دوستان عزیز
چند روز پیش اینجانب در انجمن نرم افزار MagicScore Note رو معرفی کرده و توضیحات اختصاصی که خودم تهیه کرده بودم در ادامه آن نوشتم (برای مشاهده توضیحات به آدرس زیر مراجعه کنید) :
یکی دو روز بعد وقتی در گوگل اسم این نرم افزار (MagicScore Note) رو جستجو کردم به بعضی از سایت های فارسی زبان رسیدم که توضیحات اینجانب رو با کمی تغییر در سایت شان قرار داده بودند. (بدون ذکر منبع) اما با کمی تغییر سعی کرده بودند تا این کپی کاری رو مخفی کنند.
البته اینجانب هم توضیحات آنچنانی ارایه نداده بودم و فقط برای این که کاربران انجمن از کاربرد نرم افزار اطلاع داشته باشند چند سطر از تجربه خودم رو ارایه داده بود.
منظورم از ایجاد این موضوع این بود که به اطلاع کاربران برسانم که ماهیت اکثر سایت های ایرانی و فارسی زبان که در زمینه دانلود ارایه خدمات می دهند چیست.
البته چند روز پیش در یه جایی کاربری مطلبی رو گذاشته بود که برام خیلی جالب بود این که در ایران سایتی موفق است که کپی بردار خوبی باشد.
به هر حال اینجانب به کپی توضیحاتم اعتراضی ندارم فقط خواستم به اطلاع کاربران برسانم که اکثر سایت های ایرانی حتی به خودشان زحمت تست نرم افزار و تهیه توضیحات رو هم نمی دهند.
با تشکر
موفق باشید.
بوک مارک ها