بله، از سری قبلی که بنده رو متهم به نخوندن قوانین کردی متوجه شدم
واقعا متاسفم واسه خودم که اگه از کسی تمجید میکنم، از روی صداقت و واقعیته، بعد دیگران فکر کنن هدفم چیز دیگریست.
ضمنا اون تشکر بابت تحمل نسبت به همه ی عزیزانی بود که وقت گذاشتن واسه خوندن عرایض من؛ نه صرفا هندونه زیر بغل گذاشتن شما! عادتیست که پای عمده ی پستهای طولانیم دارم...
قبلا هم موقع اظهار نظر جای سایر کاربران عذرخواهی کردم و اذعان به شخصی بودن نظرم کردم که دیگه نیازی به شنیدن این حرف که جای دیگران اظهار نظر میکنی نداشته باشم.
من جای دیگران اظهار نظر نمیکنم، کافیه یه جمع بندی از انتقادات و پیشنهادات مطرح شده در همین دو بخش صورت بگیره تا مشخص شه واقعا من جای دیگران نظرم میدم، یا نظر خودشونه...
رنگ یوزر شما برای من هیچ اهمیتی نداره؛ نه دنبال جایگاهتونم، نه بود و نبودم تو انجمن اهمیتی داره، نه...
واقعا با این حرفها نمیتونم بفهمم چی درمورد من فکر میکنی...
عذرخواهی میکنم اگه بی احترامی به شما و هرکسی که شایسته ی احترامه از جانب من صورت گرفته، امیدوارم بنده رو عفو بفرمایید.
یکبار گفتم، دوباره: نظر شخص من نبود؛ کلا تو مد نظر شخصی نیستم، مگر اونجایی که ذکر کنم. در این مورد که خاصتا خلافشو عرض کردم؛ قضاوت با کاربران...
به اون قانون اعتقاد ندارم، چون غلطه!
این که چرا اون موقع مخالفتی نکردی رو من نمیدونم؛ فقط میدونم من هم به عنوان یه کاربر اولش به این جمله ی غلط دقت نکرده بودم؛ بعدش هم بخاطر برخورد خوب و انتقاد پذیرانه ی انجمن برای شخص بنده شرایط مطرح کردن همچین مواردی پیش نمیاد. کاربران رو نمیدونم، از به نتیجه رسیدن پستهای انتقاد و پیشنهاد میشه برداشت کرد...
از اونجایی که وقتی شما (تیم مدیریتی) تاپیکی ایجاد میکنید برای شور و شوق انداختن میان کاربران که برای ارتقای انجمن و افزایش کاربران چیکار کنیم، بعدش بدون اینکه دسته بندی کنید اون پیشنهادات رو، و اونهایی که قابل انجام هست رو مشخص کنید و زمانی که میبره برای به انجام رسیدنش؛ بدون هیچ خبر و نتیجه گیری روال قبلی رو پیش میگیرید...
این نقص خودتونه (نه شخص شما، بلکه تیم مدیریتی تون) که کسی خبر نداره اون مشکلات کی و چگونه و تا چه حد رفع خواهد شد...
من کی گفتم باعث افزایش رنکینگ میشه؟ جمله ی جالبی نوشتی! ینی من الان پیشنهاد بدم عوض میکنید؟!
شما میدونی من دنبالش نگشتم؟
شما میدونی قبلا هم شکلک هایی توسط دوستان پیشنهاد شده ولی توجهی بهش نشده؟
شما میدونی وقتی مشکلات ریز متعدد در انجمن رو میبینی و در جوابشون با این مواجه میشی که چون افراد زیادی این مشکلو ندارن کاری نمیشه کرد چه تاثیری رو روحیه کاربر میذاره؟!
بازهم بحث شکلک نظر شخص بنده نبوده؛ نظر خیلی از اعضا بوده. دلایل متعددی داره که تغییرش برای انجمن تاثیر مثبت داره که چندتاشو تو همون پیغامی که میفرمایید ذکر کردم...
عذر میخوام اگر بد مطرح کردم؛ نه نیازی به لینک دادن شما نیست، نیاز باشه میرم همونجا فعالیت میکنم.
اینکه سایتی با کاربر بالا از گرافیک پایین برخورداره دلیل نمیشه که ما هم ازش تقلید کنیم...
منظورم از روال کلی (که بد عنوان کردم) جمیع مواردی بود که مشترکاً توسط کاربران پیشنهاد داده شده بود و یهو دود شد رفت هوا و دودشم ندیدیم! خوبه، جایی که باید بالادست رو ببینید (گرافیک سایت) پایین دست رو میبینید؛ و جای دیگه بالادستتون رو میبینید! مشکل نداره، نیازی به دونستن نیست، بفرمایید اون پنج تا بیان بجای من و 4 تا از کاربرای دیگه که احیانا مخالفن فعالیت کنن و بقیه ی کاربرا هم از وجودشون بهره مند شن! (این عبارات شما توهین نیست ایشاللا)
توضیح! توضیح اینکه آموزش فعالسازی ویندوز از طریق اسکایپ که مشترک بین تمام سیستم عامل هاست، فقط در زیرمجموعه ای از ویندوز 8 اون هم نه در بخش آموزش موجوده!
و از این موارد الی ماشاءالله هست. اگر فکر میکنید مرتب کردن این موارد و
ایجاد یه انجمن آموزشی درست و درمون بر عهده ی منه، بسم الله. بگید چکار باید بکنم.
چند مورد براتون پیدا کنم که جای نامناسب وجود داره و پیشنهاد مرتب کردنش رو بهتون بدم و نهایتا با این مواجه شم که (خودت یه تاپیک ایجاد کن و لینک بده به تاپیک های مرتبط). واقعا اینجوری پیش نیازهای فراهم کردن شرایط برای تقویت بخش آموزشی ایجاد میشه دیگه؟!!!
یه زمانی یه شعاری وجود داشت که میگفت شکست مایه ی پیروزی است!
در حد پایین ترش، انتقاد موجب ارتقاست. اگر شما فکر میکنی این نا امید کننده س و ناراحت کننده، چشم، مثل گذشته خفه خون میگیرم.
..... (کل سه خط رو حذف کردم، فقط بخاطر گل روی شما که مبادا به خودت بگیری و ناراحت شی).....
اما واقعا این بده که کاربران الان فهمیدن داری یه لطف بزرگی در حقشون میکنی که سیستمو راه میندازی؟
به همون خدایی که بیجا قسمش رو میخوری، اولا به هیچ عنوان از اصطلاح مستبد خطاب به شخص شما استفاده نکردم، خواهشا به خودت نگیر. دوما شخص بنده وقتی انتخابی بکنم، چون نسبت به انتخابم ارزش قائلم تا جایی که توانم برسه در جهت بهبودش انتقاد هم میکنم.
اگه شما فکر میکنی این انتقادات من برای جلوگیری بهبود انجمنه، بگو برم...
اونجا راهمون نمیدن، شما هم میخوای مث اونا رفتار کنید، باز بگو برم...
عزیز دل، بنده هیچ ایرادی به آموزش های یقینا با ارزش و یقینا بی بدیل شما نگرفتم و واقعا نمیفهمم چطور اینگونه برداشت کردی!
توی دلایلی که واسه قانون 8 مطرح کردی، یکیش این بود که چون اخبار کپیه، برای برخی تکراریه و این موجب پایین اومدن سطح علمی انجمن میشه؛ درصورتی که هیچ کس سطح علمی یه انجمن رو به خبرهاش نمیبینه. علاوه بر این، خب کلی آموزش ساده و پیش پا افتاده تو انجمن وجود داره که واسه خیلی کاربرا تکراریه؛ این دلیل نمیشه که ما پست آموزشی گذاشتنو بخاطر سادگی و وجودش توی سایتهای دیگه ممنوع کنیم... همین... بله، دقیقا یکی از موارد نقض دلیل قانون شماست.
به هیچ وجهی منظورم این نبود که شما نشستی یه گوشه و هیچی به هیچی. اصلا منظورم این نبود که شما اهل عمل نیستی و کلا مد نظرم شما نبودی... یقینا وقتی که شما برای این انجمن گذاشتی رو کمتر کسی گذاشته، و یکی از دلایل انتخاب شما به عنوان مدیر انجمن همینه؛ چیزی که همه میدونن...
منظورم این بود که
بحث فرهنگ سازی تو این انجمن جایی نداره؛ مبنا بر اینه که این انجمن فرهنگ سازی شده س و حداقل اینجا جایی نداره؛ بله جناب صهبا موافق قانون کپی رایت و مخالف نقضش هستن، ولی اونطور که از پستشون پیداست، مصداق یکی از همین نقض ها رو کپی کردن اخبار سافت گذر میدونن. این چیزیه که به نظر من شما کلا با یه شعار فرهنگ سازی که باید فرهنگ سازی بشه نادیده گرفتیش. و حرف من هم اینه که ما هم برای اینکه به این شعار عمل کنیم، میگیم که این قانون اشتباهه و نقصان داره...
متاسفم، چون طبق قاعده ی آقا یونس نباید مطرح کردن مشکل مرتبط با سایت توی انجمن ایرادی داشته باشه (ضمن اینکه عقلا هم چنین چیزی منطقی نیست، سایت و انجمن زیرمجموعه ش باید با هم در تعامل باشن). پس شما نگران چی هستی؟ چه ایرادی داره من مشکلمو با سایت مطرح کنم؟
از طرف دیگه، شما که اینقدر اصرار دارید من از گردانندگان سایت بپرسم، اونها ظاهرا جوابی واسه دادن ندارن؛ چرا شما امتحان نمیکنید و صدای دیگران رو بهشون نمیرسونید؟
مثل اینکه فراموش کردید؛ اولین پست اخیر من صرفا مربوط به این مورد بود و نهایتا به بقیه اشاره ی کلی داشت. شما خواستید بدونید کجاش خنده داره، بنده هم عرض کردم؛ کم هم نذاشتید و هرچی که گفتم رو به خودتون گرفتید.
درسته، نه من و نه شما؛ خوبه دیگه، از این به بعد هرجای قوانین مملکت اشکال داشت، با جواب نه من وضعش کردم نه شما حل میشه! من که مدیر نیستم، شما هم که میگی وضعش نکردی، پس این وسط مشخص کن به کی میشه گفت؟ حتی حاضر نیستید قوانینتون رو طبق آیین نگارشی اصلاح کنید! بعد میگین این هیچ کجاش مستبدانه نیست.... این مورد هنوز واسه من حل نشده...
خوشم میاد فقط توهین نسبت به شما معنا داره نه کاربران! دوستان، ما خفه میشیم، چون مجبوریم...
ضمن اینکه ما به پاسخ "همه چی آرومه" مدتهاست عادت کردیم.
میدونم، شما "هر آنچه که خودتان بخواهید" و به نظرتون منطقی بیاد رو انجام میدین!
با این وجود معنی بخش انتقادات و پیشنهادات رو نمیفهمم...
اما اینکه کدوم بخشو میگی جمع کنیم نمیدونم؟ اگه منظورت بخش اخبار سایت هست، ظاهرا صاحاب داره و به شما تا همین چند دقیقه پیش از ارتباطش به شما شونه خالی میکردی. اگر هم بخش دیگری منظورت بود، پیشاپیش عذر خواهی میکنم (چون دیگه قصد جواب دادن ندارم...)
ممنونم از لطفت، منم دوستتون دارم؛ نه فقط شما رو، بلکه تمام اعضای کم نظیر انجمن رو...
و باز هم از تمام دوستانی که سر پستهای من وقتشون گرفته شد عذر میخوام.
بوک مارک ها