی خوره سالهاست کار می کنند و بر خلاف شما با هیچ مشکلی مواجه نشدند.

به قول خودتان
    حرف های منطقی آنقدر بلند هستند که نیازی به فریاد کشیدن نیست ! پس نیازی به فریاد نیست و شما صرفا همین که مزایای نرم افزار مورد علاقتون رو یگین دیگران تصمیم خود را میگیرند.

به هر حال بهتره که این موضوع در همین پست من خاتمه پیدا کند و دیگر نیازی به توجیه و مصداق و سند و مدرک نیست و همین جا همین بحث باید به اتمام برسد در غیر این صورت کاربرانی که این بحث رو ادامه دهند از طرف انجمن اخطار خواهند گرفت.
    نمایش امضاء

2. نمایش اطلاعات

سلام

به تصویر زیر نگاه کنید :

[CENTER]

هر کاری میکنم کی رو قبول نمیکنه !!
    از کی قرار داده شده استفاده میکنم و همچنین از نرم افزار رجیستری کلینر و از نرم افزار کی فیندر نیز برای حل این مشکل استفاده کردم ولی نشد !!
    چند لحظه آیکن کی عوض شد و دوباره به این شکل دراومد و در هنگام عوض شدن آیکن روش کلیک کردم و یه پنجره مرتبط با آویرا باز شد . ولی بعد از ریستارت دیگه نشد !
    لطفاً راهنماییم کنید !

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام
    دوست عزیز میگه کی اشتباه است یا نامعتبر میباشد یا ... خوب شما میتونی از تریال 30 روزه اون استفاده بکنی یعنی تیک پایینی رو میزنی و البته فبلش به اینترنت وصل میشی و اطلاعات اون صفحه رو هم پر میکنی و اگه مشکلی تو پر کردن اون صفحه داری ازش یه اسکرین شات میگیری تا بتونم راحت کمکت کنم و اگه نشد دنبال یه کلید خوشکل برات میگردم. این کی ها دیگه قدیمی شده و بلاک شدست ....

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Red face RE: مباحث Avira

با سلام به همگی. بنده از ویندوز Windows 7 Ultimate SP1 May 2011 x86 استفاده میکنم و تازه نصبش کردم. و بعد از نصب ویندوز و درایورها و کرک ویندوز , آنتی ویروس Avira Premium Security Suite v10.0.0.621 با آخرین آپدیتش رو نصب کردم اما بعد از ریست شدن سیستم به فایل سیستمی که در مسیر C:Windows است گیر میده و هردفعه بعد از روشن کردن سیستم به این 2 فایل همنام گیر میده که اسمشون هست: kmservice.exe و KMService.exe
    سوال بنده این است که اصلا این 2 فایل چی هستند ؟
    آیا مربوط به کرک ویندوز میشه ؟
    چه جوری بر طرف میشه ؟ آیا اگه پاکش کنم ویندوزم خراب و ناقص نمیشه ؟
    راستی سیستمم پاک پاک هستش و فقط این آنتی ویروس به این 2 فایل گیر میده !!!
    با تشکر از همه کسانی که به هم کمک میکنند...
    تصاویر پیوست شده
    • 1.PNG (2.9 کیلو بایت, 1 نمایش)
    • 2.PNG (2.8 کیلو بایت, 1 نمایش)

5. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: مباحث Avira

نوشته اصلی توسط x_yashar' pid='5965' dateline='1306691012
    با سلام به همگی. بنده از ویندوز Windows 7 Ultimate SP1 May 2011 x86 استفاده میکنم و تازه نصبش کردم. و بعد از نصب ویندوز و درایورها و کرک ویندوز , آنتی ویروس Avira Premium Security Suite v10.0.0.621 با آخرین آپدیتش رو نصب کردم اما بعد از ریست شدن سیستم به فایل سیستمی که در مسیر C:Windows است گیر میده و هردفعه بعد از روشن کردن سیستم به این 2 فایل همنام گیر میده که اسمشون هست: kmservice.exe و KMService.exe
    سوال بنده این است که اصلا این 2 فایل چی هستند ؟
    آیا مربوط به کرک ویندوز میشه ؟
    چه جوری بر طرف میشه ؟ آیا اگه پاکش کنم ویندوزم خراب و ناقص نمیشه ؟
    راستی سیستمم پاک پاک هستش و فقط این آنتی ویروس به این 2 فایل گیر میده !!!
    با تشکر از همه کسانی که به هم کمک میکنند...
    دوست عزیز من هم به چنین مشکلی برخورد کردم
    گمانم از کرک ویندوز باشد

فایل KMService.exe را در ویروس توتال انالیز کردم نزدیک به 18 یا بیشتر ( دقیقا خاطرم نیست ) انتی ویروس این فایل را مخرب تشخیص دادند
    این فایل را حذف کردم تا به الان که صدمه ای به جایی نرسانده است
    البته مقدار از شبکه من را نیز استفاده میکرد که با غیر فعال کردن ان این مشکل برطرف شد

6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

بچه ها من activate product که اول نصب میخواد که تازه آنتی ویروس نصب بشه رو میخوام ورژنشم avira_premium_security_suite_en 10

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با سلام
    دوستان این avira permium security برای نصب نیاز به اینترنت داره ؟
    من خونه اینترنت ندارم سعی کردم نصب کنم سریال و key می خواست یک key که در قسمت دانلود برنامه هست گرفتم بهش می دم قبول نمی کنه و یک سریال هم که در قسمت نظرات بود بهش دادم باز هم میگه باید به اینتنت وصل بشم
    هیچ راهی برای نصب به صورت افلاین نیست ؟
    پس نسخه های 30روزه چطور کار می کنن ؟
    با تشکر

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با سلام
    دوستان دلیل اینکه اینقدر زود بسته های امنیتی اویرا بروز میشه چیه؟

9. نمایش اطلاعات

سلام
    لطفا راهنمایی کنید
    من از نسخه رایگان اویرا استفاده میکنم
    بایدچطوری اپدیت کنم واز کجا اخرین اپدیت نسخه رایگانشو گیر بیارم ؟
    واقعا ممنون میشم کسی راهنمایی کنه

10. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط k1lou' pid='7453' dateline='1309342398
    با سلام
    دوستان این avira permium security برای نصب نیاز به اینترنت داره ؟
    من خونه اینترنت ندارم سعی کردم نصب کنم سریال و key می خواست یک key که در قسمت دانلود برنامه هست گرفتم بهش می دم قبول نمی کنه و یک سریال هم که در قسمت نظرات بود بهش دادم باز هم میگه باید به اینتنت وصل بشم
    هیچ راهی برای نصب به صورت افلاین نیست ؟
    پس نسخه های 30روزه چطور کار می کنن ؟
    با تشکر
    سلام نه احتیاج به اینتر نت نداره شما برنامه avira key finder از سایت سافت گذر دانلود کنید به اینتر نت وصل بشوید برنامه اجرا کنید و کلید های avira permium security بزنید دانلود کنید و در برنامه قرار دهید

صفحه 3 از 58 اولین 123451353 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)