صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 16 از مجموع 16

موضوع: Bitdefender Free Antivirus

1. عضو حرفه ای phoenix آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opera
    تذکر : نسخه ای که از آدرس های ارایه شده قابل دانلود می باشد در واقع نسخه BitDefender Free Edition 1.0.14.889 می باشد که بعد از آپدیت دیتابیس و خود نرم افزار به نسخه Bitdefender Antivirus Free Edition 1.0.15.946 ارتقا می یابد.

تذکر خیلی مهم : در ادامه نرم افزار نصب شده و شروع به آپدیت دیتابیس و خود نرم افزار خواهد نمود و حجم این آپدیت در حدود 100 مگابایت می باشد.

بعد از پایان آپدیت پیام خواهد داد که برای اعمال تغییرات باید یک بار سیستم را ریستارت نمایید و بعد از ریستارت سیستم مشاهده خواهید کرد که نرم افزار به نسخه Bitdefender Antivirus Free Edition 1.0.15.946 ارتقا یافته است.
    اپراجان,ممنون بابت توضيحات كاملتون فقط ...

- مگه ديتابيسش cloud technology نيست؟ پس قضيه دانلود اين 100 مگ چیه؟
    - لطفا اگه نصب كرديد بصورت افلاين چندتا از كدهاي مخرب رو باهاش چك كنيد ببينيم قدرت شناسايي تغييري ميكنه
    -يكي از ايرادهايي كه بهش گرفتن اينه كه فاياهايي رو كه مخرب ميدونه به قرنطينه منتقل ميكنه و نميشه ريستور كرد....لطفا بررسي كنيد

متشكرم

2. نمایش تشکر

3. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط phyniks
    اپراجان,ممنون بابت توضيحات كاملتون فقط ...

- مگه ديتابيسش cloud technology نيست؟ پس قضيه دانلود اين 100 مگ چیه؟
    - لطفا اگه نصب كرديد بصورت افلاين چندتا از كدهاي مخرب رو باهاش چك كنيد ببينيم قدرت شناسايي تغييري ميكنه
    -يكي از ايرادهايي كه بهش گرفتن اينه كه فاياهايي رو كه مخرب ميدونه به قرنطينه منتقل ميكنه و نميشه ريستور كرد....لطفا بررسي كنيد

متشكرم
    دوست عزیز

اینجانب در مورد دیتابیسش اطلاع دقیقی ندارم اما نتیجه استفاده از این آنتی ویروس به صورت آفلاین :

چند کرک حساس رو تست کردم به صورت آفلاین ویروس شناسایی کرد و قرنطینه نمود با این تفاوت که برای قرنطینه کردن فایل های ویروس رو به جای خاصی انتقال نمی دهد بلکه در مکان خودش تغییر پسوند می دهد.

برای خارج کردن از قرنطینه (بازگرداندن پسوند به حالت پیش فرض) باید آنتی ویروس رو غیرفعال نموده و یک بار سیستم را ریستارت نمایید تا بتوانید این کار رو انجام دهید.
    تصاویر پیوست شده
    • 1.png (53.4 کیلو بایت, 32 نمایش)
    • 2.png (48.9 کیلو بایت, 32 نمایش)
    • 3.png (2.6 کیلو بایت, 30 نمایش)
    • 4.png (6.3 کیلو بایت, 30 نمایش)

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای phoenix آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ممنون اپراجان
    من اين سؤال رو در فروم wildersecurity مطرح كردم
    (با توجه به اينكه اين برنامه از فن اوري ابري استفاده ميكنه پس اين حجم ديتابيس به چه معناست)

و اونها جواب دادند كه اپديت درواقع small local database of important definitions هست تا نرم افزار در حالت افلاين هم توانايي مقابله با بدافزارهاي شايع و مهم رو داشته باشه

در ضمن متاسفانه اين نرم افزار اپشن چنداني نداره(حتي Setting ) و فايلهايي كه به قرنطينه ميرن قابل بازگشت نيستن

علاوه بر اين وقتي پوشه حاوي 45 فايل مخربي رو كه جناب MrKing در قسمت "كدهاي مخرب" گذاشتن, Extract كردم تعدادي از بدافزارها رو قرنطينه كرد....بعد كه پوشه باقيمونده رو اسكن كردم دوباره 13تاي ديگه رو قرنطينه كرد كه من متوجه نشدم چرا همون موقع Extraction اين كار رو انجام نداد

فكر ميكنم همونطور كه گفتيد در حال حاضر برنامه هاي رايگان بهتري در دسترس هستند

6. نمایش تشکر

7. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط phyniks
    ممنون اپراجان
    من اين سؤال رو در فروم wildersecurity مطرح كردم
    (با توجه به اينكه اين برنامه از فن اوري ابري استفاده ميكنه پس اين حجم ديتابيس به چه معناست)

و اونها جواب دادند كه اپديت درواقع small local database of important definitions هست تا نرم افزار در حالت افلاين هم توانايي مقابله با بدافزارهاي شايع و مهم رو داشته باشه

در ضمن متاسفانه اين نرم افزار اپشن چنداني نداره(حتي Setting ) و فايلهايي كه به قرنطينه ميرن قابل بازگشت نيستن

علاوه بر اين وقتي پوشه حاوي 45 فايل مخربي رو كه جناب MrKing در قسمت "كدهاي مخرب" گذاشتن, Extract كردم تعدادي از بدافزارها رو قرنطينه كرد....بعد كه پوشه باقيمونده رو اسكن كردم دوباره 13تاي ديگه رو قرنطينه كرد كه من متوجه نشدم چرا همون موقع Extraction اين كار رو انجام نداد

فكر ميكنم همونطور كه گفتيد در حال حاضر برنامه هاي رايگان بهتري در دسترس هستند
    دوست عزیز

توضیحات مربوط به قرنطینه رو در پست قبلی با دقت مطالعه نمایید. با تشکر

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت mirpooya آواتار ها
    نمایش اطلاعات

در جایی خوندم با اسکرین شات که نشون میداد بیت دیفندر به علت بازخوردهای فراوان از کاربرها قابلیت بازگردانی فایلهای قرنطینه شده رو اضافه کرده به محصولش
    :Link Button:

bd.jpg
    من هنوز از این نرم افزار استفاده نکردم اما خیلی مشتاقم استفاده کنم اما با این سیر تحولات مثبت و پی در پی فکر کنم یکی دو سالی صبر کنم ببینم به کجا میرسن
    توصیه میکنم برای کسب درصدی اطمینان از این که بیت دیفندر مجانی به نرم افزارتون گیر نمیده اول اونها رو اجرا کنید (مثلا برای این که ببینید فلان کرک یا نرم افزار پچ شده مشکلی نخواهد داشت) بعد از طریق سایت بیت دیفندر یه اسکن سریع آنلاین انجام بدید اگه چیزی پیدا نکرد احتمالا نسخه مجانیش هم چندان به اون گیر نمیده اما اگه چیزی پیدا کرد چک کنید ببین واقعا موردی هست یا نه صرفا به نرم افزارتون گیر داده (مثلا کومودو به کرک آفیس 2010 گیر میده که باید اعتمادسازی کرد اما اسکن سریع بیت دیفندر که پروسس های در حال اجرا رو هم شامل میشه بهش گیر نداده)
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو حرفه ای phoenix آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opera
    برای خارج کردن از قرنطینه (بازگرداندن پسوند به حالت پیش فرض) باید آنتی ویروس رو غیرفعال نموده و یک بار سیستم را ریستارت نمایید تا بتوانید این کار رو انجام دهید.
    آهان
    من اين خط رو نديده بودم (بين تصاوير بود)
    البته تو لينكي كه دوستمون, جناب mirpooya قراردادن به نظر مياد آنتي ويروس فعال هست

متشكرم

12. نمایش تشکر

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •