صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 22

موضوع: کپی از انجمن سافت گذر

1. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض کپی از انجمن سافت گذر

دوستان عزیز

چند روز پیش اینجانب در انجمن نرم افزار MagicScore Note رو معرفی کرده و توضیحات اختصاصی که خودم تهیه کرده بودم در ادامه آن نوشتم (برای مشاهده توضیحات به آدرس زیر مراجعه کنید) :

یکی دو روز بعد وقتی در گوگل اسم این نرم افزار (MagicScore Note) رو جستجو کردم به بعضی از سایت های فارسی زبان رسیدم که توضیحات اینجانب رو با کمی تغییر در سایت شان قرار داده بودند. (بدون ذکر منبع) اما با کمی تغییر سعی کرده بودند تا این کپی کاری رو مخفی کنند.

البته اینجانب هم توضیحات آنچنانی ارایه نداده بودم و فقط برای این که کاربران انجمن از کاربرد نرم افزار اطلاع داشته باشند چند سطر از تجربه خودم رو ارایه داده بود.

منظورم از ایجاد این موضوع این بود که به اطلاع کاربران برسانم که ماهیت اکثر سایت های ایرانی و فارسی زبان که در زمینه دانلود ارایه خدمات می دهند چیست.

البته چند روز پیش در یه جایی کاربری مطلبی رو گذاشته بود که برام خیلی جالب بود این که در ایران سایتی موفق است که کپی بردار خوبی باشد.

به هر حال اینجانب به کپی توضیحاتم اعتراضی ندارم فقط خواستم به اطلاع کاربران برسانم که اکثر سایت های ایرانی حتی به خودشان زحمت تست نرم افزار و تهیه توضیحات رو هم نمی دهند.

با تشکر

موفق باشید.

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز بعضی ها هم کپی می کنن بعد میان می گن انجمن ها از ما کپی کردن یکی از کاربرا انجمن آسان دانلود هم می آمد هم انجمن آسان دانلود پست می گذاشت همون پست تو انجمن سافت گذر می گذاشت دیدم که تو انجمن آسان دانلود 6 تا اخبار گذاشته در باره موبایل همون 6 تا با همون موضوع در انجمن سافت گذر گذاشته

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز بنا به گفته مدیریت سایت باید این گونه سایت ها را معرفی کنید

بنده معرفی می کنم

سافت 98

P30 download

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

عالی بود مدیر محترم عزیز حالا توجه کردین هر وقت سافت گذر آپدیت آنتی ویروس می زاره مثل کسپرسکی ناد 32 مکافی سایت ها دیگه هم همون روز یا فردا می زاره آسان دانلود

8. نمایش تشکر

9. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط moralist!

بنده معرفی می کنم

سافت 98

p30 download

با سلام واقعا شرم اور است که حداقل نه برای تشکر بلکه ذکر نام منبع را هم ذکر نکرده اند تا کاربران بدانند از کجا تهیه شده من واقعا موافقم که اسم سایتهای اینچنینی را ذکر کرد تا همه از ماهیتشان اگاهی پیدا کنند اما حیف است لینک سایتشان را گذاشت که حداقل برای یکبار هم کلیک شود و همان ذکر نامشان زیاد هم هست . با تشکر
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

اینکه کپی برداری با ذکر منبع هیچ مایه خجالت نیست . کاربری که سال ها با این سایت ها کار کرده به این راحتی ان را کنار نمی گذارد . پس بهتره سایت های مذکور منبع را ذکر کنند که مطمئنا در ذهن کاربران شان حس اعتماد را بوجود می اورند !!

یه چیزی هم یادتون باشه که این سایت ها مختص نرم افزار نیستند و حتی فیلم و کارتون و مستند رو نیز پشتیبانی می کنند .

12. نمایش تشکر

13. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

و اجازه بدید بگم یکی از همین سایت هایی که معرفی شده بعضی برنامه هارو زودتر از سافت گذر قرار می داد ولی جهت اطمینان صبر می کردم و بعد متوجه می شدم حقیقتا اونا زودتر انجام داده اند .
    لطفا این جانب قضیه رو هم مد نظر داشته باشید .

14. نمایش تشکر

15. عضو متخصص Cyrus آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بله دوست عزیز اینجا مذمون این نیست که این سایت ها به صورت 100 درصد فقط کپی برداری می کنند. خیر... موردی این کار را انجام می دهند. البته ایده دزدی هم گاهی وقت ها انجام شده است.

16. نمایش تشکر

17. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط moralist!

بنده معرفی می کنم

سافت 98

p30 download

ممنون
    اما تا آنجایی که من میدانم سافت 98 خودش برنامه ها را ترجمه میکند و این پی سی دانلود هست که از این سایت و آن سایت بدون ذکر نام منبع کپی برداری میکند

18. نمایش تشکر

19. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط maryam69
    ممنون
    اما تا آنجایی که من میدانم سافت 98 خودش برنامه ها را ترجمه میکند و این پی سی دانلود هست که از این سایت و آن سایت بدون ذکر نام منبع کپی برداری میکند
    تا جایی که شما می دانید این است که سافت 98 خودش ترجمه می کند ولی ظاهرا حقایق چیز دیگری را بیان می کند. با چشم خود می بینیم پس دانستن شما ملاک معتبری نیست

20. نمایش تشکر

صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •