صفحه 2 از 3 اولین 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 22

موضوع: کپی از انجمن سافت گذر

1. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط maryam69
    ممنون
    اما تا آنجایی که من میدانم سافت 98 خودش برنامه ها را ترجمه میکند و این پی سی دانلود هست که از این سایت و آن سایت بدون ذکر نام منبع کپی برداری میکند
    تا آنجایی که مت می دانم سافت 8 کپی برداره هر اخباری سافت گذر می گذاشت این سافت 98 می گذاشت مثلا کرک ویندوز 8 فعال سازی ویندوز 8 حتی چند روزه پیش دیدم سافت گذر نوشته با کد فلان می تونی وارد این سایت بشی و اکانت 6 ماهه کسپرسکی بگیری بعد دیدم تو سایتشان گذاشته و هم بلافاصله تو امضا گذاشتم
    خودم 1 ساله پیش برنامه که سافت گذر گذاشته بود دانلود کردم بعد از 5 روز از سافت 98 هنون برنامه دانلود کردم دیدم کرکش آخر به نام سافت گذر بود

2. نمایش تشکر

3. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali68124
    تا آنجایی که مت می دانم سافت 8 کپی برداره هر اخباری سافت گذر می گذاشت این سافت 98 می گذاشت مثلا کرک ویندوز 8 فعال سازی ویندوز 8 حتی چند روزه پیش دیدم سافت گذر نوشته با کد فلان می تونی وارد این سایت بشی و اکانت 6 ماهه کسپرسکی بگیری بعد دیدم تو سایتشان گذاشته و هم بلافاصله تو امضا گذاشتم
    خودم 1 ساله پیش برنامه که سافت گذر گذاشته بود دانلود کردم بعد از 5 روز از سافت 98 هنون برنامه دانلود کردم دیدم کرکش آخر به نام سافت گذر بود
    کرک ویندوز 8 را که سافتگذر نساخته سافتگذر هم از جای دیگر گرفتهکسپرسکی هم به همچنین
    شخصا از هر دو سایت راضی هستم و روزی نیست که به سافت 98 و سافتگذر سر نزنم، اما این همیشه برام سوال بوده که چرا آنها حرفی از سایت ما نمیزنند و فقط بعضی از ماها هستیم که از سایت و انجمن آنها انتقاد و حتی بدگویی میکنیم؟!
    ویرایش توسط maryam69 : 01-12-2012 در ساعت 01:28

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط maryam69
    کرک ویندوز 8 را که سافتگذر نساخته سافتگذر هم از جای دیگر گرفتهکسپرسکی هم به همچنین
    شخصا از هر دو سایت راضی هستم و روزی نیست که به سافت 98 و سافتگذر سر نزنم، اما این همیشه برام سوال بوده که چرا آنها حرفی از سایت ما نمیزنند و فقط بعضی از ماها هستیم که از سایت و انجمن آنها انتقاد و حتی بدگویی میکنیم؟!
    حرف خودتان را كاملا نقض ميكنيد ظاهرا شما به هيچ عنوان با انجمن انها اشنايي نداريد و الا موارد بسياري مشاهده شده است كه در مورد سافت گذر سخنان نامربوطي زده اند كه صلاح نيست من اينجا ان مطالب را بيان كنم

ضمنا كسي ادعا نكرد كه ما كرك ويندوز را ميسازيم ولي از انصاف بدور است كه نرم افزارها و كرك هايي كه با زحمات زياد بدست مي ايد و با زحمت زياد تست ميشود سريعا ديگر سايت ها با دو دكمه copy و paste انرا براحتي در سايت و يا انجمن خود كپي كرده و براي خود به اصطلاح كسب اعتبار كنند

در صورتي كه شايد در حقيقت هيچگونه اعتباري براي انها نداشته باشد

ضمنا چند مورد از بدگويي ما را بگوييد تا براي ما هم روشن شود!!!!!
    تا الان هرچه بوده است انتقاد بوده

اين نكته را نيز خاطر نشان كنم كه خوشبختانه به لطف خدا در انجمن ما ازادي بيان وجود دارد و به هيچ عنوان به خاطر اينكه نامي از سايت هاي رقيب برده شده است بن نميشويد در صورتي كه به دفعات در ديگر انجمن ها!!!!! مشاهده و گزارش داده شده است با گفتن دو كلام حرف منطقي بن شده ايد

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
    ویرایش توسط Moralist! : 01-12-2012 در ساعت 08:27

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط maryam69
    دوست عزیز شما می گید از جایی دیگه می گیرن خوب درست سوال چرا سایت هایی مثل پی سی ورلد پی سی دانلود میهن دانلود نمی زارن ؟ برام جالبه چرا سافت گذر همین کسپرسکی گذاشته بعد از چند دقیقه سافت 98 گذاشته ؟
    این سایت هایی که نام برده هیچ کدام از این کار ها نمی کنن ؟
    ستفت گذر کرک آفلاین از جایی می گیره از سایت معتبر می گیره یا بابتش پول می ده تست می کنه می زاره بعد سایت های دیگه کپی می کنند . ما سایت و انجمن های دیگه بد گویی نمی کنیم ولی چند ساله پیش سافت 98 شروع به تقلید و کپی برداری از سافت گذر خطاب کرده بود می گفتن برای همه کالا ها فروش گذاشتن برای بعضی از کالا ها vip گذاشتن خوب که چی که با این کارشان کاربران سافت گذر بد نام و باعث خشم کرده بود که هنوز یادشان نرفته است

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت Alireza.xn آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من که از سافت گذر خیلی راضیم اگر چنین سایتی نمیبود من توی این دنیای مجازی سردرگم میشدم چون لحظه ایی نیست که مشکلی برام پیش نیاد هر لحظه ممکنه یه مشکل جدی برام توی کامپیوترم پیش بیاد که با وجود سافت گذر خیالم راحته که یک سایت تخصصی و به روز هست که مشکل منو حل کنه!!

اولا که با سایت سافت گذر اشنا شده بودم وقتی میدیدم نصف نرم افزاراشون vip هستش راستش از سایت دلگیر میشدم ولی وقتی که من توی این دنیای مجازی جا افتادم فهمیدم که حتی دو برابر پول اشتراک های ویژه هم از شیر مادر حلال تره براشون چون تمام نیاز های ادمو از نرم افزاری که قراره دانلود بشه رو بر طرف میکنه به قدری که ادم دلش میخواد یه چیزی هم به عنوان شیرینی بده!

این حرف ها رو من اصلا از روی طرفداری نمیزنم و اصلا نمیخوام طرفداری تعثبی از یک جایی بکنم من حدود 2 سال توی وب گشتم تا یک سایت معتبر و به روز پیدا کنم توی این 2 سال با سافت گذر و سافت 98 همینطور از سایت های دیگه مثل میهن دانلود و اسان دانلود هم کار کردم و نظرم اینکه سافت گذر از همه لحاظ از نظر دانش به روز بودن و تخصصی بودن از همه سایت های دیگه سر تره و وجودش یک نوع نعمت هستش واسه ما کاربر ها!

کلا تمام سایت ها ویژگی ها خودشون رو دارن!
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط maryam69

اتفاقا منم گمانم همین بود که اغلب کاربرا بخاطر اعتراضات سافت گذر از سافت 98 بصورت رو در رو همین حس رو نسبت به سافت گذر و سافت 98 داشته باشن
    اگه میخاین جواب حقیقی تون رو بگیرین ، فقط کافی هه از خودتون بپرسین که چرا همیشه انتقادها از سمت سافت گذر هه؟ چرا سافت 98 با این همه انتقادهایی که از سافت گذر بهش میشه ، چرا تو انجمن خودش از خودش دفاع نمیکنه؟ جواب ظاهریش اینه که شاید سافت 98 مظلوم هه اما تو لینک های زیر میتونین نوع برخورد حقیقی مدیران اش رو ببینین :

اولین سند

دومین سند

و همینطور بقیه ی اسناد که خودتون میتونین فقط توی این انجمن پیگیری کنین
    پس تا اینجا فقط از اسنادی که توی خود همین انجمن هست (نه شاهدهایی که مستقیم عملکرد مدیریت سافت 98 رو دیدن) مشخص شد که اینها مظلوم نیستند و پاش که برسه حتی از فحش دادن و بقیه ی کارها هم کم نمیزارن . پس برای چی با این روحیه ی جنگندگی ای که دارن ، حاضر نیستند حتی دفاع از خودشون که حق مسلم شونه رو تو انجمن شون کنن؟
    دلیل اش فقط دروغ گو بودن شون هست . و دروغ گو هم ترسوست. چون میترسن با دروغ هایی که میگن ، بزارن بیان تو انجمن شون حرف بزنن و عملکردشون که همین الان هم زیر سئوال هست و روز به روز بیشتر زیر سئوال میره ، مستقیم خودشون تو انجمن شون شاهد این زیر سئوال رفتن بشن
    دو نمونه از بزرگترین دروغ هایی که مدرکش فقط توی همین انجمن وجود داره رو میتونین با پیگیری از مطلب اول متوجه شین :

نمونه ی اول

نمونه ی دوم

شما به هیچ وجه نمیتونین توی سافت 98 مطلبی علیه مدیریت اونجا پیدا کنین (نه اینکه انتقاد یا گاها یه نیمچه برخورد) در صورتی که اینجا کاملا آزاد طوری که گاها مدیریت اینجا هم هر حرفی آزادانه میتونه درباره ی هر کی حتی آقا محمدرضا و یونس بزنه
    خوب حالا سئوال پیش میاد که اینا که برخورد شون این طوره و حتی روی واقعیت هم تا میتونن اوایل اش انکار میارن و حالا که بصورت قطعی رو شد اون واقعیت ، ساکت میمونن ، آیا واقعا به این نوع تاپیک های سافت گذر و کاربران اش که رسما توی انجمن شون چیزی ازش حرف نمیزنن ، واکنش شون هم سکوت هست؟
    اگه خواستار مدارکی باشین که بعضی از بچه هایی که با مدیریت سافت 98 آشنا هستن رو بدونین من جمله خودم ، در زمانی که اونجا بودم ، بارها شاهد این بودم که مدیریت سافت 98 ، بچه های انجمن دیگه مخصوصا سافت گذر رو مورد تمسخر قرار میدادن . حالا کجا؟ فقط توی پروفایل خودشون که تقریبا نیمچه خصوصی برای هر کاربری هست . قطعا مشخصه که از زمانی که من اونجا بودم (حتی اواسط حضور من) پروفایل کل بچه ها تک و توک پاک میشد (توی 2 تا 3 سال حضور من یکبار رو که مطمئنم پاک شد پروفایل همه اما شایدم دو بار بود) اما اگه مدرک همین حرفم رو از این انجمن بخای میتونی برای تصدیق حرفم ، به این پست مراجعه کنی که گفته شده حتی آقا یونس رو هم مورد تمسخر قرار دادن (جالب اینجاست که مدیریت این طرف یعنی آقا یونس رو مسخره میکنن اما توی این پست، خط آخر ، واژه ی عزیز رو براش بکار میبرن که میشه از این به واقعیتی پی برد . واقعیت اینکه جلو روی حتی کاربر عادی شون توی یه تاپیک ، شاید ساکت بمونن اما در باطن رفتارشون جور دیگه هست که در طول سال هایی که اونجا بودم ، دقیق شاهد همچین عملکردی بودم)
    شما توی سافت 98 حق ندارین حتی اسمی از انجمن رقیب اونم ناخواسته و یا حتی انتقاد کنی وگرنه نتیجه ی کارت میشه کسانی مثل آقا علی و آقا مهدی و استاد شیرین زبان و یارانش و ده ها نفر دیگه که مدارک 2 نفر اول رو به ترتیب میتونین توی اینجا و اینجا ببینین و ده ها مدارک دیگه که حتی توی انجمن های دیگه هم بچه ها رو کردن و حتی به بعضی از مدیران سافت 98 موقع و بعد اخراج شون اعلام میکنن ولی توی پیام خصوصی

پس اینها هم جواب دادن بلدن نه منتها علنی و رو در رو ؛ بلکه تمسخر کردن و توهین و فحاشی توی پشت سر و تو پروفایل و بعد از اخراج ، توی پیام اخراج طرف (البته علنی هم بلدن توی تاپیکی بنام دلیل اخراج کاربران)
    جمله ی آخر اینکه تزویر رو فقط باید دید نه اینکه حرفش رو شنید
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اقا سجاد قبلا یه تاپیک اختصاصی به شما داده شد که کلا حرفهاتون را بزنید هر چند که نتیجه ای جز بهم ریختن انجمن نداشت , اما الان یه پست سه سال پیش ( 2012 ) را بالا آوردن کار جایزی نیست , همان وقت این مورد بررسی و جواب داده شد بیشتر از این مسئله لوث میشه . از صبوری و نرمشهای مدیران اینجا سوء استفاده نکنید , لطفا مدیران محترم اقدام کنند و اجازه چنین مواردی داده نشه , حداقل شروع کننده ما نباشیم , فکر نکنم حتی یه نفر از ناظمین و مدیران اینجا موافق چنین پستهایی باشیم , الان چند کاربر از اونجا هم میان و یه بهم ریختگی دیگه را شاهد میشیم و چند روز انجمن مختل و بی حال و هوی و اعصاب خورد کن میشه .
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    اقا سجاد قبلا یه تاپیک اختصاصی به شما داده شد که کلا حرفهاتون را بزنید هر چند که نتیجه ای جز بهم ریختن انجمن نداشت , اما الان یه پست سه سال پیش ( 2012 ) را بالا آوردن کار جایزی نیست , همان وقت این مورد بررسی و جواب داده شد بیشتر از این مسئله لوث میشه . از صبوری و نرمشهای مدیران اینجا سوء استفاده نکنید , لطفا مدیران محترم اقدام کنند و اجازه چنین مواردی داده نشه , حداقل شروع کننده ما نباشیم , فکر نکنم حتی یه نفر از ناظمین و مدیران اینجا موافق چنین پستهایی باشیم , الان چند کاربر از اونجا هم میان و یه بهم ریختگی دیگه را شاهد میشیم و چند روز انجمن مختل و بی حال و هوی و اعصاب خورد کن میشه .
    این دید تو هه که میگی نتیجه نداشت . برای من هیچ نتیجه ای بهتر از مشخص شدن دروغ های متنوع که یکی شون دروغ اتهام به آقا علی (درباره ی اذیت کردن دختر) بود ، نداشت که خودشون ، تهمت خودشون تو این لینک را ، اینجا رد کردن
    واسه من هیچ نتیجه ای بهتر از این نبود که داستان تحریف و دروغ تعریف شده شون مشخص شد
    واسه من هیچ نتیجه ای بهتر از این نبود که پیام هایی که تو خلوت به کاربران میدادن و جلوی روی عموم نمای دیگه ای توی تاپیک اخراج کاربران نشون میدادن، رو شد :

برای من خیلی نتیجه داشت و همینطور برای کسایی که دنبال حقیقت هستن . شاید برای شما و خیلی ها نتیجه ای جز بهم ریختن انجمن نداشته بود
    ضمن اینکه اگه قرار بود اون تاپیک باعث بهم ریختن انجمن بشه ، پس همین تاپیکی که توشیم و من جمله این تاپیک هم همین نوع هستن و هیچ نتیجه ای رو هم در پی نداشتن از دید تو
    توی پست 5 ام همینتاپیک گفتی که :

نوشته اصلی توسط S!RUS
    با سلام واقعا شرم اور است که حداقل نه برای تشکر بلکه ذکر نام منبع را هم ذکر نکرده اند تا کاربران بدانند از کجا تهیه شده من واقعا موافقم که اسم سایتهای اینچنینی را ذکر کرد تا همه از ماهیتشان اگاهی پیدا کنند اما حیف است لینک سایتشان را گذاشت که حداقل برای یکبار هم کلیک شود و همان ذکر نامشان زیاد هم هست . با تشکر

حالا من سئوال دارم
    اگه کپی کردن مطلب یه انجمن از انجمن دیگه ، هم شرم آوره و اون قدر درد آوره که هم آموزش دهنده رو وادار به بیان حرف و دفاع از خودش میکنه و هم اون قدر درد آور و شرم آوره که تو هم تو پست بالا که این کار را شرم آور میخونی و واکنش نشون میدی ، چطور توهین ، دروغ و زورگویی ای که همون انجمن انجام میده دردآور و شرم آور نیست و حتی برعکس ، سنگ میندازی زیر پامون برای تاپیکی که مثل همین تاپیک دفاعیه هست؟
    دیگه قطعا معلومه که کدوم دردآور تر هست؟؟!!
    من از لینکی که آقای opera توی این تاپیک داد ، اینجا داشتم میگشتم و جواب شبهه ی اون خانم رو خاستم بدم و هر کی که این شبهه براش سئواله (نگا نکردم که واسه کدوم سال هه) حالا میخواد هر کی موافق باشه یا مخالف
    تو که خودت مدیری ، زشته کس دیگه رو میگی سوء استفاده میکنه . مدیر هم مخالفه ، خودش اقدام میکنه (تعارف نه هیچ مدیری با کسی داره و نه ما با کسی . صبوری هم جای خودش)
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام .
    به هیچ عنوان مسئله را شخصی نکنید و اصلا نقل سنگ انداختن زیر پای کسی نیست از خودم مطمئن هستم که از این کارها ازم برنمیاد اما هر مطلبی جا و زمان خودش را داره , اساسا این تاپیک هم برای همین موضوع درست شده که در چنین مواقعی کاربر اعلام و از حق خودش دفاع کنه , که کاملا منطقی و بجا هست و کسی منکرش نیست . اما نه اینکه بعد از اینکه جواب داده شده و کلی زمان گذشته دوباره بالا آورده بشه , بنده در همون موقع نظر خودم را گفتم کما اینکه جنبه عمومی داشت نه اشاره به سایت یا انجمن بخصوصی , بهرحال نمیشه که هر وقت دلم خواست یه نقل قول بزنم و چند لینک قبلی را پیوستش کنم , الان دیگه تاثیر و نتیجه ای نداره و اصل مطلب هم لوث نمیشه , جواب اون خانم هم قبلا داده شده بود اما در وقت و زمان معین خودش که لازم بوده , با این پست شما هیچ نتیجه ای نمیشد گرفت جز جنجال و چند روز درگیری و ... , و اما مطلب مهم دیگه که اشاره کردم به اون تاپیک شما کلی پست گذاشته شد آخرش هیچکی زیر بار نرفت , کاملا از پستهای جوابیه اونها مشخص و معلوم بود , نبود ؟
    و البته اگه به پست اپرای عزیز توجه کنی که مثال زدید ایشون در جای خودش اشاره به موضوع را داشته , تازه در یه خط کل مطلب را بیان کرده و اصلا جنبه شخصی نداشته .
    آقا سجاد این تذکرات که بنده اشاره کردم کاملا در حفظ نظم انجمن بود , ولاغیر .. , وگرنه هر روز یه کاربرمیاد و دوباره یکی از اون تاپیکها و پستها را بالا میاره , که دیگه انجمن از سمت و سوی خودش خارج میشه , نمیشه ؟
    کما اینکه یه سری پست قدیم و جدید در انجمن هست که حاکی از مشکلات کاربران در زمینه های مختلف سیستم هست و هنوز به نتیجه نرسیده و جالبه که بالا نمیاد .

پیوست : البته لازمه که یه قسمت از پست قبلی خودم "فکر نکنم حتی یه نفر از ناظمین و مدیران اینجا موافق چنین پستهایی باشیم " را اینجا ویرایش کنم با اینکه در همون پست هم فعلا میشد ویرایش کرد , در مورد موافق بودن چنین پستهایی که بنده نقل قول عمومی کردم و جایز نیست , اما نظر کاملا شخصی خود بنده بود و هست ./
    نمایش امضاء

18. نمایش تشکر

19. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    سلام .
    هر مطلبی جا و زمان خودش را داره , اساسا این تاپیک هم برای همین موضوع درست شده که در چنین مواقعی کاربر اعلام و از حق خودش دفاع کنه , که کاملا منطقی و بجا هست و کسی منکرش نیست . اما نه اینکه بعد از اینکه جواب داده شده و کلی زمان گذشته دوباره بالا آورده بشه , بنده در همون موقع نظر خودم را گفتم کما اینکه جنبه عمومی داشت نه اشاره به سایت یا انجمن بخصوصی , بهرحال نمیشه که هر وقت دلم خواست یه نقل قول بزنم و چند لینک قبلی را پیوستش کنم , الان دیگه تاثیر و نتیجه ای نداره و اصل مطلب هم لوث نمیشه , جواب اون خانم هم قبلا داده شده بود اما در وقت و زمان معین خودش که لازم بوده , با این پست شما هیچ نتیجه ای نمیشد گرفت جز جنجال و چند روز درگیری و ... , و اما مطلب مهم دیگه که اشاره کردم به اون تاپیک شما کلی پست گذاشته شد آخرش هیچکی زیر بار نرفت , کاملا از پستهای جوابیه اونها مشخص و معلوم بود , نبود ؟
    و البته اگه به پست اپرای عزیز توجه کنی که مثال زدید ایشون در جای خودش اشاره به موضوع را داشته , تازه در یه خط کل مطلب را بیان کرده و اصلا جنبه شخصی نداشته .
    آقا سجاد این تذکرات که بنده اشاره کردم کاملا در حفظ نظم انجمن بود , ولاغیر .. , وگرنه هر روز یه کاربرمیاد و دوباره یکی از اون تاپیکها را بالا میاره , که دیگه انجمن از سمت و سوی خودش خارج میشه , نمیشه ؟
    کما اینکه یه سری پست قدیم و جدید در انجمن هست که حاکی از مشکلات کاربران در زمینه های مختلف سیستم هست و هنوز به نتیجه نرسیده و جالبه که بالا نمیاد .

پیوست : البته لازمه که یه قسمت از پست قبلی خودم "فکر نکنم حتی یه نفر از ناظمین و مدیران اینجا موافق چنین پستهایی باشیم " را اینجا ویرایش کنم با اینکه در همون پست هم فعلا میشد ویرایش کرد , در مورد موافق بودن چنین پستهایی که بنده نقل قول عمومی کردم , اما نظر کاملا شخصی خود بنده بود ./
    یعنی واقعا من موندم چی بگم
    منظورت از آخرم هیچکی زیر بار نرفت اینه که دلت میخاست این جماعت راستگویان زیر بار برن؟
    پس با این وضع ، تو این تاپیک و همچنین تاپیک هایی از این دست زیر بار نرفتن و کاملا از پست ها و جوابیه های اونها معلومه که زیر بار نرفتن
    واقعا نمیدونم با همچین نوع تفکر چجوری صحبت کنم؟
    تفکری که بجای مدرک ، به جواب هر کی که اون هر کی همونایی بودن که دروغ شون قبلا هم مشخص شد اکتفا میکنه . تفکری که چشمش بجای مدارک که اعلام شد نمیبینه اما حرف رو خوب میبینه
    جوابیه ی اونها برای اثبات حرفم رو میخای؟ (یعنی اکتفات به مدرک نیست و جواب خودشون هست دیگه) :

بیا اینم جواب خودشون

اگه اینو نمیگفتن چی؟ کما اینکه خودشونم اعتراف کردن اما مسلمه برای کسی که نمیخاد ببینه ، نمیشه چشمش رو به زور باز کرد
    مطمئن هستم و خواهم بود حتی با اینکه مدرک اش هم بصورت متن وجود داره و هم شاهدش هم هست و هم خودشون اعتراف میکنن و هم دروغ گویی این جماعت قبلا تو تاپیک هایی که گفته شد هست ، بعضی ها مثل تو نمیخان با این وجود ببینن که همچین تاپیک هایی واسه این آدم ها نیست (حداقل من اون تاپیک رو واسه این جور آدما نزدم)
    خوب اگه از نظم میترسی ، مگه تو پست بالا رو دادی؟ خودم دادم . روی صحبت شونم با من خواهد بود
    فکر نکنم ادامه ی بحث مون به قول تو نتیجه ای داشته باشه چون چیزی که عیان هست ، دیگه هر کی بخواد هر نتیجه ای ازش میگیره

نمایش امضاء

20. نمایش تشکر

صفحه 2 از 3 اولین 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •