نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: رفع مشکل استفاده بیش از حد بیت دیفندر ازcpu

1. نمایش اطلاعات

Post رفع مشکل استفاده بیش از حد بیت دیفندر ازcpu

علت استفاده بیش از حد بیت دیفندر از منابع سخت افزاری چیه ؟؟
    من بیت دیفندر رو روی سیستمم نصب کردم بعد نصب همه چیز نرمال بود اما همین که سیستم رو یه ریست زدم سرعت سیستم وحشتناک اومد پایین یه نگاه بندازین
    nofig26lobst2z1omlhh.png
    این مشکل فقط مختص من نیست و بنده تو چندتا از فروم های پرسش و پاسخ دیدم افراد دیگه ای هم این مشکل رو دارن در عین اینکه برای بعضیا بدون مشکل کار میکنه..
    علت چیه؟؟؟

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ahmad1111
    من بیت دیفندر رو روی سیستمم نصب کردم بعد نصب همه چیز نرمال بود اما همین که سیستم رو یه ریست زدم سرعت سیستم وحشتناک اومد پایین یه نگاه بندازین
    nofig26lobst2z1omlhh.png
    این مشکل فقط مختص من نیست و بنده تو چندتا از فروم های پرسش و پاسخ دیدم افراد دیگه ای هم این مشکل رو دارن در عین اینکه برای بعضیا بدون مشکل کار میکنه..
    علت چیه؟؟؟

سلام .
    قبل از هر چیزی حتما مشخصات سخت افزاری خودتون را هم میگفتید بهتر بود .
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ahmad1111
    nofig26lobst2z1omlhh.png
    علت چیه؟؟؟
    سلام وعرض خوش امدگویی

برای استفاده ازاین انتی ویروس باید منابع سخت افزاری قوی داشته باشید درغیراینصورت به مشکل برخواهید خورد. بیت دفندر به دلیل اسکن بخشهای مختلف درایو سیستمی واستفاده بیشتر ریسورس، سرعت PC شمارو کاهش میده.
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •