سلام دوستان انتی ویروس اویرا لبتاب من ویندوز8.1 اتوماتیک اپدیت نمیشه!دستی هم اپدیت کنم با زهم نمیشه
سلام دوستان انتی ویروس اویرا لبتاب من ویندوز8.1 اتوماتیک اپدیت نمیشه!دستی هم اپدیت کنم با زهم نمیشه
سلام .
تازه نصب کرده اید ؟ شما ابتدا روی گزینه فیکس پرابلم کلیک کنید و سپس روی گزینه اپدیت کلیک کنید و اگه هیچ گونه عکس العملی نشان نداد مهم نیست چند دقیقه ای صبر کنید چون خودش در پس زمینه داره اپدیت میکنه و بعد با یه بار باز و بسته کردن انتی ویروس گزینه ها سبز رنگ خواهند شد . و برای دفعات بعد دیگه کادر اپدیت را نشان میده . البته باز هم میتونید در سینی ویندوز کنار ساعت روی ایکن انتی ویروس کلیک راست کنید و گزینه اپدیت را انتخاب کنید و منتظر بمانید تا کار اتمام اپدیت تموم بشه .در صورتیکه بازم مشکلتون حل نشد اعلام کنید .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
پیوست : همین مورد را در این دو کلیپ نشون داده ام ( حجم هر دو حدودا کمتر از دو مگ هست ), البته دلیل اینکه دو قسمت شد بخاطر پیام ریستارت اویرا بود که قسمت بعدی بعد از ریستارت سیستم گرفته شد . ضمنا در طول اپدیت شدن در پس زمینه با برنامه نتورک نشون داده ام که در حال استفاده از حجم اینترنت هست .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
- - - - - - - - - - - -
سلام .حدود10ماهه اویرا را نصب کرده ام .مرسی خیلی کامل آموزش دادین ولی درست نشد شاید اویرا را حذف و دوباره نصب کنم مشکل حل بشه.
برای من هم در همین هفته با نصب مجدد ویندوز 7 این مشکل پیش اومد. به سایت آویرا رفتم و با آپدیت آفلاین آپدیت اولیه انجام دادم. فکر می کردم به خاطر حجم بالای آپدیت اولیه شاید دچار مشکل شده. اما باز هم قادر به آپدیت آنلاین نبود. بالاخره با یه قندشکن آویرا را آنلاین آپدیت کردم جالبه باز هم 68 مگابایت دانلود کرد. فهمیدم آپدیت آفلاین کشک بود. بعد این کار بود که آویرا دوباره تونست آنلاین آپدیت بشه. الان هر دو ساعت آپدیت میشه که البته بگیر نگیر داره ولی تقریبا هر روز یه چند باری موفق میشه که کافیه
قابل توجه دوستانی که مشکل با اپدیت اویرا دارند , کلا با دو نوع مشکل این مدت روبرو بوده , در صورتیکه اپدیت تا قسمتی پیش میره و دوباره از اول شروع به اپدیت میکنه میتونید با استفاده از قند شکن کامل انتی ویروس را اپدیت کنند البته این مورد همین الان تست شد و مورد دوم هم در پست قبلی اینجانب توضیح داده شده است . ضمنا در حال حاضر برای تست , نسخه رایگان اویرا نصب گردید و بدون مشکل و بدون استفاده از قند شکن اپدیت شد و کما اینکه در اپدیت نسخه جدید را هم نصب کرد .
- - - - - - - - - - - -
سلام.
از دوستان کسی در مورد نحوه آپدیت آفلاین آویراهای 2015 اطلاعی داره؟
آخه سافت گذر توی توضیحاتش گفته که نسخه های 2015 قابلیت آپدیت آفلاین نداره؛آیا راه حلی میتونیم براش پیدا کنیم؟
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
سلام .
حسین جان فعلا خیر کلی فایلهای اپدیت قدیم هم دستکاری شدند اما بی نتیجه بود , خود سایت اویرا هم توضیح کامل و روانی نداده واسه این مورد , فعلا تلاششون در ساپورت انلاین هست و اگه دقت کرده باشی جدیدا کلیدهای اویرا یا قبول نمیکنه یا فورا تشخیص داده میشه و مشکلاتی بوجود میاره , که این موارد را در اپدیتهای انلاین میشه کنترل کرد . البته اگه در ورژنهای بعدی تغییری در ساختار و ... بده اون قضیه جداست . به نظرم امکان داره که دستخوش تغییراتی بشه, چون اپدیت افلاین واقعا لازم هست .
البته گویا در نسخه های 2015 میخواد بیشتر رو به سمت سرویسهای انلاین و ابری و ... ببره , احتمالا بزودی تغییرات دیگه ای هم در دست داشته باشند کمپانی اویرا بزرگ و محبوب و خوش نام هست از نظر محافظت از سیستم هم واقعا خوب جوابگو بوده .
ویرایش توسط S!RUS : 06-05-2015 در ساعت 21:37 دلیل: اضافه کردن توضیحات بیشتر
- - - - - - - - - - - -
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها