التبه ما هم خیلی انلاین هستیم ها ولی مخفی :)
تشکر از شما دوست عزیز
التبه ما هم خیلی انلاین هستیم ها ولی مخفی :)
تشکر از شما دوست عزیز
خیلی ممنون دوست عزیز
ولی متاسفانه بعضی ها چشم ندارن این رو ببینن که به زودی انجمن تدابیر امنیتی بالایی در این خصوص انجام خواهد داد
بازم ممنون از تعاریفتون ( البته من خودم رو شخصا عرض می کنم اینقدر ها هم که شما فرمودین لیاقت تعاریف شما رو ندارم )
بله می دونم برای همین به شما دوستان خوبم چه به صورت اشکار و پنهان عرض ادب می شود. موفق باشیدنوشته اصلی توسط Moralist!' pid='6498' dateline='1307627914
نمایش امضاء[CENTER]ا رزويم برات ا ين است :
[CENTER]در ميا ن مردمي كه مي دوند براي زنده بودن ارام قدم برداري براي زندگي كردن
به خدا از گـــــــــــــــــل کمتر نباید به شما گفت اخه این روزا کی برا ادم دل میسوزونه اونم بصورت رایگان و اینقدر شفاف واقعا سایت و مدیران و کسانی که زحمت میکشن تو این سایت همگی گــــــــــــــــــــــــ ـــل هستن:):):)
خیلی ممنون، انجمن، مدیران کاربران و دیگر دوستان تنها هدفشان رفع مشکلات نرم افزاری و بحث های تخصصی راجع به یه نرم افزار هستش، خدا رو شکر تا قدری تونسته در این زمینه پیشرفت کنه
در ضمینه نرم افزار سافت گذر حرف اول رو می زنه و همینطور آپدیت بودنش جای قدردانی رو داره
باعرض سلام
واقعا جای تشکر وقدردانی ازتمام کسانی که دراین سایت مشغول به کارهستند ودوستان وکاربران گرامی اینجانب چندین بار درروز به این سایت سرمیزنم واولین سایتی که بعدازکانکت شدن به نت واردمیشم سایت سافتگذرهستش شاید اینجا جای پیشنهادنباشه ولی اگرمدیریت محترم سایت درکنارآخرین نرم افزارهایی که درصفحه نخست سایت قرارمیدهندتاریخ بروزرسانی درصفحه نخست قراربدهندخیلی جالبتروبهترمیشه قبلا اززحمات شماعزیزان سپاسگزارم
تشكر مي كنم از ته دلم به مدير محترم Moralist! كه بابت كمك هايي كه كرده و همچنين به سروش به من و مطلب هايي كه گذاشته در زمينه هاي آموزشي و...
اميد وارم موفق شاد و سربلند باشه
دوست دارم شديد به مدت ميديد
با سلام
واقعا کاره این دونفر عالی بوده تا الان.چه از نظر قدرت در مدیریت و جه از لحاظ علمی واقعآ کار سروش و یونس حرف نداشته.
موفق باشید.
:rose:
بوک مارک ها