صفحه 1 از 4 123 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 35

موضوع: تشکر از سافت گذر و دست اندرکاران

1. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض تشکر از سافت گذر و دست اندرکاران

با سلام
    همانطور که مستحضر هستید سافت گذر در مدت کمی توانست در بین سایت ها و دانشنامه های ایرانی به جایگاه خوبی دست پیدا کند
    کافی است به سایت رتبه بندی الکسا نگاهی بیندازید

کد:
    http://www.alexa.com/siteinfo/softgozar.com#trafficstats
    در این سایت بر اساس امار دسترسی به این سایت نسبت به سه ماه گذشته 14 درصد نسبت به یک ماه گذشته 6 درصد افزایش داشته است!!
    گراف این امار را نیز برای شما نمایش میدهم

ههمچنین در ایران رتبه 81 را دارا است که به نظر من هم پیشرفت خوبی داشته و هم رتبه مناسبی است
    جالب اینجاست که بدانید یوتیوب در ایران رتبه 86 را دارا میباشد
    کافیست به لینک زیر مراجعه کنید و مشاهده کنید که چه سایت هایی با تمام قدرت و معروفیتشان در مراحل پایین تر از سافت گذر هستند

کد:
    http://www.alexa.com/topsites/countries;4/IR
    همچنین 150 سایت به سافت گذر لینک داده اند
    مطلب جالب تر این است که 5.76% از کاربرانی که به سایت مراجعه میکنند به فروم سافت گذر هم مراجعه میکنند
    همچنین 34.83% از مراجعات به سایت سافت گذر از طریق گوگل بوده است

برای اطلاعات بیشتر خودتان میتوانید به لینک بالا مراجعه کنید

ایا هیچ فکر کرده اید که کدامین سایت ایرانی زبان میباشد که اخرین ویندوزها را همراه جدیدترین اپدیت ها به صورت مرتب و ماهانه قرار میدهد ؟
    ایا هیچ فکر کرده اید که کدامین سایت ایرانی زبان است که اکثر نرم افزاراهای تخصصی و معمولی را نصب ، تست و با توضیحات کامل ارائه میدهد ؟
    ایا هیچ فکر کرده اید که کدامین سایت ایرانی زبان دارای اولین سروز آپدیت انتی ویروس نود و کاسپر اسکای میباشد ؟
    ایا هیچ فکر کرده اید که کدامین سایت ایرانی پیگیر مداوم نرم افزارهای ارائه شده توسط خود باشد ؟

بعد از درج این اطلاعات بر خود لازم دیدم که از تمامی دست اندر کاران این سایت پرقدرت که جای هیچگونه اغراقی نیست داشته باشم
    از پشتیبانی فنی سایت بابت اپدیت روزانه و ارائه مناسب ترین نرم افزارها کمال تشکر را دارم
    همچنین از جناب Admin عزیز بابت زحماتی که در رابطه با این تاپیک میکشند تشکر ویژه ای دارم
    از کاربران فعال سایت که هرچه بیشتر برای قدرت گرفتن فروم تلاش میکنند نیز کمال تشکر را دارم

امیدوارم که بتوانم به عنوان یک همکار در خدمت این انجمن و سایت سافت گذر باشم

با تشکر از esmaeel
    یونس رمزی

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: تشکر از سافت گذر و دست اندرکاران

سافت گذر اولین سایتی بود که صفحه خانگی هر مرورگری با این سایت باز میشد و اولین سایتی بود که بعد از اتصال به اینترنت به آن سر میزدم ...
    چون همیشه در دسترس بود وباری نشد مرورگر از حرکت به مسیر سایت متوقف شود همچنین به روزبودن نرم افزارها وخبرات از جمله نکاتی بود که هر کاربر را به سمت خود میکشاند گروه پشتیبانی این سایت هم از سرعت پاسخگویی بالایی هم برخوردار است که به سرعت پاسخ مشکلات را از طریق ایمیل به کاربر میرساندند ...
    تشکر کوچکی بود از یه کاربر....

4. نمایش تشکر

5. عضو ممتاز esmaeel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام
    وظیفه ای بر خود دیدیم که به خاطر زحمات بی دریغ تیم سافت گذر تشکری کرده باشم واقعا تا به زمانی که با سافت گذر آشنا نشده بودم هیچ سایتی نبود که به این طریق نیاز کاربران رو در قسمت نرم افزار به این جامعی و کاملی برطرف کند.به خصوص آپدیت های که برای انتی ویروس ها قرار میده واقعا تک و همیشه مشکل گشا بوده.
    امیدوارم همیشه موفق باشید.
    *اسماعیل*
    نمایش امضاء

6. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط shadmehr88
    البته جای ان هست که مدیریت محترم جهت همکاری بیشتر کاربران در حد مقدور تقدیرهایی از ان دسته کاربران موثر تشکراتی در حد تخفیف های خرید و اعطا کاربری VIP و ... انجام دهد که این لطف دوستان را می طلبد
    قدردان زحمات شما ...
    جای گفتن این سخن نیست
    ولی مدیریت محترم تقدیرها را انجام داده اند

7. نمایش تشکر

8. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

خوب نوبتی هم باشه نوبته منه که از تمامی دوستان که به شکل گرفتن یه همچین سایتی با یه همچین آماری و در راستای آن یه همچین انجمنی که

هنوز به 1 سال نرسیده حدود 1000 عضو و 2100 پست دارد ( در حدودا 6ماه ) کمک کرده اند کمال تشکر و قدردانی را داشته باشم امید است برای اولین

سالگرد این انجمن آمار هایی قوی تر و انجمنی علمی تر و پرکار تر رو شاهد باشیم.

به امید سافت گذری فعال تر و قوی تر
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: تشکر از سافت گذر و دست اندرکاران

سلام
    تشکر میکنیم دوباره به سافت گذر و من فکر کردم اشتباه اومدم تو فروم و فعلا مات و مبهورم باز این سافت گذر در ارائه خدمات غافلگیر عمل کرد و طبق معمول کار خودشو کرد ساکت و بی سر و صدا ... احسنت ...

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض تشکر از همه سافت گذری های عزیز

واقعا از شما سافت گذریا ممنونم واقعا عالی هستین یعنی بهترینید تو دنیا من الان 2 ساله با سایت عالیتون اشنا شدم و الان به کله دوستان آشنایان این سایت عالیرو معرفی میکنم جدا عالی هستین بی ریا میگم اینو و امیدوارم روز به روز عالیترو عالیتر بشین چون سافت گذریا لیاقتشو دارنو واقعا خیلی زحمت میکشین خیلی بروز هستین و این معلومه که چقد زحمت میکشین ممنونم از تک تکه گروهتون دوستان و خسته نباشید میگم بهتون .

12. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Icon17 RE: تشکر از سافت گذر و دست اندرکاران

سلام
    فقط همین را بدانید که وقتی کسی مثل من!!! آدرس سایت سافت گذر را در Bookmarks ِ مرورگر خود جای می دهد، پس لـابــُد (بدون شک) این سایت در رتبه ی بالایی قرار دارد./:sleepy:

با تقریب بالایی (از تجربه شخصی خودم):

- میان سایت های ایرانی ارائه دهنده ی نرم افزار بی نظیر است.
    - از لحاظ پشتیبانیِ و ...
    - از نظر سرعت دانلود
    - از نظر اطمینان به نوشته های توضیحی درباره برنامه ها و تخصصی بودن

من تا کنون چندتا شرکت معتبر فروش نرم افزار را هم دیده ام که نرم افزارهایشان دانلود شده از این سایت هستند. (که امیدوارم اجازه گرفته باشند.)

من تا کنون با چندتا حساب کاربری در این سایت عضو ویژه بوده ام و شاید بتوانم ادعا کنم که یکی از افرادی هستم که بیشترین حجم دانلود ها را از این سایت داشته است.
    اما الان تصمیم دارم که حساب کاربری جدیدم را عوض نکنم و در انجمن آن نیز فعالیت داشته باشم تا هم کمک بگیرم و هم در حد امکان با کمک به دیگر دوستان بصورت عملی از سافت گذری ها تشکر کرده باشم. (به خصوص در زمینه برنامه های تخصصی و مهندسی)
    -----------------------------

اما خارج از شوخی و تعریف از خودم، واقعاً خدا قوت .
    وسلام/

13. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

خدا قوت دوست عزیز
    بسم الله ...
    منتظر فعالیت شما در این انجمن هستیم
    موفق باشید
    نمایش امضاء

14. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

درود به همه فرزندان فرزانه پاک ایران زمین : راستش من به هیچ عنوان اهل این جور تعارفها نیستم و ابنم برای اولین بار هست که دارم میگم. مطلبی رو که می خوام بگم اصلا تعارف نیست. بنده هرموقع داخل فروم شدم این دوست عزیزمون soroush انلاین بودند و منتظر اینکه مشکلی از مشکلات عزیزانمان رو حل کنند. اطمینان کامل دارم این دوستان با این اعتقاد انسانی بالا در زندگی اجتماعی و خانوادگی خودشون همینطور وچه بسا بسیار بهتر هستند. ادم می مونه چه جوری از این برادران خوبم soroush و Moralist و abedsmp و تمام مجموعه حرفه ای سافت گذر تشکر کنه . همه میدونیم یکی از جنبه های عبادت واقعی کمک به همنوع است و از دید خدای متعال دور نخواهد بود . سر تعظیم بابت این همه گذشت و مهربانی فرود می اورم
    نمایش امضاء

صفحه 1 از 4 123 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •