صفحه 3 از 4 اولین 1234 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 35

موضوع: تشکر از سافت گذر و دست اندرکاران

1. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ممنون
    الان دیدم رنک 49 امین تو ایران هست
    حتی خیلی بهتر از معروف ترین سایت ها
    قبلا هم گفتم ، الان هم میگم ؛ والا حیفه که سایتش این طور رنگ بالایی داشته باشه اما انجمن اش با چند همکاری و اصلاح دسته جمعی که میتونه خودشو بالا بکشه ، این جور باشه
    ضمن اینکه من روز به روز تازه میفهمم چه اساتیدهای نابغه ای فقط تو انجمن اینجا هستن
    اگه از یک چهارم قابلیت های این اساتیدا استفاده بشه و پیشنهاد و انتقادها عملی شه ، انجمن غیر قابل قیاس با هیچ کجای دیگه میشه
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای Satanic آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SajjadKhati
    ممنون
    قبلا هم گفتم ، الان هم میگم ؛ والا حیفه که سایتش این طور رنگ بالایی داشته باشه اما انجمن اش با چند همکاری و اصلاح دسته جمعی که میتونه خودشو بالا بکشه ، این جور باشه
    ضمن اینکه من روز به روز تازه میفهمم چه اساتیدهای نابغه ای فقط تو انجمن اینجا هستن
    اگه از یک چهارم قابلیت های این اساتیدا استفاده بشه و پیشنهاد و انتقادها عملی شه ، انجمن غیر قابل قیاس با هیچ کجای دیگه میشه
    ارادت داریم مهندس.....استادی از خودته گل پسر ...

من که کاملا در اختیار شماها هستم...( فقط 1% مهندس بازی در میارم ) الان دیگه پررو شدم

نیای بگی چون گفتی کامل در اختیارتونم باید هر کاری گفتم انجام بدی

4. نمایش تشکر

5. عضو ممتاز Ferrari آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ممنون
    منم با نظر سجاد جان موافقم
    خودتون هم میبینید که در نظرات راجع به انجمن بیشتر تقاضای کاربران راجع به چی هست
    در کل اگر یه دستی به سرگوش انجمن کشیده بشه و یه تغییراتی درش داده بشه و از مطالب و پیشنهادات دوستان استفاده بشه واقعا میتونه دست تمامی جاها رو ببنده(تو رو خدا نیاین بگین هدف ما بستن دست تمامی جاها نیست) چون یه انجمن باید همیشه پر و پیمون باشه مخصوصا انجمنی که سایتش در زمینه نرم افزار و ...از جایگاه و قدرت خوبی برخورداره حیفه که توجهی بهش نشه

6. نمایش تشکر

7. عضو ممتاز ali hosein آواتار ها
    نمایش اطلاعات

واقعا به دوستان اینجا خسته نباشید میگم و اینشاا.. که موفق و سرافراز باشن

8. نمایش تشکر

9. عضو ممتاز navid1377 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ما کوچیک سافت گذریم هر وقت ویندوز نصب کردم
    حتی قبل از نصب درایور گرافیک!
    با ie میرم سافت گذر fire fox رو میگیرم بعد با فار فاکس میرم سافت idm رو میگیرم بعد دوباره میرم سافت واسه tune up و انتی ویروس. خبر ها هم دنبال میکنم
    اصن بی سافت گذر زندگی چیست؟

10. نمایش تشکر

11. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

با عرض سلام ،

من داشتم به متن تبلیغاتی زیر پاسخ میدادم و قصد داشتم که در اینجا حسابی از مدیران و ناظران انجمن بخاطر تبلیغاتی مانند این بشدت انتقاد کنم ، که خوشبختانه این تبلیغ نامشروع توسط این عزیزان حذف شد ، لذا بابت جذف این تبلیغ از شخص یا اشخاصی که اون را حذف کردن بسیار سپاسگزارم ،

به هر حال جوابی را که نوشتم اینجا قرار میدم ،

نوشته اصلی توسط visa.cc

فروش کارتهای اعتباری هک شده . . . . . . . .

قيمت هاي کارت ها به شرح زير ميباشد:

کرديت کارت با پانصد دلار موجودي 195 هزار تومان

. . . . . . . . . . . . .
    چه جالب و عالی ، فقط بزارین یک حساب سر انگشتی کنم ببینم با خرید این کارتها چقدر سود میکنم .

اگر دلار را 3200 تومان فرض کنیم :

کارت 500 دلاری میشه 1،600،000 تومان ، پس طبق فرمول من میشه :
    (مثل فرمول ریاضی از چپ به راست بخونید) میزان سود یا ضرر = ( ناله و نفرین کسانی که کارتهاشون هک شده +زندگی بعدی (آخرت) ) - 195000 - 1،600،000

که یک میلیون و چهارصد و پنج هزار تومان به همراه یک مشت ناله و نفرین در دنیا گیرم میاد و آخرت را از دست میدم و اونجا باید بدبختی بکشم.

اما اینکار یک بدی بزرگ داره چون عمر ما آدمها در دنیا بیشتر از 70 ، 80 سال نمیشه ، اما زندگی آخرت ما همیشگی و جاویده پس اگر فرمول را خلاصه کنیم میتونیم مسئله را به این صورت هم بنویسیم :

آیا واقعا ارزش داره که این مبلغ پول در زندگی چند ساله ی دنیا را با زندگی جاوید خود بعلاوه ی ناله و نفرینهای چند انسان هم نوع خود م عوض کنم ؟

نه ، به نظر من که این کارتها 2 ریال هم ارزش ندارن پس فقط میتونم بگم که : از اینکه هموطنی مثل شما دارم متاسفم.

به همه ی افرادی که این کار ناپسند را انجام میدهند عرض میکنم که :
    اگر به دنیای آخرت ایمان ندارید و "اگر دین ندارید لااقل آزاد مرد باشید" و " آنچه برای خود نمی پسندید برای دیگران هم نپسندید "

تا اونجایی که بنده متوجه شدم در این انجمن افرادی هستند که از سر ناچاری از برنامه های هک شده ی خارجی استفاده میکنن و تقصیر زیادی هم ندارن چون در کشور ما قانون کپی رایت به رسمیت شناخته نشده ، اما فکر نمیکنم کسی اینجا باشه که حاضر به استفاده از کارتهای بانکی هک شده ی دیگران باشه . (صاحب کارت هم ایرانی باشه و یا اهل دیگر کشورهای جهان هیچ فرقی نمیکنه )

ببخشید که این تاپیک را زدم ، اگر خواستید زحمت بکشید و حذفش کنید.
    ویرایش توسط S!RUS : 03-03-2017 در ساعت 20:29
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام . و ممنون از شما .
    مطمئن باشید در این انجمن به هیچ وجه اجازه داده نمیشه که تبلیغاتی صورت بگیره ولو اینجوری و با مسائل هک و نامشروع و حرام ... , تا جایی که دوستان در جریان باشند حتی مسائل هک و ... هم در انجمن ممنوع هست البته راههای جلوگیری از هک فرق میکنه , در کل در چنین مواردی سریعا پست فوق حذف و خود کاربر از انجمن اخراج خواهند شد . بازم با تشکر از شما
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@ Media Stream

خیلی ممنون از نظر شما

این انجمن یکی از قوانینی که خیلی در موردش حساسیت وجود داره و همت همه ناظمین و مدیران در برخورد با اونه،تبلیغات هست و همه ما(چه مدیران و ناظمین و چه کاربران دیگر) باهاش برخورد میکنیم به اشدّ برخوردها؛

اگر هم بعضی اوقات میبینید که تبلیغات با کمی تاخیر حذف میشه به خاطر اینه که در اون لحظه ناظم اون بخش نیست که بتونه مطلب رو پاک بکنه وگرنه ما همگی بر مقابله با تبلیغات اتفاق نظر داریم و از بقیه کاربران هم میخوایم که در صورت دیدن چنین تاپیک ها و پستهایی اون رو از بخش گزارش پست به ما گزارش بدن تا سریعاً برخورد بشه.

نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

کردیت کارت چیه اصلا؟
    نمایش امضاء

18. نمایش تشکر

19. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

کردیت کارت چیه اصلا؟
    این لینک را مطالعه کن , البته جنبه سوء استفاده و هک شدنش را هم توضیح داده , ضمنا در ایران این مورد رواج نداره یعنی چون سیاست بانکداری اعتباری ایران یه چیز دیگه ای هست , مثلا اعتبار هر کس به همان میزانی هست که پول در همون حساب دارد با اینکه شاید اصلا از اون اعتبار استفاده نکنه اما در سایر کشورها اینجوری نیست به اعتبار بکار گرفته شده توسط فرد بستگی داره و توجه میشه و طرف بدهکار و یا مجرم میشه , البته لینکهای زیادی در مورد کریدت کارت و ویزا کارت و ... هست .
    نمایش امضاء

20. نمایش تشکر

صفحه 3 از 4 اولین 1234 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •