صفحه 4 از 4 اولین ... 234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 35 از مجموع 35

موضوع: تشکر از سافت گذر و دست اندرکاران

1. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    سلام . و ممنون از شما .
    مطمئن باشید در این انجمن به هیچ وجه اجازه داده نمیشه که تبلیغاتی صورت بگیره ولو اینجوری و با مسائل هک و نامشروع و حرام ... , تا جایی که دوستان در جریان باشند حتی مسائل هک و ... هم در انجمن ممنوع هست البته راههای جلوگیری از هک فرق میکنه , در کل در چنین مواردی سریعا پست فوق حذف و خود کاربر از انجمن اخراج خواهند شد . بازم با تشکر از شما
    نوشته اصلی توسط Ya Mahdi
    @ Media Stream

خیلی ممنون از نظر شما

این انجمن یکی از قوانینی که خیلی در موردش حساسیت وجود داره و همت همه ناظمین و مدیران در برخورد با اونه،تبلیغات هست و همه ما(چه مدیران و ناظمین و چه کاربران دیگر) باهاش برخورد میکنیم به اشدّ برخوردها؛

اگر هم بعضی اوقات میبینید که تبلیغات با کمی تاخیر حذف میشه به خاطر اینه که در اون لحظه ناظم اون بخش نیست که بتونه مطلب رو پاک بکنه وگرنه ما همگی بر مقابله با تبلیغات اتفاق نظر داریم و از بقیه کاربران هم میخوایم که در صورت دیدن چنین تاپیک ها و پستهایی اون رو از بخش گزارش پست به ما گزارش بدن تا سریعاً برخورد بشه.

افراد ایرانی که اقدام به دزدی از کارتهای بانکی و اعتباری میکنند و یا آنها را بفروش میرسانند ، در حقیقت با آبروی کل ایرانیان بازی میکنن و ما را در عرصه های بین المللی ملتی دزد و بی فرهنگ جلوه میدن ، اما برعکسش وجود برادران بزرگوار و عزیزی مانند شما ناظران با اخلاق این انجمن که بر این ناهنجاریهای اخلاقی نظارت دارید و اجازه ی سوء استفاده به این افراد را نمیدهید باعث افتخار و سرافرازی هست ، امیدوارم دیگر سایتها و انجمن ها هم مثل شما عمل کنند.

مجدداً از ناظران زحمت کش همه ی بخش ها و کاربران با اخلاق انجمن تشکر میکنم.
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

قابليت اطلاع رسانى پست نقل قول شده تازه اضافه شده يا من تازه متوجه شدم؟#^_^#
    در هر حال تشکر مى کنم بابت اين ويژگى.
    اميدوارم همه ى مديران و ناظمان و کاربران انجمن سلامت و شاد باشند.

sent from my Nokia1100 using tapatalk
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    خواستم به خاطر ویژگی های جدیدی که به انجمن اضافه شده تشکر کنم.
    همینطور از فرصت استفاده کرده و از کلیه ی مدیران، ناظم ها و کاربرای فعال انجمن هم برای زحمت های بی منتی که متحمل می شوند تشکر می کنم.
    امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشید.
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

درود
    مبارکه، یکی از نیاز های مهم انجمن آپلود سنتر بود که خدا رو شکر الان دارا شده .
    نقل قول هم که دیگه جای بحث نداره، از خیلی مدت پیش کاربران خواستارش بودند.
    متشکریم
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Thumbs up

سلام
    خسته نباشید
    من ازوقتی عضوشدم واقعا خوشحالم

هرمشکلی باسیستمم دارم یا نرم افزار ها میام انجمن سافت گذر وجوابشو پیدا میکنم اگه نبودم براتون پیام میزارم وشما عزی

زان منویاری میکنید ومیخوام تشکرکنم شما بخاطرپاسخ سریع.من چون بیشتربخش امنیت میرم جا داره ازمدیرش تشکرویژه کنم.دوستتون دارم بدون شرح.
    اگه خوندین خوشحال میشم یه پیام خالی هم شده برام بدین که بدونم خوندید.
    امیدوارم درجاده زندگیتان مسافرخستگی ناپذیرارزوهایتان باشید
    باتشکر
    arp
    ویرایش توسط S!RUS : 05-02-2016 در ساعت 15:01

10. نمایش تشکر

صفحه 4 از 4 اولین ... 234

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •