با سلام خدمت مدیران سافت گذر
امیدوارم از انتقادات من که فکر کنم بیشتر از سوال و جوابام در انجمن باشه ناراحت نشده باشید به خدا من یکی از دوستداران شما هستم و فقط شما رو در این فعالیت قبول دارم.با توجه به فعالیت شما (از بروز بودن نرم افزارهای سایت گرفته تا نظم نرم افزاری تون که کمتر سایتی دارد و بیشتر این سایت ها که در این موضوع فعالیت می کنند و رشدشون هم زیاد شده که بیشتر این سایت ها کپی شده از دیگر سایت ها هستند. و البته حرفی برای گفتن نسبت به بقیه سایت ها ندارند چه رسد به قرار گرفتن در مقابل شما و....) هدف از گفتن این انتقادات تخریب نیست.بلکه گفتن نقاط ضعف برای رفع ان ها است.
و اما پیشنهادات:
بهتر است در قسمت انجمن، مدیران دیگر فعالتر شوند و یا حتی مدیران دیگری از کاربران انتخاب کنید.البته از اون فعالاش و اونایی که به فکر شما هستند و هدفشون هدف شماست(اشتباه نشه و یا سو ء تفاهم پیش نیاد که خودم رو میگم،اصلآ این طور نیست.)دوستانی هستند که به شخصه خود من با دیدن پست ها و جواباشون خیلی راهنمایی شدم و استفاده کردم و برای من کلاس درسی بوده .با توجه به اینکه کار انجمن سافت گذر نباید بسیار سخت نسبت به سایت اصلی باشد برای آن دسته از دوستانی که من دیدم، هم علم این کار رو دارن و هم حتما علاقه به کمک کردن برای سافت گذر.
پس توجه بیشتری به بروز کردن انجمن داشته باشید.
و همینطور دوستان را راهنمایی کنید. به بحث ها و انتقادات هایی که مخالف هستید جواب دهید و به انتقادات و پیشنهادات قابل تامل و مفید پاسخ دهید و مدیر انجمن فقط در ثبت و حذف فعالیت نکند.
باز هم از اینکه بیشتر انتقاد می کنم تا پاسخ دادن به بحث های دوستان از شما و کاربران معذرت می خواهم.
و در آخر تشکر از شما به خاطر قرار دادن بیشتر این نرم افزارهای بروز به صورت رایگان ، که کم کاری نیست.
موفق باشید
بوک مارک ها