نمایش امضاء
📌 دوستان گرامی لطفا سوالات خودتان را در انجمن مطرح کنید.
تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین اپدیتهای رسمی ویندوز 10
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
خب دو گیگ رم جواب میده البته اگه فرکانس قوی داشته باشه.
واسه منم دو دقیقه ای طول میکشه.شما اولین کاری که میکنی run رو باز میکنی عبارتmsconfig رو باز میکنی و به سربرگ startup میری و اونایی رو که لازم داری فقط میذاری اگه استارتاپت پر باشه سرعت اولیه افت میکنه.
Sent from my C5303 using Tapatalk
خوب منابع سیستم شما برای استفاده ازاین انتی ویروس مناسب هست،بریدازقسمت سیستم کانفیگ ،برنامه های اضافی که درStartup به همراه ویندوز لود میشوند رو disable کنید.
توسط گزینه One Click Optimizer خود انتی ویروس تمام کوکی ها و تمپ فایلهاو کشهای اضافی ویندوز رو Clean-upکنید تا سرعت لود ویندوز بهمراه مشکل دیر کانکت شدن به نت مرتفع شود.....
نمایش امضاء
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
سلام و درود
من تاز Bitdefender.Total.Security.2015.Build.18.12.0.958 رو نصب کردم ، چجوری اکتیوش کنم ؟!
نمایش امضاءپاسخ هایی که برای بنده ارسال میکنید رو در تگ نقل قول قرار بدید ، اطلاع رسانی بشه بهم
سلام . شما یک اسکرین شات از صحه اول آنتی ویروس بزارید بهتون توضیح میدم ( چون بیت ندارم نمیتونم دقیق توضیح بدم ) .![]()
سلام
دوست عزیز برای اکتیوکردن برنامه ابتداباید درسایت My Bitdefender اکانت داشته باشیدواگرندارید،از قسمت بالای انتی ویروس اقدام به Create اکانت بکنید.( البته جهت ثبت لاینسس) طبق تصویراموزشی زیر:
بعداز ساخت اکانت درسایت مای بیت دفندر،نوبت به فعالسازی انتی ویروس میرسه،بدین منظور روی گزینه 30days left در قسمت پایین پنل پروتکشن کلیک کرده و لاینسس را درکادر رجیستر وارد کنید،سپس روی Register now کلیک کنید.
اگر لاینسس شما معتبر باشه درقسمت Expires in تعداد روزهایی که از انتی ویروس به حالت فعال میتونیدازش استفاده کنید برای شما نمایش داده خواهدشد.
بازاگر سوالی بوددرخدمتم ،موفق و سربلند باشید.![]()
نمایش امضاء
سلام و درود .
من آپدیت اتوماتیک این رو غیر فعال کردم ، وقتی که میخوام دستی آپدیت کنم این شکلک فقط میچرخه و هیچ اتفاقی نمیوفته تا این ارور میاد
توتال سکروتی 2015
نمایش امضاءپاسخ هایی که برای بنده ارسال میکنید رو در تگ نقل قول قرار بدید ، اطلاع رسانی بشه بهم
سلامـ
لینک آخرین ورژن Bitdefender.Total.Security.2015 میخواستمـ؟
تفاوت خاصی با اینترنت سکوریتی داره؟
تشکر./.
لینک آخرین نسخه مبایل سکوریتی شم بدید ممنون میشم واقعا
بوک مارک ها