نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: فایروال بیت دیفندر

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض فایروال بیت دیفندر

سلام
    چطور می تونم برنامه هایی که به اینترنت متصل می شوند را شناسایی و مسدود کنم؟
    چطور فایروال را طوری تنظیم کنم که هر برنامه ای که قصد اتصال به اینترنت را داره اول از من سوال شود؟
    برای شبکه کردن آیا فایروال را می شه طوری تنظیم کرد که بدون غیرفعال شدن بشه هم از فایروال و هم از شبکه استفاده کرد؟
    با تشکر

2. عضو حرفه ای menace آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام معمولا بعضی برنامه ها که بخوان به اینترنت وصل شن فایروال یه پیغام به شما میده و شما میتونید بذارید وصل شه یا نه در فیلم زیر یاد میگیرید چگونه یک برنامه رو در فایروال بیت قرار بدید
    عنوان: قرار دادن برنامه در فایروال بیت
    دریافت کنید
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام
    من یادم میاد یکی دوسال قبل بیت دفیندر 2012 یا 2013 رو نصب کرده بودم فایروالش به شدت ترافیکم رو میخورد بررسی که کرده بودم دیدم خیلی ها همین مشکلو داشتن و همگی می گفتن به خاطر فایروالش این اتفاق پیش اومده
    حالامی خواستم ببینم این مشکل توی 2014 هم وجود داره یا نه/

5. نمایش تشکر

6. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

توی 2014 هم این مشکل هست ولی به فایروال ربطی نداره چون نسخه آنتی ویروس پلاسش که فایروال نداره هم این مشکل رو داره و این مشکل با برنامه Bandwight حل میشه.

7. نمایش تشکر

8. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط zebra
    سلام
    من یادم میاد یکی دوسال قبل بیت دفیندر 2012 یا 2013 رو نصب کرده بودم فایروالش به شدت ترافیکم رو میخورد بررسی که کرده بودم دیدم خیلی ها همین مشکلو داشتن و همگی می گفتن به خاطر فایروالش این اتفاق پیش اومده
    حالامی خواستم ببینم این مشکل توی 2014 هم وجود داره یا نه/
    دوست عزیز

جهت حل مشکل کاهش سرعت نت در نسخه جدید کافیست وارد تنظیمات بخش فایروال شده و میزان I.D.S را برروی حالت Normal تنظیم نمائید

موفق باشید

نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •