خوب سیستم را اسکن کنید مثل همون موقع که انتی ویروس بیت دفندر نسخه نصبی روی سیستم نصب هست , فرقی نداره , و اگه اصلا با نحوه کار انتی ویروس بیت دفندر اشنایی ندارید , یا منتظر نظرات دوستان شوید و یا اینکه خودم تست کنم و جواب بدم . فعلا خیلی خلاصه وار : بعد از بارگذاری دیسک اولین صفحه که انتخاب زبان و .. هست و همون گزینه اول زبان انگلیسی را بزنید و سپس قبول کردن قوانین و لایسنس و ... که تیک مربوطه را میزنید و بعد ادامه را میزنید و سپس سیستم خودش شروع به اسکن میکنه و یا روی ایکن خود بیت دفندر روی دستکتاپ کلیک کنید و اسکن را بزنید و یا اینکه روی درایوهای سیستم تون روی دسکتاپ کلیک راست و اسکن را بزنید .
البته بهتر هست که فعلا از این حالت بوت خارج شوید و پس از اشنایی با نحوه کار انتی ویروس و جستجویی در تاپیک مربوطه و نظرات سایر دوستان بعدا اقدام به استفاده از دیسک نجاتش کنید , و همینطور پست تون را هم ویرایش میکنید و به فارسی تایپ میکنید. در مورد جستجو در انجمن مثلا بنده در تاپیک مباحث کاسپراسکای خلاصه وار و ساده با تصویر محیط بوت و نحوه استفاده را قرار داده بودم .
در کل فرقی نداره برای هر برنامه دیگری قبل از استفاده از برنامه فوق حتما باید نحوه کار و استفاده اش را بدونید .
ضمنا مگه فارسی نمیتونید تایپ کنید ؟
بوک مارک ها