صفحه 2 از 128 اولین 12341252102 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 1274

موضوع: انتقادات از انجمن سافت گذر

1. عضو ممتاز esmaeel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض باز هم انتقاد:ضعیف بودن تیم در بروز رسانی انجمن

با سلام خدمت مدیران سافت گذر

امیدوارم از انتقادات من که فکر کنم بیشتر از سوال و جوابام در انجمن باشه ناراحت نشده باشید به خدا من یکی از دوستداران شما هستم و فقط شما رو در این فعالیت قبول دارم.با توجه به فعالیت شما (از بروز بودن نرم افزارهای سایت گرفته تا نظم نرم افزاری تون که کمتر سایتی دارد و بیشتر این سایت ها که در این موضوع فعالیت می کنند و رشدشون هم زیاد شده که بیشتر این سایت ها کپی شده از دیگر سایت ها هستند. و البته حرفی برای گفتن نسبت به بقیه سایت ها ندارند چه رسد به قرار گرفتن در مقابل شما و....) هدف از گفتن این انتقادات تخریب نیست.بلکه گفتن نقاط ضعف برای رفع ان ها است.
    و اما پیشنهادات:
    بهتر است در قسمت انجمن، مدیران دیگر فعالتر شوند و یا حتی مدیران دیگری از کاربران انتخاب کنید.البته از اون فعالاش و اونایی که به فکر شما هستند و هدفشون هدف شماست(اشتباه نشه و یا سو ء تفاهم پیش نیاد که خودم رو میگم،اصلآ این طور نیست.)دوستانی هستند که به شخصه خود من با دیدن پست ها و جواباشون خیلی راهنمایی شدم و استفاده کردم و برای من کلاس درسی بوده .با توجه به اینکه کار انجمن سافت گذر نباید بسیار سخت نسبت به سایت اصلی باشد برای آن دسته از دوستانی که من دیدم، هم علم این کار رو دارن و هم حتما علاقه به کمک کردن برای سافت گذر.
    پس توجه بیشتری به بروز کردن انجمن داشته باشید.
    و همینطور دوستان را راهنمایی کنید. به بحث ها و انتقادات هایی که مخالف هستید جواب دهید و به انتقادات و پیشنهادات قابل تامل و مفید پاسخ دهید و مدیر انجمن فقط در ثبت و حذف فعالیت نکند.
    باز هم از اینکه بیشتر انتقاد می کنم تا پاسخ دادن به بحث های دوستان از شما و کاربران معذرت می خواهم.
    و در آخر تشکر از شما به خاطر قرار دادن بیشتر این نرم افزارهای بروز به صورت رایگان ، که کم کاری نیست.
    موفق باشید
    نمایش امضاء

2. مدیرکل انجمن

پیش فرض Re: باز هم انتقاد:ضعیف بودن تیم در بروز رسانی انجمن

با سلام
    دوست عزیز از همراهی و همفکری شما با فروم سایت بسیار سپاسگزاریم. راهنمایی های شما بررسی شد و قصد داریم از میان کاربران فعال در انجمن مدیرانی را انتخاب نماییم.

3. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: باز هم انتقاد:ضعیف بودن تیم در بروز رسانی انجمن

دوست عزیز انتقاد به جا و سازنده ای بود ولی مقداری تاخیر داشت

چون سافت گذر اقدام به این کار کرده است

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض تاخیر در تایید و ثبت پستها

متاسفانه زمان تایید و ثبت پستها زیاد است بعضی موقعها مشکل و سوال مهم و عجله ای است امیدوارم نفرمایید که اگه عجله ای است از انجمن سایتهای دیگه استفاده کنیم

5. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: تاخیر در تایید و ثبت پستها

دوست عزیز این انجمن یک انجمن تازه و نوپاست مدتی بگذرد با معرفی مدیران بیشتر این مشکل برطرف میشود

دوستانی که مدتی زیادی است در این فروم بوده اند شاهد هستند که نسبت به ما قبل موفق تر شده است

من هم سعیم را میکنم که عصر الی شب به طور مدام انلاین باشم تا پست ها را تایید کنم

6. مدیرکل انجمن

با سلام
    دوست عزیز با افزایش مدیران انجمن انشاءالله بزودی مشکل بر طرف می شود.
    اگر پیشنهاد دیگری دارید در خدمتیم.

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Admin 1
    با سلام
    دوست عزیز با افزایش مدیران انجمن انشاءالله بزودی مشکل بر طرف می شود.
    اگر پیشنهاد دیگری دارید در خدمتیم.
    سلام
    این انجمن تازه راه اندازی شده و هرکس یه نظر و سلیقه ای دارد اما
    باید کاربران فعال که دیگر در سایت معروف هستند و بیشتر به مشکلات رسیده اند و مدیران تجربه آنها را قبول دارند و پیبشنهادات و راهنمایی های آنان را برای کمک به دیگران دیده اند باید در جایگاهی بالاتر نسبت به عموم قرار گیرند نه اینکه مطالب آنها بعد از 24 ساعت تایید شود_ نمونه خود من
    باید حتما استثناء برای این کاربران باشد و مطالب آنها در اولویت نسبت به عموم قرار گیرد...

8. مدیرکل انجمن

با سلام
    پیشنهاد خوبی است. از این پس کاربران فعال نیاز به تایید پست نخواهند داشت.

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام
    ممنون و متشکرم آدمین عزیز....
    این کار شما باعث بیشتر شدن همکاری این گونه کاربران و در نتیجه پیشرفت این قسمت خواهد شدو البته به تجربیات و راهنمایی های شما هم نیاز است و شما میتوانید نکاتی را که لازم است برای بهتر شدن .به کاربران فعال امر بفرمایید...

10. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط abedsmp
    سلام
    ممنون و متشکرم آدمین عزیز....
    این کار شما باعث بیشتر شدن همکاری این گونه کاربران و در نتیجه پیشرفت این قسمت خواهد شدو البته به تجربیات و راهنمایی های شما هم نیاز است و شما میتوانید نکاتی را که لازم است برای بهتر شدن .به کاربران فعال امر بفرمایید...
    تنها خواهشی که ما از کاربران فعال داریم فقط و فقط فعالیت بیشتر در سایت و معرفی ان به همگان میباشد

باور کنید در صورتی که این دو امر به خوبی رعایت شوند انجمن به مراحل بسیار بالایی خواهد رسید همچنانکه سایت در مدت کمی توانست موفق شود

فعالیت بیشتر شما = شناخته شدن به عنوان کاربر فعال = انتخاب به عنوان مدیر انجمن = تایید زودتر پست ها

مشاهده میکنید حتی تاخیر در تایید پست ها به دست خودمان است

برای اثبات این حرف میتوانید به سایت Alexa نگاهی بیندازید

صفحه 2 از 128 اولین 12341252102 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •