سلام .
هر مطلبی جا و زمان خودش را داره , اساسا این تاپیک هم برای همین موضوع درست شده که در چنین مواقعی کاربر اعلام و از حق خودش دفاع کنه , که کاملا منطقی و بجا هست و کسی منکرش نیست . اما نه اینکه بعد از اینکه جواب داده شده و کلی زمان گذشته دوباره بالا آورده بشه , بنده در همون موقع نظر خودم را گفتم کما اینکه جنبه عمومی داشت نه اشاره به سایت یا انجمن بخصوصی , بهرحال نمیشه که هر وقت دلم خواست یه نقل قول بزنم و چند لینک قبلی را پیوستش کنم , الان دیگه تاثیر و نتیجه ای نداره و اصل مطلب هم لوث نمیشه , جواب اون خانم هم قبلا داده شده بود اما در وقت و زمان معین خودش که لازم بوده , با این پست شما هیچ نتیجه ای نمیشد گرفت جز جنجال و چند روز درگیری و ... , و اما مطلب مهم دیگه که اشاره کردم به اون تاپیک شما کلی پست گذاشته شد آخرش هیچکی زیر بار نرفت , کاملا از پستهای جوابیه اونها مشخص و معلوم بود , نبود ؟
و البته اگه به پست اپرای عزیز توجه کنی که مثال زدید ایشون در جای خودش اشاره به موضوع را داشته , تازه در یه خط کل مطلب را بیان کرده و اصلا جنبه شخصی نداشته .
آقا سجاد این تذکرات که بنده اشاره کردم کاملا در حفظ نظم انجمن بود , ولاغیر .. , وگرنه هر روز یه کاربرمیاد و دوباره یکی از اون تاپیکها را بالا میاره , که دیگه انجمن از سمت و سوی خودش خارج میشه , نمیشه ؟
کما اینکه یه سری پست قدیم و جدید در انجمن هست که حاکی از مشکلات کاربران در زمینه های مختلف سیستم هست و هنوز به نتیجه نرسیده و جالبه که بالا نمیاد .
پیوست : البته لازمه که یه قسمت از پست قبلی خودم "فکر نکنم حتی یه نفر از ناظمین و مدیران اینجا موافق چنین پستهایی باشیم " را اینجا ویرایش کنم با اینکه در همون پست هم فعلا میشد ویرایش کرد , در مورد موافق بودن چنین پستهایی که بنده نقل قول عمومی کردم , اما نظر کاملا شخصی خود بنده بود ./
بوک مارک ها