با سلام خدمت شما دوستان ایا اگر بیت دیفیندر توتال سیکوریتی رو روی لب تاب نصب کنم اشکالی ندارد و به لب تاپ فشار نمی اره ...و کلا برای چه سیستم های این انتی ویروس مناسبه ..... با تشکر فراوان
با سلام خدمت شما دوستان ایا اگر بیت دیفیندر توتال سیکوریتی رو روی لب تاب نصب کنم اشکالی ندارد و به لب تاپ فشار نمی اره ...و کلا برای چه سیستم های این انتی ویروس مناسبه ..... با تشکر فراوان
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
سلام
دوست عزیز با داشتن منابع سخت افزاری قوی مشکلی در استفاده از این انتی ویروس برای شما بوجود نمیاد،ضمنا بیت دفندر در نسخه های بعدی با استفاده از فناوری Photon کمترین استفاده از منابع سیستمی را خواهد داشت و اکثر کاربران دراستفاده با این انتی ویروس مشکلی باافت سرعت نخواهند داشت.
موفق باشید.![]()
نمایش امضاء
📌 دوستان گرامی لطفا سوالات خودتان را در انجمن مطرح کنید.
تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین اپدیتهای رسمی ویندوز 10
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
با سلام
bitdefender new beta
\\
http://www.bitdefender.com/beta/?ici...omepage_banner
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
وقتی این بیت دیفندر توتال سکوریتی 2015 را نصب کردم می خوام کامپیوترم را روشن کنم یه 5 دقیقه باید وایسم تا ضربدره از روی اینترنت بره نمیشه یه کاریش کرد سرعت سیستم بره بالا![]()
بوک مارک ها