صفحه 2 از 3 اولین 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 28

موضوع: مباحث Bitdefender Rescue CD

1. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض دانلود BitDefender Rescue CD 2015

دیسک نجان بیت دفندر ابزاری است رایگان برای پویش و پاکسازی کامپیوتر کاربران ازهرگونه بدافزارهای مشکوک و الوده به انواع اسب تروا،تروجانها،ملورها،Worm هاو اسکریپتها.

Rescue disk بیت دفندر بدون لود شدن سیستم عامل و دریک محیط کاملا جدا ومستقل بهمراه سی دی یا فلش درایو بوتیبل می شود. در توضیحان زیر نحوه بوتیبل کردن دیسک نجات توسط ابزار فلش مموری اورده شده است.

Creating a Bitdefender Rescue CD on a USB flash drive

ابتدا ابزار بوتیبل کردن فلش مموری راازلینک زیر دریافت کنید:

عنوان: download Stickifier executable
    دریافت کنید

To save Bitdefender Rescue CD on a USB drive with Stickifier:

1. پس از دانلود ابزار،پس ازباز کردن ویزارد مربوط به مراحل معرفی فایل ایزوی ستاپ برنامه نمایش داده خواهد شد. طبق تصاویر زیرفایل ایزو رو به برنامه معرفی و درمرحله بعد درایو فلشی که باان می خواهید عمل بوت انجام بشه را وارد کنید:

سایر توضیحات را از تصاویر زیر دنبال کنید:

a. Download from the Internet- Save the image to your computer directly from Stickifier. Use the Browse button to indicate the destination folder.

b. Select an existing ISO image, which you previously downloaded from theBitdefender download page. Use the Browse button to indicate the source folder.

2. Click Next. In the new window, you need to provide the target removable drive for the Bitdefender Rescue CD files.

3. Mount the flash drive into the USB port and select the drive letter from the dropdown list.NOTE:Before plugging in the flash drive, make sure it meets the requirements mentioned in the current window.
    If the letter does not appear in the list, click theRefresh button.

4. Click Next. The installation process starts and the progress bars show the status of your installation.

5. When the installation is complete, click Finish. The flash drive is now ready to be used on the infected computer.

تنظیم وبرگردان فارسی:Microtel

انجمن تخصصی سافت گذر
    منبع:Bitdefender.com

عنوان: download Bitdefender Rescue Disk 2015
    دریافت کنید

نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت haj_farbod آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام و درود . من تو ساخت این مشکل دارم الان یجا نوشته بود

1. فایل ایمیج (ایزو) رو بر روی سی دی رایت کنید
    2. آن را در داخل درایو سی دی رام سیستم های آلوده قرار داده و سپس سیستم را، راه اندازی مجدد کنید .
    3. اگر قبلا کامپیوتر را بر روی، بوت از روی سی دی قرار نداده بودید این کار را انجام داده (وارد بایوس رایانه های شخصی شده و آن را به بوت شدن از روی سی دی بگذارید).
    من الان این رو ساختم

فایل iso رو ، روی یه cd رایت کردم . سیستم هم روی بوت از روی cd فک کنم هست چون سی دی ویندوز بزارم میره برای نصب اما این دیسک نجات بالا نمیاد - مشکل چیه ؟
    نمایش امضاء

4. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط haj_farbod
    سلام و درود . من تو ساخت این مشکل دارم الان یجا نوشته بود

من الان این رو ساختم

فایل iso رو ، روی یه cd رایت کردم . سیستم هم روی بوت از روس cd فک کنم هست چون سی دی ویندوز بزارم میره برای نصب اما این دیسک نجات بالا نمیاد - مشکل چیه ؟

فایل ایزو را خود شما ساختید و یا اماده از سایتی دانلود کردید ؟
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

6. عضو ثابت haj_farbod آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    فایل ایزو را خود شما ساختید و یا اماده از سایتی دانلود کردید ؟
    نه دانلود کردم به همین صورت بود
    نمایش امضاء

7. عضو ممتاز Ӈ Ą Ɱ Ę Ɗ آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام

ایمیج رو به صورت دیتا رایت کردید یا بوتیبل ؟؟؟

چون اگر به صورت دیتا رایت بشه بوت نمیشه ها

با یه نرم افزار مل power iso بازش کنید و رایت کنید

البته روی فلش هم بوتیبل کنید خوبه

8. نمایش تشکر

9. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ببینید دوست عزیز معمولا در این جور حالات باید به چند نکته مهم توجه کرد ,
    یک . سالم بودن بودن فایل ,
    دوم . از فشرده خارج کردن صحیح فایل فشرده , که به یک فایل ایزو میرسید ,
    سوم . نحوه صحیح رایت فایل ایزوی فوق بصورت بوت توسط برنامه های مربوطه ,
    چهارم . تنظیمات صحیح بایوس , ستاپ ( بالا امدن سیستم ) .

پس از اطمینان از صحیح اکستراکت کردن و سالم بودن فایل فوق , نهایتا به یه فایل ایزو میرسید که باید توسط برنامه هایی مثل نرو و یا الترا ایزو و یا پاور ایزو و ... بصورت بوت رایت کنید , و دوست عزیز clik 4 s98 , هم به سایر جزییات اشاره کردند .
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت haj_farbod آواتار ها
    نمایش اطلاعات

یه سی دی که پرید تا برم یه سی دی دیگه بگیرم و بقیه مراحلی که گفتید ؛ این کار رو بر روی فلش طبق آموزش توی پست 11 انجام دادم بدون مشکل و اروری کار به انجام رسید ؛ سیستم رو ری استارت کردم که فلش اجرا بشه این ارور اومد تو یه صفحه سیاه boot error - این مشکل دیگه چیه ؟!؟
    نمایش امضاء

12. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

یه سی دی که پرید تا برم یه سی دی دیگه بگیرم و بقیه مراحلی که گفتید ؛ این کار رو بر روی فلش طبق آموزش توی پست 11 انجام دادم بدون مشکل و اروری کار به انجام رسید ؛ سیستم رو ری استارت کردم که فلش اجرا بشه این ارور اومد تو یه صفحه سیاه boot error - این مشکل دیگه چیه ؟!؟
    خوب بوت سیستم را روی فلش گذاشتید ؟ یا روی همون سی دی هست
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

14. عضو ثابت haj_farbod آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    خوب بوت سیستم را روی فلش گذاشتید ؟ یا روی همون سی دی هست
    na

الان ok شد وارد سیستم بوت شدم - چیکار کنم حالا ؟!؟
    ویرایش توسط haj_farbod : 07-07-2015 در ساعت 11:03 دلیل: بازگردانی پست به زبان فارسی
    نمایش امضاء

15. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

na

alan ok shode va man to sistem disk nejat hastam

alan chikar konam vase shenasaie virus ha ?
    خوب سیستم را اسکن کنید مثل همون موقع که انتی ویروس بیت دفندر نسخه نصبی روی سیستم نصب هست , فرقی نداره , و اگه اصلا با نحوه کار انتی ویروس بیت دفندر اشنایی ندارید , یا منتظر نظرات دوستان شوید و یا اینکه خودم تست کنم و جواب بدم . فعلا خیلی خلاصه وار : بعد از بارگذاری دیسک اولین صفحه که انتخاب زبان و .. هست و همون گزینه اول زبان انگلیسی را بزنید و سپس قبول کردن قوانین و لایسنس و ... که تیک مربوطه را میزنید و بعد ادامه را میزنید و سپس سیستم خودش شروع به اسکن میکنه و یا روی ایکن خود بیت دفندر روی دستکتاپ کلیک کنید و اسکن را بزنید و یا اینکه روی درایوهای سیستم تون روی دسکتاپ کلیک راست و اسکن را بزنید .

البته بهتر هست که فعلا از این حالت بوت خارج شوید و پس از اشنایی با نحوه کار انتی ویروس و جستجویی در تاپیک مربوطه و نظرات سایر دوستان بعدا اقدام به استفاده از دیسک نجاتش کنید , و همینطور پست تون را هم ویرایش میکنید و به فارسی تایپ میکنید. در مورد جستجو در انجمن مثلا بنده در تاپیک مباحث کاسپراسکای خلاصه وار و ساده با تصویر محیط بوت و نحوه استفاده را قرار داده بودم .

در کل فرقی نداره برای هر برنامه دیگری قبل از استفاده از برنامه فوق حتما باید نحوه کار و استفاده اش را بدونید .

ضمنا مگه فارسی نمیتونید تایپ کنید ؟
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

صفحه 2 از 3 اولین 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •