سلام به دوستان عزیز اپدیت های BitDefender_2011_Build_14.0.28.351_ در کدام قسمت سیستم ذخیره می شود و آیا می شود به صورت آفلاین استفاده کرد سوال 2 برای اینکه بتوانیم ویروسها را بهتر پاک کرد آموزش کامل تنظیمات BitDefender را بگذارید
سلام به دوستان عزیز اپدیت های BitDefender_2011_Build_14.0.28.351_ در کدام قسمت سیستم ذخیره می شود و آیا می شود به صورت آفلاین استفاده کرد سوال 2 برای اینکه بتوانیم ویروسها را بهتر پاک کرد آموزش کامل تنظیمات BitDefender را بگذارید
منظور شما از اینکه ویروس ها بهتر پاک شوند چیست؟
ادرس را نیز برای شما قرار میدهمالبته خود من هنوز تست نکرده ام
پوشه زیر را گپی کنید بعد از نصب انتی ویروس این پوشه را جایگزین نمایید
دقت داشته باشید حجم بالایی دارد
اگر موفقیت امیز بود اطلاع دهید
کد:x:Program FilesCommon FilesBitDefenderBitDefender Threat Scanner
دوستان نظرتون درباره آنتی ویروس BitDefender چیست ؟
اگه کسی اطلاعاتی درباره اش داره لطفا یکمی درباره اش توضیح بده متشکر ؟
اول شما بفرمایید انتی ویروس قبلی شما چه بوده است؟
به طور کلی انتی ویروس جالبی است
متعلقات سیستم را اشغال نمیکند
مرتبا اپدیت میشود مخصوصا با قابلیت آپدیت P2P
به راحتی کرک میشود
مدام به کرک و یا کی نیازی ندارد
در کمال امنیت سرعت باز کردن نرم افزارها را کاهش نمیدهد
و ده ها قابلیت دیگر
سلامنوشته اصلی توسط yaran_bavafa23
دوست عزیز آنتی ویروس فوق العلاده قدرتمند بی نظیر _ رابط کاربری فوق العلاده _فایروال حرفه ای با قابلیتهای اتوماتیک و سوال و جواب کردن _دارای کنترل والدین_ومهمترین آن آپدیتهای کمش نسبت به کارایی فوق العلاده اش است ...و برخلاف نظرهای گفته شده اصلن از سرعت سیستم کم نمیکند و علاوه بر آن دارای ابزارهای مهم برای بهینه سازی و حذف کردن فایلهای ضائد رجیستری و قابلیت پیدا کردن فایلهای مشابه و بک آپ یا پشتیبان گیری فوق العلاده قویش همرا با رایت کردن بر روی دی وی دی یا یو اس بی و یا بر روی شبکه و.... است البته تمامی این ویژگی ها در نسخه توتال آن که در سافت گذر هم موجود میباشد است _ البته ویژگی های دیگری هم دارد که تا اینجا فکر نکنم نصفی ازآن گفته شده باشد که من بعد از آنتی ویروس مورد علاقه خود ابن نرم افزار انتخاب دیگر من است و به شخصه آن را قبول دارم ....
سلامنوشته اصلی توسط shahabprince
دوست عزیز شما با خود نرم افزار کار بکن و از قابلیتهای آن باخبر بشو و موسسات را ول کن _ ببین خودت از یه آنتی وروس چه انتظاراتی داری و آنتی ویروس بیت دفندر چه قابلیتهایی دارد این محصول ساخت کشور رومانی است رومانی از کشورهای مطرح در زمینه اینترنت و امنیت است و این آنتی ویروس حرف اول را در آنجا و در همه جای جهان میزند و قابلیتهای خیلی بالایی دارد و نمیشود اشکالی در آن و کارش پیدا کرد این را مطمئن باش و شک نکن ....
وقتی بیت دفندر را نصب میکنم بعد از ریست سیستم دیگه موس کار نمیکنه.اصلا حرکتی نمیکنه ولی صفحه کلید مشکلی نداره.
کسی میدونه مشکل چیه.منون
دوست عزیز کرکش رو کامل از سیو مد انجام بده و هنگامی که سیستم رو روشن میکنی موس رو قطع یا فیش رو بکش و بعداز اینکه ویندوز بالا اومد کامل دوباره وصلش کن ببین بازم همینجوریه نتیجه رو گزارش بده ...
سلام
من اینترنت سکوریتی این آنتی ویروسو با کرک رج کنم بهتره یا با سریال ؟؟؟ آقای abedsmp گویا گفته بودن با سریال بهتره آقای مرالیس ؟؟ شما با سریال رج کردین .میشه لینک سریال بزارین . لطفا بگین چیکار کنم .
ممنون
خوب دوست عزیز طبیعتا سریال بهترومطمئن تر هستش تا کرک و کرک رو موقعی میشه استفاده کرد که چاره ای نباشه و به نرم افزار آسیبی نرسه مثل کسپرسکی که بعد از کرک نرم افزارش از کار میفته ...نوشته اصلی توسط punisher733
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها