نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 از مجموع 7

موضوع: امکان ویرایش پست های قبلی

1. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

پیش فرض امکان ویرایش پست های قبلی

با سلام و تشکر از فعالیتهای مدیران و کارکنان سایت و انجمن خوب سافت گذر

وقتی من یه پست ارسال میکنم و از انجمن خارج میشم و بعد از چند ساعت دوباره وارد میشم و متوجه میشم که پستم دارای ایراده و باید اصلاحش کنم دیگه نمیتونم ویرایشش کنم ،
    آیا چیزی هست که من بلد نیستم و یا با هر بار که آی پی عوض میشه امکان ویرایش پست از بین میره؟
    اگر این طور هست بهتر نیست ترتیبی بدین تا ویرایش پست بستگی به آی پی نداشته باشه تا هر کسی بتونه در هر زمان که خواست پستهای اشتباه قبلیش را ویرایش کنه؟

با تشکر (امیدوارم این موضوعی که مطرح کردم تکراری نباشه چون هر چی گشتم چنین سوالی ندیدم )
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Media Stream
    با سلام و تشکر از فعالیتهای مدیران سایت و انجمن خوب سافت گذر

وقتی من یه پست ارسال میکنم و از انجمن خارج میشم و بعد از چند ساعت دوباره وارد میشم و متوجه میشم که پستم دارای ایراده و باید اصلاحش کنم دیگه نمیتونم ویرایشش کنم ،
    آیا چیزی هست که من بلد نیستم و یا با هر بار که آی پی عوض میشه امکان ویرایش پست از بین میره؟
    اگر این طور هست بهتر نیست ترتیبی بدین تا ویرایش پست بستگی به آی پی نداشته باشه تا هر کسی بتونه در هر زمان که خواست پستهای اشتباه قبلیش را ویرایش کنه؟

با تشکر (امیدوارم این موضوعی که مطرح کردم تکراری نباشه چون هر چی گشتم چنین سوالی ندیدم )
    با سلام . دوست عزیز امکان ویرایش پستها تا جایی که من میدونم تا شش ساعت بعد از ارسال پست میباشد و تغییر ای پی در این مدت تاثیر گذار نیست , و بعد از این مدت گزینه ویرایش غیرفعال میشود . البته منتظر سایر نظرات هم باشید .
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

سلام.

البته اگر اشکالی در پست خودتون پیدا کردید که لازم به ویرایش بود و دکمه ی ویرایش پست غیر فعال شده بود میتونید به ناظم همون بخش اطلاع بدید تا پستتون رو برای شما ویرایش کنه .

یا اگه بخشی بود که ناظمی نداشت به مدیریت انجمن اطلاع بدید ایشون انجام میدن.

6. نمایش تشکر

7. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

با تشکر از دوستان بزرگواریکه راهنماییم کردن ، پیشنهاد میدم که اگر امکانش هست زمان 6 ساعت که جناب S!RUS فرمودن بیشتر بشه.

( البته نمیدونم چی شد که یک بار که از اداره یک پست ارسال کردم و حدود 4-3 ساعت بعدش از منزل خواستم ویرایشش کنم دکمه ی ویرایش غیر فعال بود. )
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام و احترام.

مدت زمان ویرایش پست از 6 ساعت به 24 ساعت افزایش یافت. چنانچه بعد از گذشت این زمان به ویرایش نیاز بود از طریق پیغام بازدیدکننده یا خصوصی از ناظمین بخش درخواست بشود. موفق باشید;)

10. نمایش تشکر

11. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    با سلام و احترام.

مدت زمان ویرایش پست از 6 ساعت به 24 ساعت افزایش یافت. چنانچه بعد از گذشت این زمان به ویرایش نیاز بود از طریق پیغام بازدیدکننده یا خصوصی از ناظمین بخش درخواست بشود. موفق باشید;)
    ضمن تشکر از مدیر محترم ( نه فقط بابت این افزایش زمان بلکه بخاطر اینکه به پیشنهادها و انتقاد ها اهمیت میدن ) ،
    از ناظمین عزیز و زحمتکش و همه ی دوستان دیگه هم خواهش میکنم که در صورتیکه اشتباهی در پستها مشاهده کردن قبل از 24 ساعت به کسی که پست ارسال کرده اطلاع بدن تا خودش بتونه اصلاحش کنه.
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

منم کاملا موافق استاد هستم
    حداقل یکی از مشکلات کسایی که آموزش میزارن چون قسمتی از آموزش شون جنبه ی تحقیقاتی داره و هر تحقیقی هم میتونه ناقص باشه (در صورتی که موقع تحقیق طرف فکر میکرد کامل هه و بی اشتباه) و بعدا کامل تر و اشتباهات شو بفهمه ، این خواهش رو دارم که اجازه بدین هر کاربری یا حداقل اونایی که آموزش میزارن ، حداقل بتونن پست های آموزشی خودشون رو ویرایش کنن
    ممنون
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •