صفحه 3 از 3 اولین 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 28 از مجموع 28

موضوع: مباحث Bitdefender Rescue CD

1. عضو ثابت haj_farbod آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    خوب سیستم را اسکن کنید مثل همون موقع که انتی ویروس بیت دفندر نسخه نصبی روی سیستم نصب هست , فرقی نداره , و اگه اصلا با نحوه کار انتی ویروس بیت دفندر اشنایی ندارید , یا منتظر نظرات دوستان شوید و یا اینکه خودم تست کنم و جواب بدم . فعلا خیلی خلاصه وار : بعد از بارگذاری دیسک اولین صفحه که انتخاب زبان و .. هست و همون گزینه اول زبان انگلیسی را بزنید و سپس قبول کردن قوانین و لایسنس و ... که تیک مربوطه را میزنید و بعد ادامه را میزنید و سپس سیستم خودش شروع به اسکن میکنه و یا روی ایکن خود بیت دفندر روی دستکتاپ کلیک کنید و اسکن را بزنید و یا اینکه روی درایوهای سیستم تون روی دسکتاپ کلیک راست و اسکن را بزنید .

البته بهتر هست که فعلا از این حالت بوت خارج شوید و پس از اشنایی با نحوه کار انتی ویروس و جستجویی در تاپیک مربوطه و نظرات سایر دوستان بعدا اقدام به استفاده از دیسک نجاتش کنید , و همینطور پست تون را هم ویرایش میکنید و به فارسی تایپ میکنید. در مورد جستجو در انجمن مثلا بنده در تاپیک مباحث کاسپراسکای خلاصه وار و ساده با تصویر محیط بوت و نحوه استفاده را قرار داده بودم .

در کل فرقی نداره برای هر برنامه دیگری قبل از استفاده از برنامه فوق حتما باید نحوه کار و استفاده اش را بدونید .

ضمنا مگه فارسی نمیتونید تایپ کنید ؟
    نه تو بوت بودم ، فارسی نداشت

در کل فرقی با اسکن سیستم توی محیط ویندوز نداشت هیچ 1 درصد از سلامتی هارد هم بعد از این مراحل و داستان ها اومده پایین

تازه اون ویروسی که باعث مشکل احتمالی سیستم و فشاری که به cpu میاره رو هم شناسایی نکرد

مباحث و مشکلات پردازنده های Intel
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط haj_farbod

در کل فرقی با اسکن سیستم توی محیط ویندوز نداشت هیچ 1 درصد از سلامتی هارد هم بعد از این مراحل و داستان ها اومده پایین

تازه اون ویروسی که باعث مشکل احتمالی سیستم و فشاری که به cpu میاره رو هم شناسایی نکرد

فایلی که شما باهاش فلش دیسک رو بوتیبل کردید درواقع صرفا برای این سخت افزاربود نه برای dvd!
    اگرشما تنظیمات بوت رو ازبایوس سیستم درست انجام داده باشید باید با فلش مموری بوت ووارد محیط rescue mode بیت دفندر بشه که ظاهری شبیه به محیط لینوکس داره.بعدازورود،اولین کاری که می بایستی قبل از پویش سیستم انجام میدادید بروزرسانی پایگاه داده ویروس بود که فک کنم انجام ندادید!

بعدازان کل هارد رو باید ویروسیابی میکردیدواگر مورد مشکوکی توسط ماژول انتی ویروس گزارش میشد بلافاصله درقسمت Details مشاهده و بعدازاتمام قابل delete بود. این محیط چون از محیط ویندوز کاملا مجزاست درنتیجه بهتر عمل پویش رو نسبت به محیط boot Scan در ماژول انتی ویروس انجام میده.

موفق باشید.
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز

اگر احتمال می دهید سیستم تان ویروسی است آن را با آخرین نسخه از نرم افزار های Malwarebytes Anti-Malware و Trojan Remover اسکن نمایید.

به احتمال 90 درصد اگر سیستم تان ویروسی داشته باشد این دو نرم افزار قادر به شناسایی و پاک سازی آن هستند.

موفق باشید.

6. نمایش تشکر

7. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opera
    دوست عزیز

اگر احتمال می دهید سیستم تان ویروسی است آن را با آخرین نسخه از نرم افزار های Malwarebytes Anti-Malware و Trojan Remover اسکن نمایید.

به احتمال 90 درصد اگر سیستم تان ویروسی داشته باشد این دو نرم افزار قادر به شناسایی و پاک سازی آن هستند.

موفق باشید.
    تضمینی وجودنداره اپرا جان ،چون این دو ضدبدافزار درصدشناسایی پایینی نسبت به ضدبدافزاری چون Zemena antimalware ،Hitman Pro دارند،ابزار removal ویا ضد ملور برای پاکسازی سیستمهای الوده تعبیه شده تا شناسایی یکی دومورد تروجان!!!
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت haj_farbod آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Microtel
    فایلی که شما باهاش فلش دیسک رو بوتیبل کردید درواقع صرفا برای این سخت افزاربود نه برای dvd!
    اگرشما تنظیمات بوت رو ازبایوس سیستم درست انجام داده باشید باید با فلش مموری بوت ووارد محیط rescue mode بیت دفندر بشه که ظاهری شبیه به محیط لینوکس داره.بعدازورود،اولین کاری که می بایستی قبل از پویش سیستم انجام میدادید بروزرسانی پایگاه داده ویروس بود که فک کنم انجام ندادید!

بعدازان کل هارد رو باید ویروسیابی میکردیدواگر مورد مشکوکی توسط ماژول انتی ویروس گزارش میشد بلافاصله درقسمت Details مشاهده و بعدازاتمام قابل delete بود. این محیط چون از محیط ویندوز کاملا مجزاست درنتیجه بهتر عمل پویش رو نسبت به محیط boot Scan در ماژول انتی ویروس انجام میده.

موفق باشید.
    بروزرسانی پایگاه داده ویروس !؟؟ اگه منظورتون همون بیت دفندره ، همون موقع که واردش شدم اول آپ دیت شد خود به خود - بعدش اسکن کردم . بعد از 2 ساعت یه چندتا مورد نشونم داد که میدونم ویروس نیستن ( مث برنامه iroot و کرک و پچ بقیه برنامه ها ) با این حال بازم اونا رو دیلیت کردم

نوشته اصلی توسط opera
    دوست عزیز

موفق باشید.
    والا نمیدونم ویروسی هست یا نه ؛ توی این مباحث و مشکلات پردازنده های Intel تاپیک مشکلم رو مطرح کردم دوستان گفتن احتمالا یه ویروس باعث بوجود اومدن این مشکل شده ؛ من تو محیط عادی ویندوز فول اسکن زدم چیزی نبود ؛ گفتم بزار از دیسک نجات هم استفاده کنم
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بروزرسانی پایگاه داده ویروس !؟؟ اگه منظورتون همون بیت دفندره ، همون موقع که واردش شدم اول آپ دیت شد خود به خود - بعدش اسکن کردم . بعد از 2 ساعت یه چندتا مورد نشونم داد که میدونم ویروس نیستن ( مث برنامه iroot و کرک و پچ بقیه برنامه ها ) با این حال بازم اونا رو دیلیت کردم
    پس به مورد مشکوکی برخورده، احتمالا کرک برنامه باعث اختلال درعملکرد سیستم شده و منابع سیستمی رو اشغال کرده. بعداز پاک کردن موارد شناسایی شده ایابازهم مشکل وجود داره؟
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو ثابت haj_farbod آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Microtel
    پس به مورد مشکوکی برخورده، احتمالا کرک برنامه باعث اختلال درعملکرد سیستم شده و منابع سیستمی رو اشغال کرده. بعداز پاک کردن موارد شناسایی شده ایابازهم مشکل وجود داره؟
    والا از دیروز تاحالا که اون مشکل نبوده، ینی cpu به 100 نرسیده خدا روشکر

اما تا 60-70 رفته

Sent from my Lenovo A3500-HV using Tapatalk
    نمایش امضاء

14. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

والا از دیروز تاحالا که اون مشکل نبوده، ینی cpu به 100 نرسیده خدا روشکر

اما تا 60-70 رفته

Sent from my Lenovo A3500-HV using Tapatalk
    پس مشکلتون با دیسک نجات حل شد. لود شدن سی پی یو تا 60 میتونه به علت بازبودن برنامه های پرکاربرد و حجیم باشه.من بعد سعی کنید ازبرنامه باکرک سالم استفاده کنید تاچنین مشکلاتی رو نداشته باشید. موفق باشید؛)
    نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

صفحه 3 از 3 اولین 123

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •