از این پس تمامی مباحث مربوط به Bitdefender Total Security در این تاپیک مطرح می شوند. لطفاً از ایجاد تاپیک تکراری خودداری کنید.
از این پس تمامی مباحث مربوط به Bitdefender Total Security در این تاپیک مطرح می شوند. لطفاً از ایجاد تاپیک تکراری خودداری کنید.
سلام دوستان
بنده حدود 3 روزی میشه که بیت دیفندر توتال 2013 رو از سایت سافت گذر دانلود کردم و دارم استفاده میکنم.کامل کرکش کردم اما یه مشکلی دارم
بخش آنتی اسپمش برای من غیر فعاله.وقتی هم که رو دکمه کلیک میکنم تا آنش کنم اتفاق خاصی نمی افته و فقط علامت همگام سازی میاد(همون دایره کوچولو که میچرخه!!)
دوستان اگه میتونید لطفا در مورد این مشکل راهنمایی کنید!
نمایش امضاءکاش گل هاتو می سوزوندم
کاش می رفتم نمی موندم
اما موندم ...
کاش یکم بارون بگیره
کاش فراموشت کنم من
اما دیره ...
من قبلا از این آنتی ویروس استفاده میردم و همچین مشکلی هم برای من پیش اومد ، من فکر میکنم که کرک این برنامه باعث این مشکل شده (شاید در آینده تنظیمات فایروال برای آنتی ویروس شما هم محو بشه ، چون برای خیلی از کاربران این آنتی ویروس هم چین مشکلی پیش اومد، من به شما توصیه میکنم که اگر با این مشکل مواجه شدید آنتی ویروس خدتون رو عوض کنید )
نمیدونم والا!!
این مشکل کم بود اونم محو بشه که دیگه هیچ!!
ولی فعلا فایروالش مشکلی نداره.تنها مشکل آنتی اسپمه!!!
نمایش امضاءکاش گل هاتو می سوزوندم
کاش می رفتم نمی موندم
اما موندم ...
کاش یکم بارون بگیره
کاش فراموشت کنم من
اما دیره ...
سلام من میخواستم این انتی ویروس قدرتمند رو خریداری کنم ولی قبلش میخواستم بدونم ایا این انتی ویروس سیستم رو سنگین میکنه؟؟؟؟ من کاسپراسکی که نصب میکنم سیستممو به حد مرگ سنگین میکنه میخواستم بدونم ایا این انتی ویروس هم همینطوریه؟
نمایش امضاءرفیق چپ رو اسب راست سرباز ها حرکت و جنگ هم دراز
دانلود Bitdefender Total Security 2013 for free for 3 months 90 days با لینک مستقیم از سایت نرم افزار :
Bitdefender Total Security 2013 - security solution "all-in-one" with the Cloud Antivirus, effective web protection, two-way firewall, comprehensive personal data protection: anti-phishing, secure browser, encryption, online backup.
Language: English
1.Pereydite SHARES page and download the online installer.
2.When the installation to activate the license, select "I want to evalute this product".
3.After this, enter your email address, user name, and password confirmation. To the email you will receive a link to activate your account
توجه : اطلاعات بیش تر در مورد این آنتی ویروس رو در آدرس زیر ببینید :
![]()
ویرایش توسط opera : 12-01-2013 در ساعت 09:16
از یک طریق می شود سه ماهه دریافت کرد
Bitdefender Total Security 2013
Bitdefender Total Security 2013 continues to build on Bitdefender's history of top protection and performance, ease-of-use, and unique user experience. Comes with an increased focus on useful services such as Safebox, Device Anti-Theft, and Parental Control, but also on the secure and convenient management of your services.Its improved dashboard also allows you to view and even control installed applications and mobile devices.
If you are fan of the Bidefender Total Security 2013 anti virus good news for you. Bitdefender offers 90 days free trial to use Total Security 2013 on your systems. This offers only available for Facebook fans only. If you want free offer please follow the below steps
Go to Bitdefender Facebook fan page through this link. Then click the like button suddenly the page redirects and show the Download button like below.
ظاهرا هيچ راهي وجود نداره،جز اينكه لايسنسشو بخري و از كرك نشده استفاده كني.![]()
بوک مارک ها