صفحه 101 از 128 اولین ... 519199100101102103111 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,001 تا 1,010 از مجموع 1274

موضوع: انتقادات از انجمن سافت گذر

1. عضو ممتاز mht429 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    اینکه محمد گرامی می گن "اون هم با اون وضع" چیزیه که بنده متوجه نشدم اما اگر به اینکار انتقادی وارده پس به همه اون روزنامه ها و سایت های خبری هم وارد هست.

با اون وضعش رو هم بطور فوق العاده خلاصه عرض کردم محمدرضا جان...
    حال تحلیل بخش اخبار سایت رو ندارم، ولی روشن کردن بی ارزش بودن حجم عظیمی از اخبار سایت کار خاصی نداره...
    از کجاش بگم برات؟
    از دلنوشته های زومیت که نظرات شخصی رو بجای خبر کپی پیست میکنه؟
    از خبرهای قدیمی که پس از تاریخ انقضاش منتشر میکنه؟
    از غلط های ضایع املاییش که حتی حاضر نیست بخاطر اعتبار خودش اصلاحشون کنه؟
    از اخبار کذب؟
    از خبرهایی که دو هفته پیشش دقیقا با همون متن و همون منبع و فقط با یه تاریخ جدید انتشار میده؟
    از دو سه خبر تکراری هر روزش که فقط ایکس و ایگرگش به تعبیر شما فرق داره؟

از کجاش بگم؟
    البته ظاهرا به شما نمیتونم چیزی بگم، باید به خودشون که جز فیلتر کردن نظرات کار دیگه ای بلد نیستن بگم....
    با این حال نمیدوم چرا واست سوال شده بوداااا !!!
    ;)

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    با سلام و احترام بنده که مخالفم
    سلام از ماست ،به چه علت یا عللی

عباس جان، سوالات مربوط به سایت هم باید برای خود سایت ارسال بشه. چون اشخاصی که اونجا پاسخ میدن به شرایط سایت آگاه تر هستن. مطمئن باشید اگر براشون راحت تر بود خودشون توی این همه مدت احداث انجمن، این طرح شما (انتقاد و پاسخ به انتقاد) رو عملی می کردند. تصمیم نهایی با خودشان هست و می تونید این پیشنهاد رو برای خودشان ارسال کنید.
    من هم نگفتم که جواب سوالها رو ما بدیم:)یه قسمتی باشه که خود مدیران سایت پاسخ گو باشن تا کاربران مدام یه سوال تکراری نپرسن و مدیران سایت هم مدام جواب تکراری به کاربر ایمیل نکن.

بدنیست البته سرفرصت. (و البته از هیچ زاویه ای مرتبط با قانون کپی رایت نبود. 1- ;)
    اگر قانون کپی رایت رو در مفهوم وسیع در نظر بگیریم بدین معنی:هیچ گونه دخل و تصرفی در اثر رخ ندهد حرفم درسته:)

کدام مدیران، اگر منظورتون کاربران سبزرنگ انجمن هست، هیچکدام. ما هم مثل شما انسان عادی هستیم و باید تحصیلات و کار و درامد داشته باشیم و به سایر ابعاد زندگی شخصیمان برسیم. همونطور که شما و سایر عزیزان گاهی اوقات نیستید ماهم نیستیم. همونطور که شما و سایر عزیزان کار دارید ماهم کار داریم. نمیتونیم وقتی نیستیم انجمن رو تعطیل کنیم که. مغازه که نیست:)) اگر شما می تونی همیشه آنلاین باشی و جواب هارو سریع تر بدی بیا جامون رو باهم عوض کنیم یا اصلا من بازنسشته کنم خودم رو و شما بیای. خودمم شخصاً پیشنهادو به مدیریت سایت خواهم رساند چون در امضام هم اعلام کردم که مدتی کم میام.
    خیر منظورم شما نبودید بنده هم خیلی درس دارم و احتمالا تا اخر تابستون خیلی کم به انجمن سر بزنم

افشا کنم دیگه چه واژه ایه مرد مومن. طوری گفتید فکر کردم اینجا سازمان CIA هست و شما هم edward snowned
    در مورد سنگ روی یخ، احتیاط شرط عقله. مگه بنده موقعی که ناظم مولتی مدیا بودم راجب همه سوالات این تاپیک نظر می دادم. بنده فقط در مواقعی پاسخ می دادم که یا پاسخش یکی بود یا در حوزه اختیارات بنده بود و از خودم اطمینان داشتم یا اگر بطور غیر مستقیم به منم وارد بود انتقاد موردنظر. در ضمن مگه چند مورد توی این تاپیک سنگ روی یخ داشتیم که این عبارت توسط ناظم انجمن در این تاپیک مطرح بشه؟

دستشون به جایی بند نیست از زبان تمام ناظمین صحبت کردید که درست نیست
    در اون لحظه کلمه ای دیگر به ذهنم نرسید:) ولی واقعیت رو گفتم و حقیقت رو شما گفتید.

عباس جان ما دیگه کاری نداریم که کدام انجمن چطوری برای تعریف گروه های کاربریش تصمیم گیری کرده ماهم همونو تقلید کنیم. وظیفه نظارت بر کل بخش ها، برای ناظم ارشد (super moderator) هست نه ناظم (moderator). این استانداردی هست که در گروه های کاربری vBulletin مشخص شده. همه ی انجمن های فارسی هم که اطلاعیه جذب مدیر بخش (همون ناظم در اینجا) می زنند اول کاربر مذکور باید اعلام کند در چه زمینه ای مطالعه و فعالیت دارد تا در نهایت فعالیتش زیرنظر گرفته بشه و در تالاری که مربوط به همان زمینه هست دسترسیش باز بشود نه در تالاری که حتی 1 پست هم در آن نداده. البته اینجا خبری از تاپیکی با این عنوان نبوده و نیست. شما که قدیمی ترید و در انتصاب برخی ناظمین هم شرکت داشتید بهتر باید بدونید.
    دقیقا، این ناظم ارشد کیه؟البته میدونید که ناظم ارشد با مدیر کل فرق داره:)

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام. من خیلی وقته عضو انجمنم ولی هنوز نفهمیدم مدیر اصلی کیه؟! قبلا یه نفر با عنوان مدیریت کل دیدم که آخرین فعالیتش مال خیلی وقتها پیش بود. آخه این چه وضعشه؟ قشنگ یه مدیر کل به اعضا معرفی کنین تا بشه بش انتقاد کرد. تو این تایپیک هم که تا یه نفر انتقاد میکنه چند تا ناطم و مدیر و اعضا چندتا جواب مختلف میدن و بس. البته بی احترامی به مدیران و ناظمان نشه ولی بگید مدیر کل کیه؟

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Ibnalrasool1379
    سلام. من خیلی وقته عضو انجمنم ولی هنوز نفهمیدم مدیر اصلی کیه؟! قبلا یه نفر با عنوان مدیریت کل دیدم که آخرین فعالیتش مال خیلی وقتها پیش بود. آخه این چه وضعشه؟ قشنگ یه مدیر کل به اعضا معرفی کنین تا بشه بش انتقاد کرد. تو این تایپیک هم که تا یه نفر انتقاد میکنه چند تا ناطم و مدیر و اعضا چندتا جواب مختلف میدن و بس. البته بی احترامی به مدیران و ناظمان نشه ولی بگید مدیر کل کیه؟
    مدیر کل ایشون هستن Moralist (یونس رمزی)
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mohammad.t
    عزیز من، قوانین برای رفاه حال من و شما وضع میشه؛ یقینا قرار نیست نظر شخصی اعمال شه، و بخاطر همینه که صدای من هم در اومده؛ چون بیش از حد معمول تو این انجمن به نظرات کاربران توجه نمیشه و نظرات شخصی (و البته غلط و نابجا) به جای پیشنهاد درست کاربران به عنوان قانون وضع میشه.
    محمد حسین گرامی
    با عرض پوزش، من به کلمات استفاده شده توجه می کنم. اینطور نیست که یک قربانت بروم و متشکرم از تحملتون و اینها بهم بگن بعد برخلافش صحبت کنند و من ساکت بنشینم
    و همونطور که اینجانب خودم رو نماینده آقا یونس یا حتی سایر ناظما نمی دونم، شما هم خودتون رو نماینده تمام کاربرا ندونید
    اگه با رنگم مشکلی دارید بگید آبیش کنم
    بهتون حق میدم از این قانون دفاع کنید؛ اما فقط بخاطر اینکه جزئی از تیم مدیریت هستید، و نه بیشتر.
    این دلایلتون برای وضع این قانون از نظر شما درست و بجا، پاسخ هم دارن؛ موارد نقضش هم وجود داره؛ نقصانش هم کاملا مشخصه؛ و البته وقتی هم که گذاشتید برای گشتن دنبال این توجیهات به عنوان دلیل قانع کننده، شایسته ی قدردانی است.
    این جملتون بی احترامیه.
    یعنی فکر می کنید چون جزوی از تیم مدیریت هستم سنگ کسی رو به سینه میزنم. خیر اینگونه نیست.
    من حق نظر دادن و دفاع از نظر خودم رو از کسی در اینجا و هرجای دیگه نمی گیرم. درون اون پست از دو زاویه که یکی مدیریتی بود صحبت کردم و از یک زاویه دیگه که کاربر "تولید کننده محتوا" که "خودمو مثال زدم" بود.
    اینها از نظر شخص شما که به اون قانون اعتقادی ندارید و براتون خنده داره توجیهات هستن و نه دلیل. اما از نظر من که به اون قانون اعتقاد واقعی دارم دلیل هستن نه توجیه.
    اگر اون قانون به نظر من ناحق بود هیچ وقت ازش دفاع نمی کردم
    اون موقع که تازه عضو انجمن شدم، نه با سلام و صلوات آمدم نه با آشنایی قبلی با هیچ کدام از کاربرا و مدیرا اما پست دادم و از محیط خوشم آمد و ادامه دادم و اعتراضی هم ندیدم که بکنم
    اگر به واسطه ی مدیر بودن دفاع می کنم، چرا اون موقع اعتراض نمی کردم؟ این قوانین، همان موقع هم بود به همین شکل.
    آیا از کسی ترسی داشتم؟ یا به رنگ بنفش و سبز طمع داشتم؟
    جالبه واسم که یهو رنکینگ انجمن واستون مهم میشه!
    شما که با پیشنهادات کاربران برای بالا بردن رنکینگ مخالف بودین! چی شد کپی کردن خبر تو رنکینگ انجمن تاثیر گذاشت؟!
    (عذر میخوام که الان بحث قاطی میشه:)

اون همه راهکار پیشنهادی دوستان چی شد؟
    کو تغییر در روال کلی انجمن؟
    استایلو که همه گفتن، چون سخته و دردسر داره، ولش کن...
    شکلکو همه گفتن، تیم مدیریت:"در حال حاضر هم هیچکدام از ناظم ها نظر مثبتی برای تعویض شکلکها ندارند"
    ناظمان محترم، الان پستهایی که گذاشتین مبنی بر موافقت تغییر شکلکها دروغه، یا این جمله؟!
    کو بازگشت سیستم امتیاز دهی که مورد اتفاق عموم کاربران بود و بخاطر دعوای 4 نفر حذف شد؟
    کو تغییر در سیستم اعتبار دهی کاربران که مورد نظر همه ی اعضا بود؟
    کو فراهم کردن پیش زمینه برای اضافه شدن آموزش های تخصصی که مورد نظر بچه ها بود؟
    کو ارجاع بیشتر مخاطبان سایت به انجمن که پیشنهاد همه ی دوستان بود؟

کو؟
    آقا محمد رضای عزیز، قانون برای رفاه حال من و شماست، برای ارتقای سطح فکری من و شماست...
    از کجا می دونید این کو کو هایی که لیست کردید در حال بررسی نیست

شکلک از کی تاحالا باعث افزایش رنکینگ شده که ما نمی دونیم. چندوقت پیش شما یک پیغام خصوصی به من داید و من هم جوابتان رو دادم که خودتان پیدا کنید و پیشنهاد بدید. کو؟
    تغییر در روال کلی انجمن یعنی چی بطور واضح، من متوجه نمی شم. یعنی انجمن رو عوض کنیم؟ آیا به سایر انجمن های ایرانی و خارجی هم دقت کردید که روالشون تقریبا یکی هست؟ می خواید لینک یک انجمن رو بدم با 1 ملیون و 500 هزار پست؟ بروید و ببینید شکلک هاشون چندتا و چه شکلی هستن؟ می دانید کسانی که LAV filters و FFDshow و MadVR و اینهارو نوشتن اونجا عضو "معمولی" هستن و نه بیشتر؟ می دانی بعضی از اعضای معمولی اونجا پندتاشون روی هم اندازه کل اعضای این انجمن اطلاعات دارن؟ توضیح بدید اگر اشتباه برداشت کردم
    پیش زمینه برای اضافه شدن آموزش های تخصصی؟ تالار آموزش اونجاست. آیا کسی به شما گفته حق ندارید اونجا آموزش فوق تخصصی قرار بدید. توضح بدید اگر اشتباه برداشت کردم
    سیستم امتیاز دهی بهمراه گروه های کاربری با دسترسی های متفاوت بیشترین درخواست کاربران بود که بنده کلی کلی کلی وقت صرفش کردم (علی رقم تمایلم) و تک نفری طراحیش کردم و 70 درصد بسترش هم آماده شده اما شما و عباس با این طریقه انتقاد فقط امید و انرژی آدم رو می گیرید. همیشه به خودم گفتم محمدرضا اگر نمی تونی کاری بکنی، حرفی هم نزن که کسانی که می تونن کاری بکنن دلسرد بشن یا وقتشون گرفته بشه. بخدا نمی دونم شماها که به ما می گید مستبدد و زورگو و شخصی گو، آیا همین قدر هم به نمایندگان مجلستون، روئسای شورای روستاتون، رئیس جمهوری که بهش ری دادید یا شهرداری که بهش رای دادید هم انتقاد می کنید؟ اصلا راتون می دن؟

قربونت برم محمد حسین جون خیلی دوست دارم شما عزیز دل منی !

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

این همه آموزش تکراری توی انجمن وجود داره، این همه آموزش ساده و پیش پا افتاده وجود داره تو انجمن؛ اینارو هم حذف کنید و نذارید دیگه، چون واسه من تکراریه؛ چون جای دیگه ای خوندم و دیدم... فقط اخبار نیستش که تکراریه...
    این بود اون دلایل نقضش؟ عجب
    خب بسم الله
    شما شخصا چندا آموزش جدید و تخصصی قرار دادی که از آموزش های موجود مثلا آموزش هایی که بنده گذاشتم ایراد می گیری؟
    مطالب انجمن از چی تشکیل میشه؟ چیزی بغیر از پست های اعضاش که شما هم عضوشی؟
    اما سایت!
    اینجا بحث بحث داد زدن و شعار دادن نیست آقا محمد رضای گل؛ اینجا جای عمله؛ اینجا میدونه...
    اینم توهینه
    بنده کلی از روزهای عمر گرانم رو صرف فقط یک قلم مرتب کردن برخی بخش های این انجمن کردم مثل و حتی بیشتر از برخی از ناظمین دیگه و شما "هیچ" کار مدیریتی نکردی. حتی 20 پست نابجا یا امضای تبلیغاتی هم گزارش ندادید. پس خواهشا حرف "عمل کردن و شعار ندادن" رو نزنید. حداقل به من.
    اینطور نیست که شما کلام صحیح جناب صهبا رو با یه آوردن بحث فرهنگ سازی روش ضربدر قرمز بکشی؛ نه.
    این واسه خیلی از ما مشخص نیست که چطور اگر سایت اخبارشو کپی کنه عیبی نداره (و مثلا رو رنکینگش تاثیر نداره) اما انجمن خلافه قانونه؟
    لطفا بگویید من کجا روی صحبت های صهبای گرامی ضربدر قرمز کشیدم
    ایشون از موافقین قانون کپی رایت هستن (نه در اینجا بلکه بطور کلی) (غیر از اینه اعلام کنن)
    منم که در موافقت با قانون کپی رایت بحث کردم
    درنتیجه روی نه همه بلکه بعضی از صحبت های شما ضربدر قرمز زدم نه ایشون
    اگر شما یا دوستان می خواهید برایتان مشخص بشود باید از گردانندگان سایت بپرسید که چرا خبر از جای دیگر می گذارد نه اینکه انجمنو مورد محاکمه قرار بدید
    اگر به کپی از سایت سافت گذر در انجمن سافت گذر که فقط توسط برخی کاربرا انجام میشه اعتراضی دارید باید به همون اشاره کنید نه اینکه کل انجمن رو ببرید زیر سوال
    این واسه خیلی از ما مشخص نیست که چطور اگر سایت اخبارشو کپی کنه عیبی نداره (و مثلا رو رنکینگش تاثیر نداره) اما انجمن خلافه قانونه؟
    برفرض خلاف بودنش، چطور خبری که سایت سافتگذر از سایت دیگه کپی کرده و گذاشته، اون هم یک خبر رو عینا با یه متن از یک منبع در یک روز و یا تکرارش با همون منبع در چند روز بعد، و یا دو خبر یکسان با جمله بندی یکسان رو از دو منبع مختلف روی سایت میذاره، این تکراری نیست و روی رنکینگ تاثیری نداره، اما به انجمن که زیرمجموعه ی سایته که میرسه تاثیر گذار میشه؟
    بر فرض تفاوت قوانین انجمن و سایت، خبر تکراری کپی شده ی سایت وقتی روی انجمن قرار میگیره، آیا تکراری بودنش رفع میشه و یا رنکینگو میاره بالا که مشکلی نداره و خلاف قانون نیست؟!!!

هنوز هم این قانون غلط، نادرست و خنده دار 8 شما بی نقصه؟!!!

بنا به دلایلی که عرض کردم، از نظر منطق (نه بنده!) این قانون نابجا و غلطه
    و اینجا چون از نظر شما درست و بجاست، قانونه وگرنه هیچگونه جایگاه و ارزش و صحتی بین ما کاربران (ببخشید جمع بستم، نزد حقیر) نداره....

آخه جمله ی قانون هم جالبه و خنده دار! این قانون هشتم چه قانونیه که خودش وابسته به قوانین انجمنه و خلاف قوانین انجمن میشه؟ یعنی رعایت نکردن قانون شماره 8 خلاف قانون شماره چند انجمن میشه دقیقا؟!
    هنوز هم فکر میکنید عبارت مورد استفاده برای این قانون از جهت نگارشی هیچ مشکلی نداره؟ نباید به جای "خلاف قوانین انجمن می باشد" از عبارت "ممنوع می باشد" استفاده میشد به نظرتون؟!

بالا دیدید قوانین انجمن بر اساس نظرات شخصی گرفته می شوند؟

نه تو رو خدا؛ بیاید پست ها رو هم حذف کنید دیگه...
    اصلا بخش انتقادات پیشنهادات انجمن رو هم ببندید... همین مونده فقط!

-------------------------------------------------------
    خاتمه:
    واقعا توقع نداشتم شما پاسخگوی من بشی تو این بخش، چون اونموقعی که قوانین وضع شد، شما عضو تیم مدیریت نبودی...
    کسی که این قانون اشتباه رو تصویب کرده باید پاسخگو میشد.

تمام این حرفهایی که اینجا زدم، ذره ای از مشکلات موجود هست، که همه ش هم قابل حله؛ ولی مسئولین موجود پاسخگو نیستن و ترجیح میدن با "نمیشه" و "همینه" در یک قالب شکیل حلش کنن.

به جد عرض میکنم که بخاطر روند پیش روی هر دوی اینجا و سایت، هیچ دلیلی برای موندن من توی این سایت و انجمن وجود نداره و بارها خواستم ترک کنم این مکان رو مثل سایر جاها (بخاطر فضای استبدادی ای که دیدم، بخاطر اینکه هیچ مسئولی حاضر به قدم گذاشتن در مسیر رشد نیست، مگر باب میل خودش باشه)؛ تنها و تنها و تنها دلیل موندنم و تنها دلیلی که حاضر شدم وقت بذارم و این واگویه رو واستون بنویسم، اخلاق و رفتار و برخورد خوب عمده ی عزیزان عضو انجمن از جمله شما و آقا یونس بوده و بس....

متشکر از توجه و تحملتون
    محمد حسین توکلی
    اینها هم همه رو بالا توضیح دادم. شما اصرار دارید که این قانون غلطه و من اصرار دادم که این قانون صحیحه
    نه من وضعش کردم و نه شما. این بحث بنظر نمیاد به جایی برسه. اگر شما و عباس، واقعا و قلبا نگران انجمنید، این بحثتون هیچ خاصیتی برای انجمن نداره. بخدا سکوتتون برای انجمن مفیدتر بود چون این همه وقتی که صرف این پست شد صرف تست سیستم امتیاز میشد.
    در ضمن ما بخاطر شما نمی یایم بخش رو جمع کنیم. هر انسان عاقل و بالغی دارای قدرت انتخاب هست.

12. نمایش تشکر

13. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام .
    واقعا هر از چند گاهی شاهد بعضی بحث ها و پست ها میشیم که خیلی ناراحت کننده و دلسرد کننده هست , خدا شاهد هست که مد نظرم به شخص خاصی نیست و هدفم هم پشتیبانی یا صحه گذاشتن بر کسی نیست , اما به یه مطلب مهم در این فی مابین اصلا توجه نشد " که چرا عضو انجمن شدیم , و عضو چه نوع انجمنی و با چه هدفی ؟
    اغلب زمانی بود که نیاز به مشاوره و گرفتن راهنمایی در حل مشکلمون بود که با گذشت زمان به مراتب رو به سوق و سمتی دیگری کشیده شد که ما هم سهمی در براورده شدن مشکلات سایرین داشته باشیم (نکته اصلی ) و خاصتا بعضی دیگر از کاربران که تخصصی داشتند و سعی و هدف شون در راه اشتراک این موضوع بود .
    حال چند سوال مهم پیش میاد که ایا واقعا مطرح کردن و تغییر قالب و ایجاد چند تا شکلک و ... میتونه در بهبود و بالابردن سطح علمی و کیفی چنین انجمن هایی نقش داشته باشه و اصلا هدف عضو شدن ما برای چنین مواردی بوده و هست ؟ و یا تا چه اندازه ما سهمی در بهبود انجمن در راستای فعالیت ان داشته ایم , و چقدر وقت و زمان و هزینه برای انجمن صرف کرده ایم , واقعا چند بار دنبال مشکلات کاربرانی را که بعضا لازم به تحقیق و جستجو داشته را گرفته و بوده ایم , و یا چند بار سعی و اقدام با اون همه مشکلاتش برای تهیه اموزش نرم افزاری کرده ایم که مورد استفاده سایر کاربران باشه , اصلا شده یه بار یه تحقیقی در باره یه موضوعی برای انجمن کرده باشیم ., یا چند بار شده بعد از سپری کردن کلی مشکل به اون ته دلتون کوبیده باشند که فلان تلاشت برای انجمن به دلیل اهداف مادی بوده و یا خواهد بود . شده تا حالا واقعا یه خسته نباشید و تشکری خالصانه نه موقتی و به صرف زمان از تلاش کاربران از تازه وارد تا مدیریت انجمن چه بصورت علنی و چه در پیام خصوصی داشته باشیم . بارها بوده و دیده ایم که به عناوین مختلف مدیران و سایر اعضای انجمن را مورد بازخواست قرار داده ایم بدون اینکه خبری از پشت پرده و مقتضیات زمان داشته باشیم و بدون اینکه خبری از سایر اهداف عالیه انجمن مثل همگانی کردن و دسترسی به پستها برای همگان و نبود تشکری اجباری برای دیدن پستها و .... داشته باشیم .
    علی ایهالحال این چند نکته از تاثرات و تاسفات بنده بود که اشاره کردم و البته بهتر بود که موارد ذکر شده فوق که به سایت و راستای فعالیتشون بستگی داشت ارجاع داده میشد تا در انجمن مطرح میگردید و اینگونه دلسردی و تاسف را برای مدیران انجمن و همینطور سایر اعضا را بهمراه نداشت .
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. عضو ممتاز mht429 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    محمد حسین گرامی
    با عرض پوزش، من به کلمات استفاده شده توجه می کنم.
    بله، از سری قبلی که بنده رو متهم به نخوندن قوانین کردی متوجه شدم
    نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    اینطور نیست که یک قربانت بروم و متشکرم از تحملتون و اینها بهم بگن بعد برخلافش صحبت کنند و من ساکت بنشینم
    و همونطور که اینجانب خودم رو نماینده آقا یونس یا حتی سایر ناظما نمی دونم، شما هم خودتون رو نماینده تمام کاربرا ندونید
    اگه با رنگم مشکلی دارید بگید آبیش کنم
    واقعا متاسفم واسه خودم که اگه از کسی تمجید میکنم، از روی صداقت و واقعیته، بعد دیگران فکر کنن هدفم چیز دیگریست.
    ضمنا اون تشکر بابت تحمل نسبت به همه ی عزیزانی بود که وقت گذاشتن واسه خوندن عرایض من؛ نه صرفا هندونه زیر بغل گذاشتن شما! عادتیست که پای عمده ی پستهای طولانیم دارم...
    قبلا هم موقع اظهار نظر جای سایر کاربران عذرخواهی کردم و اذعان به شخصی بودن نظرم کردم که دیگه نیازی به شنیدن این حرف که جای دیگران اظهار نظر میکنی نداشته باشم.
    من جای دیگران اظهار نظر نمیکنم، کافیه یه جمع بندی از انتقادات و پیشنهادات مطرح شده در همین دو بخش صورت بگیره تا مشخص شه واقعا من جای دیگران نظرم میدم، یا نظر خودشونه...

رنگ یوزر شما برای من هیچ اهمیتی نداره؛ نه دنبال جایگاهتونم، نه بود و نبودم تو انجمن اهمیتی داره، نه...
    واقعا با این حرفها نمیتونم بفهمم چی درمورد من فکر میکنی...

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    این جملتون بی احترامیه.
    یعنی فکر می کنید چون جزوی از تیم مدیریت هستم سنگ کسی رو به سینه میزنم. خیر اینگونه نیست.
    من حق نظر دادن و دفاع از نظر خودم رو از کسی در اینجا و هرجای دیگه نمی گیرم. درون اون پست از دو زاویه که یکی مدیریتی بود صحبت کردم و از یک زاویه دیگه که کاربر "تولید کننده محتوا" که "خودمو مثال زدم" بود.
    عذرخواهی میکنم اگه بی احترامی به شما و هرکسی که شایسته ی احترامه از جانب من صورت گرفته، امیدوارم بنده رو عفو بفرمایید.

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    اینها از نظر شخص شما که به اون قانون اعتقادی ندارید و براتون خنده داره توجیهات هستن و نه دلیل. اما از نظر من که به اون قانون اعتقاد واقعی دارم دلیل هستن نه توجیه.
    یکبار گفتم، دوباره: نظر شخص من نبود؛ کلا تو مد نظر شخصی نیستم، مگر اونجایی که ذکر کنم. در این مورد که خاصتا خلافشو عرض کردم؛ قضاوت با کاربران...
    به اون قانون اعتقاد ندارم، چون غلطه!

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    اگر اون قانون به نظر من ناحق بود هیچ وقت ازش دفاع نمی کردم
    اون موقع که تازه عضو انجمن شدم، نه با سلام و صلوات آمدم نه با آشنایی قبلی با هیچ کدام از کاربرا و مدیرا اما پست دادم و از محیط خوشم آمد و ادامه دادم و اعتراضی هم ندیدم که بکنم
    اگر به واسطه ی مدیر بودن دفاع می کنم، چرا اون موقع اعتراض نمی کردم؟ این قوانین، همان موقع هم بود به همین شکل.
    آیا از کسی ترسی داشتم؟ یا به رنگ بنفش و سبز طمع داشتم؟
    این که چرا اون موقع مخالفتی نکردی رو من نمیدونم؛ فقط میدونم من هم به عنوان یه کاربر اولش به این جمله ی غلط دقت نکرده بودم؛ بعدش هم بخاطر برخورد خوب و انتقاد پذیرانه ی انجمن برای شخص بنده شرایط مطرح کردن همچین مواردی پیش نمیاد. کاربران رو نمیدونم، از به نتیجه رسیدن پستهای انتقاد و پیشنهاد میشه برداشت کرد...

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    از کجا می دونید این کو کو هایی که لیست کردید در حال بررسی نیست
    از اونجایی که وقتی شما (تیم مدیریتی) تاپیکی ایجاد میکنید برای شور و شوق انداختن میان کاربران که برای ارتقای انجمن و افزایش کاربران چیکار کنیم، بعدش بدون اینکه دسته بندی کنید اون پیشنهادات رو، و اونهایی که قابل انجام هست رو مشخص کنید و زمانی که میبره برای به انجام رسیدنش؛ بدون هیچ خبر و نتیجه گیری روال قبلی رو پیش میگیرید...
    این نقص خودتونه (نه شخص شما، بلکه تیم مدیریتی تون) که کسی خبر نداره اون مشکلات کی و چگونه و تا چه حد رفع خواهد شد...

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    شکلک از کی تاحالا باعث افزایش رنکینگ شده که ما نمی دونیم. چندوقت پیش شما یک پیغام خصوصی به من داید و من هم جوابتان رو دادم که خودتان پیدا کنید و پیشنهاد بدید. کو؟
    من کی گفتم باعث افزایش رنکینگ میشه؟ جمله ی جالبی نوشتی! ینی من الان پیشنهاد بدم عوض میکنید؟!
    شما میدونی من دنبالش نگشتم؟
    شما میدونی قبلا هم شکلک هایی توسط دوستان پیشنهاد شده ولی توجهی بهش نشده؟
    شما میدونی وقتی مشکلات ریز متعدد در انجمن رو میبینی و در جوابشون با این مواجه میشی که چون افراد زیادی این مشکلو ندارن کاری نمیشه کرد چه تاثیری رو روحیه کاربر میذاره؟!
    بازهم بحث شکلک نظر شخص بنده نبوده؛ نظر خیلی از اعضا بوده. دلایل متعددی داره که تغییرش برای انجمن تاثیر مثبت داره که چندتاشو تو همون پیغامی که میفرمایید ذکر کردم...

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    تغییر در روال کلی انجمن یعنی چی بطور واضح، من متوجه نمی شم. یعنی انجمن رو عوض کنیم؟ آیا به سایر انجمن های ایرانی و خارجی هم دقت کردید که روالشون تقریبا یکی هست؟ می خواید لینک یک انجمن رو بدم با 1 ملیون و 500 هزار پست؟ بروید و ببینید شکلک هاشون چندتا و چه شکلی هستن؟ می دانید کسانی که LAV filters و FFDshow و MadVR و اینهارو نوشتن اونجا عضو "معمولی" هستن و نه بیشتر؟ می دانی بعضی از اعضای معمولی اونجا پندتاشون روی هم اندازه کل اعضای این انجمن اطلاعات دارن؟ توضیح بدید اگر اشتباه برداشت کردم
    عذر میخوام اگر بد مطرح کردم؛ نه نیازی به لینک دادن شما نیست، نیاز باشه میرم همونجا فعالیت میکنم.
    اینکه سایتی با کاربر بالا از گرافیک پایین برخورداره دلیل نمیشه که ما هم ازش تقلید کنیم...
    منظورم از روال کلی (که بد عنوان کردم) جمیع مواردی بود که مشترکاً توسط کاربران پیشنهاد داده شده بود و یهو دود شد رفت هوا و دودشم ندیدیم! خوبه، جایی که باید بالادست رو ببینید (گرافیک سایت) پایین دست رو میبینید؛ و جای دیگه بالادستتون رو میبینید! مشکل نداره، نیازی به دونستن نیست، بفرمایید اون پنج تا بیان بجای من و 4 تا از کاربرای دیگه که احیانا مخالفن فعالیت کنن و بقیه ی کاربرا هم از وجودشون بهره مند شن! (این عبارات شما توهین نیست ایشاللا)

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    پیش زمینه برای اضافه شدن آموزش های تخصصی؟ تالار آموزش اونجاست. آیا کسی به شما گفته حق ندارید اونجا آموزش فوق تخصصی قرار بدید. توضح بدید اگر اشتباه برداشت کردم.
    توضیح! توضیح اینکه آموزش فعالسازی ویندوز از طریق اسکایپ که مشترک بین تمام سیستم عامل هاست، فقط در زیرمجموعه ای از ویندوز 8 اون هم نه در بخش آموزش موجوده!
    و از این موارد الی ماشاءالله هست. اگر فکر میکنید مرتب کردن این موارد و ایجاد یه انجمن آموزشی درست و درمون بر عهده ی منه، بسم الله. بگید چکار باید بکنم.
    چند مورد براتون پیدا کنم که جای نامناسب وجود داره و پیشنهاد مرتب کردنش رو بهتون بدم و نهایتا با این مواجه شم که (خودت یه تاپیک ایجاد کن و لینک بده به تاپیک های مرتبط). واقعا اینجوری پیش نیازهای فراهم کردن شرایط برای تقویت بخش آموزشی ایجاد میشه دیگه؟!!!

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    سیستم امتیاز دهی بهمراه گروه های کاربری با دسترسی های متفاوت بیشترین درخواست کاربران بود که بنده کلی کلی کلی وقت صرفش کردم (علی رقم تمایلم) و تک نفری طراحیش کردم و 70 درصد بسترش هم آماده شده اما شما و عباس با این طریقه انتقاد فقط امید و انرژی آدم رو می گیرید. همیشه به خودم گفتم محمدرضا اگر نمی تونی کاری بکنی، حرفی هم نزن که کسانی که می تونن کاری بکنن دلسرد بشن یا وقتشون گرفته بشه.
    یه زمانی یه شعاری وجود داشت که میگفت شکست مایه ی پیروزی است!
    در حد پایین ترش، انتقاد موجب ارتقاست. اگر شما فکر میکنی این نا امید کننده س و ناراحت کننده، چشم، مثل گذشته خفه خون میگیرم.
    ..... (کل سه خط رو حذف کردم، فقط بخاطر گل روی شما که مبادا به خودت بگیری و ناراحت شی).....
    اما واقعا این بده که کاربران الان فهمیدن داری یه لطف بزرگی در حقشون میکنی که سیستمو راه میندازی؟
    نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    بخدا نمی دونم شماها که به ما می گید مستبدد و زورگو و شخصی گو، آیا همین قدر هم به نمایندگان مجلستون، روئسای شورای روستاتون، رئیس جمهوری که بهش ری دادید یا شهرداری که بهش رای دادید هم انتقاد می کنید؟ اصلا راتون می دن؟
    به همون خدایی که بیجا قسمش رو میخوری، اولا به هیچ عنوان از اصطلاح مستبد خطاب به شخص شما استفاده نکردم، خواهشا به خودت نگیر. دوما شخص بنده وقتی انتخابی بکنم، چون نسبت به انتخابم ارزش قائلم تا جایی که توانم برسه در جهت بهبودش انتقاد هم میکنم.
    اگه شما فکر میکنی این انتقادات من برای جلوگیری بهبود انجمنه، بگو برم...
    اونجا راهمون نمیدن، شما هم میخوای مث اونا رفتار کنید، باز بگو برم...

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    این بود اون دلایل نقضش؟ عجب
    خب بسم الله
    شما شخصا چندا آموزش جدید و تخصصی قرار دادی که از آموزش های موجود مثلا آموزش هایی که بنده گذاشتم ایراد می گیری؟
    مطالب انجمن از چی تشکیل میشه؟ چیزی بغیر از پست های اعضاش که شما هم عضوشی؟
    عزیز دل، بنده هیچ ایرادی به آموزش های یقینا با ارزش و یقینا بی بدیل شما نگرفتم و واقعا نمیفهمم چطور اینگونه برداشت کردی!
    توی دلایلی که واسه قانون 8 مطرح کردی، یکیش این بود که چون اخبار کپیه، برای برخی تکراریه و این موجب پایین اومدن سطح علمی انجمن میشه؛ درصورتی که هیچ کس سطح علمی یه انجمن رو به خبرهاش نمیبینه. علاوه بر این، خب کلی آموزش ساده و پیش پا افتاده تو انجمن وجود داره که واسه خیلی کاربرا تکراریه؛ این دلیل نمیشه که ما پست آموزشی گذاشتنو بخاطر سادگی و وجودش توی سایتهای دیگه ممنوع کنیم... همین... بله، دقیقا یکی از موارد نقض دلیل قانون شماست.

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    اینم توهینه
    بنده کلی از روزهای عمر گرانم رو صرف فقط یک قلم مرتب کردن برخی بخش های این انجمن کردم مثل و حتی بیشتر از برخی از ناظمین دیگه و شما "هیچ" کار مدیریتی نکردی. حتی 20 پست نابجا یا امضای تبلیغاتی هم گزارش ندادید. پس خواهشا حرف "عمل کردن و شعار ندادن" رو نزنید. حداقل به من.
    لطفا بگویید من کجا روی صحبت های صهبای گرامی ضربدر قرمز کشیدم
    ایشون از موافقین قانون کپی رایت هستن (نه در اینجا بلکه بطور کلی) (غیر از اینه اعلام کنن)
    منم که در موافقت با قانون کپی رایت بحث کردم
    درنتیجه روی نه همه بلکه بعضی از صحبت های شما ضربدر قرمز زدم نه ایشون

به هیچ وجهی منظورم این نبود که شما نشستی یه گوشه و هیچی به هیچی. اصلا منظورم این نبود که شما اهل عمل نیستی و کلا مد نظرم شما نبودی... یقینا وقتی که شما برای این انجمن گذاشتی رو کمتر کسی گذاشته، و یکی از دلایل انتخاب شما به عنوان مدیر انجمن همینه؛ چیزی که همه میدونن...
    منظورم این بود که بحث فرهنگ سازی تو این انجمن جایی نداره؛ مبنا بر اینه که این انجمن فرهنگ سازی شده س و حداقل اینجا جایی نداره؛ بله جناب صهبا موافق قانون کپی رایت و مخالف نقضش هستن، ولی اونطور که از پستشون پیداست، مصداق یکی از همین نقض ها رو کپی کردن اخبار سافت گذر میدونن. این چیزیه که به نظر من شما کلا با یه شعار فرهنگ سازی که باید فرهنگ سازی بشه نادیده گرفتیش. و حرف من هم اینه که ما هم برای اینکه به این شعار عمل کنیم، میگیم که این قانون اشتباهه و نقصان داره...

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    اگر شما یا دوستان می خواهید برایتان مشخص بشود باید از گردانندگان سایت بپرسید که چرا خبر از جای دیگر می گذارد نه اینکه انجمنو مورد محاکمه قرار بدید
    اگر به کپی از سایت سافت گذر در انجمن سافت گذر که فقط توسط برخی کاربرا انجام میشه اعتراضی دارید باید به همون اشاره کنید نه اینکه کل انجمن رو ببرید زیر سوال

متاسفم، چون طبق قاعده ی آقا یونس نباید مطرح کردن مشکل مرتبط با سایت توی انجمن ایرادی داشته باشه (ضمن اینکه عقلا هم چنین چیزی منطقی نیست، سایت و انجمن زیرمجموعه ش باید با هم در تعامل باشن). پس شما نگران چی هستی؟ چه ایرادی داره من مشکلمو با سایت مطرح کنم؟
    از طرف دیگه، شما که اینقدر اصرار دارید من از گردانندگان سایت بپرسم، اونها ظاهرا جوابی واسه دادن ندارن؛ چرا شما امتحان نمیکنید و صدای دیگران رو بهشون نمیرسونید؟
    مثل اینکه فراموش کردید؛ اولین پست اخیر من صرفا مربوط به این مورد بود و نهایتا به بقیه اشاره ی کلی داشت. شما خواستید بدونید کجاش خنده داره، بنده هم عرض کردم؛ کم هم نذاشتید و هرچی که گفتم رو به خودتون گرفتید.

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    اینها هم همه رو بالا توضیح دادم. شما اصرار دارید که این قانون غلطه و من اصرار دادم که این قانون صحیحه
    نه من وضعش کردم و نه شما.
    درسته، نه من و نه شما؛ خوبه دیگه، از این به بعد هرجای قوانین مملکت اشکال داشت، با جواب نه من وضعش کردم نه شما حل میشه! من که مدیر نیستم، شما هم که میگی وضعش نکردی، پس این وسط مشخص کن به کی میشه گفت؟ حتی حاضر نیستید قوانینتون رو طبق آیین نگارشی اصلاح کنید! بعد میگین این هیچ کجاش مستبدانه نیست.... این مورد هنوز واسه من حل نشده...
    نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    این بحث بنظر نمیاد به جایی برسه. اگر شما و عباس، واقعا و قلبا نگران انجمنید، این بحثتون هیچ خاصیتی برای انجمن نداره. بخدا سکوتتون برای انجمن مفیدتر بود چون این همه وقتی که صرف این پست شد صرف تست سیستم امتیاز میشد.
    خوشم میاد فقط توهین نسبت به شما معنا داره نه کاربران! دوستان، ما خفه میشیم، چون مجبوریم...
    ضمن اینکه ما به پاسخ "همه چی آرومه" مدتهاست عادت کردیم.

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    در ضمن ما بخاطر شما نمی یایم بخش رو جمع کنیم. هر انسان عاقل و بالغی دارای قدرت انتخاب هست.
    میدونم، شما "هر آنچه که خودتان بخواهید" و به نظرتون منطقی بیاد رو انجام میدین!
    با این وجود معنی بخش انتقادات و پیشنهادات رو نمیفهمم...
    اما اینکه کدوم بخشو میگی جمع کنیم نمیدونم؟ اگه منظورت بخش اخبار سایت هست، ظاهرا صاحاب داره و به شما تا همین چند دقیقه پیش از ارتباطش به شما شونه خالی میکردی. اگر هم بخش دیگری منظورت بود، پیشاپیش عذر خواهی میکنم (چون دیگه قصد جواب دادن ندارم...)
    نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    ممنونم از لطفت، منم دوستتون دارم؛ نه فقط شما رو، بلکه تمام اعضای کم نظیر انجمن رو...

و باز هم از تمام دوستانی که سر پستهای من وقتشون گرفته شد عذر میخوام.

16. نمایش تشکر

17. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بله، از سری قبلی که بنده رو متهم به نخوندن قوانین کردی متوجه شدم

واقعا متاسفم واسه خودم که اگه از کسی تمجید میکنم، از روی صداقت و واقعیته، بعد دیگران فکر کنن هدفم چیز دیگریست.
    ضمنا اون تشکر بابت تحمل نسبت به همه ی عزیزانی بود که وقت گذاشتن واسه خوندن عرایض من؛ نه صرفا هندونه زیر بغل گذاشتن شما! عادتیست که پای عمده ی پستهای طولانیم دارم...
    قبلا هم موقع اظهار نظر جای سایر کاربران عذرخواهی کردم و اذعان به شخصی بودن نظرم کردم که دیگه نیازی به شنیدن این حرف که جای دیگران اظهار نظر میکنی نداشته باشم.
    من جای دیگران اظهار نظر نمیکنم، کافیه یه جمع بندی از انتقادات و پیشنهادات مطرح شده در همین دو بخش صورت بگیره تا مشخص شه واقعا من جای دیگران نظرم میدم، یا نظر خودشونه...

رنگ یوزر شما برای من هیچ اهمیتی نداره؛ نه دنبال جایگاهتونم، نه بود و نبودم تو انجمن اهمیتی داره، نه...
    واقعا با این حرفها نمیتونم بفهمم چی درمورد من فکر میکنی...

عذرخواهی میکنم اگه بی احترامی به شما و هرکسی که شایسته ی احترامه از جانب من صورت گرفته، امیدوارم بنده رو عفو بفرمایید.

یکبار گفتم، دوباره: نظر شخص من نبود؛ کلا تو مد نظر شخصی نیستم، مگر اونجایی که ذکر کنم. در این مورد که خاصتا خلافشو عرض کردم؛ قضاوت با کاربران...
    به اون قانون اعتقاد ندارم، چون غلطه!

این که چرا اون موقع مخالفتی نکردی رو من نمیدونم؛ فقط میدونم من هم به عنوان یه کاربر اولش به این جمله ی غلط دقت نکرده بودم؛ بعدش هم بخاطر برخورد خوب و انتقاد پذیرانه ی انجمن برای شخص بنده شرایط مطرح کردن همچین مواردی پیش نمیاد. کاربران رو نمیدونم، از به نتیجه رسیدن پستهای انتقاد و پیشنهاد میشه برداشت کرد...

از اونجایی که وقتی شما (تیم مدیریتی) تاپیکی ایجاد میکنید برای شور و شوق انداختن میان کاربران که برای ارتقای انجمن و افزایش کاربران چیکار کنیم، بعدش بدون اینکه دسته بندی کنید اون پیشنهادات رو، و اونهایی که قابل انجام هست رو مشخص کنید و زمانی که میبره برای به انجام رسیدنش؛ بدون هیچ خبر و نتیجه گیری روال قبلی رو پیش میگیرید...
    این نقص خودتونه (نه شخص شما، بلکه تیم مدیریتی تون) که کسی خبر نداره اون مشکلات کی و چگونه و تا چه حد رفع خواهد شد...

من کی گفتم باعث افزایش رنکینگ میشه؟ جمله ی جالبی نوشتی! ینی من الان پیشنهاد بدم عوض میکنید؟!
    شما میدونی من دنبالش نگشتم؟
    شما میدونی قبلا هم شکلک هایی توسط دوستان پیشنهاد شده ولی توجهی بهش نشده؟
    شما میدونی وقتی مشکلات ریز متعدد در انجمن رو میبینی و در جوابشون با این مواجه میشی که چون افراد زیادی این مشکلو ندارن کاری نمیشه کرد چه تاثیری رو روحیه کاربر میذاره؟!
    بازهم بحث شکلک نظر شخص بنده نبوده؛ نظر خیلی از اعضا بوده. دلایل متعددی داره که تغییرش برای انجمن تاثیر مثبت داره که چندتاشو تو همون پیغامی که میفرمایید ذکر کردم...

عذر میخوام اگر بد مطرح کردم؛ نه نیازی به لینک دادن شما نیست، نیاز باشه میرم همونجا فعالیت میکنم.
    اینکه سایتی با کاربر بالا از گرافیک پایین برخورداره دلیل نمیشه که ما هم ازش تقلید کنیم...
    منظورم از روال کلی (که بد عنوان کردم) جمیع مواردی بود که مشترکاً توسط کاربران پیشنهاد داده شده بود و یهو دود شد رفت هوا و دودشم ندیدیم! خوبه، جایی که باید بالادست رو ببینید (گرافیک سایت) پایین دست رو میبینید؛ و جای دیگه بالادستتون رو میبینید! مشکل نداره، نیازی به دونستن نیست، بفرمایید اون پنج تا بیان بجای من و 4 تا از کاربرای دیگه که احیانا مخالفن فعالیت کنن و بقیه ی کاربرا هم از وجودشون بهره مند شن! (این عبارات شما توهین نیست ایشاللا)

توضیح! توضیح اینکه آموزش فعالسازی ویندوز از طریق اسکایپ که مشترک بین تمام سیستم عامل هاست، فقط در زیرمجموعه ای از ویندوز 8 اون هم نه در بخش آموزش موجوده!
    و از این موارد الی ماشاءالله هست. اگر فکر میکنید مرتب کردن این موارد و ایجاد یه انجمن آموزشی درست و درمون بر عهده ی منه، بسم الله. بگید چکار باید بکنم.
    چند مورد براتون پیدا کنم که جای نامناسب وجود داره و پیشنهاد مرتب کردنش رو بهتون بدم و نهایتا با این مواجه شم که (خودت یه تاپیک ایجاد کن و لینک بده به تاپیک های مرتبط). واقعا اینجوری پیش نیازهای فراهم کردن شرایط برای تقویت بخش آموزشی ایجاد میشه دیگه؟!!!

یه زمانی یه شعاری وجود داشت که میگفت شکست مایه ی پیروزی است!
    در حد پایین ترش، انتقاد موجب ارتقاست. اگر شما فکر میکنی این نا امید کننده س و ناراحت کننده، چشم، مثل گذشته خفه خون میگیرم.
    ..... (کل سه خط رو حذف کردم، فقط بخاطر گل روی شما که مبادا به خودت بگیری و ناراحت شی).....
    اما واقعا این بده که کاربران الان فهمیدن داری یه لطف بزرگی در حقشون میکنی که سیستمو راه میندازی؟

به همون خدایی که بیجا قسمش رو میخوری، اولا به هیچ عنوان از اصطلاح مستبد خطاب به شخص شما استفاده نکردم، خواهشا به خودت نگیر. دوما شخص بنده وقتی انتخابی بکنم، چون نسبت به انتخابم ارزش قائلم تا جایی که توانم برسه در جهت بهبودش انتقاد هم میکنم.
    اگه شما فکر میکنی این انتقادات من برای جلوگیری بهبود انجمنه، بگو برم...
    اونجا راهمون نمیدن، شما هم میخوای مث اونا رفتار کنید، باز بگو برم...

عزیز دل، بنده هیچ ایرادی به آموزش های یقینا با ارزش و یقینا بی بدیل شما نگرفتم و واقعا نمیفهمم چطور اینگونه برداشت کردی!
    توی دلایلی که واسه قانون 8 مطرح کردی، یکیش این بود که چون اخبار کپیه، برای برخی تکراریه و این موجب پایین اومدن سطح علمی انجمن میشه؛ درصورتی که هیچ کس سطح علمی یه انجمن رو به خبرهاش نمیبینه. علاوه بر این، خب کلی آموزش ساده و پیش پا افتاده تو انجمن وجود داره که واسه خیلی کاربرا تکراریه؛ این دلیل نمیشه که ما پست آموزشی گذاشتنو بخاطر سادگی و وجودش توی سایتهای دیگه ممنوع کنیم... همین... بله، دقیقا یکی از موارد نقض دلیل قانون شماست.

به هیچ وجهی منظورم این نبود که شما نشستی یه گوشه و هیچی به هیچی. اصلا منظورم این نبود که شما اهل عمل نیستی و کلا مد نظرم شما نبودی... یقینا وقتی که شما برای این انجمن گذاشتی رو کمتر کسی گذاشته، و یکی از دلایل انتخاب شما به عنوان مدیر انجمن همینه؛ چیزی که همه میدونن...
    منظورم این بود که بحث فرهنگ سازی تو این انجمن جایی نداره؛ مبنا بر اینه که این انجمن فرهنگ سازی شده س و حداقل اینجا جایی نداره؛ بله جناب صهبا موافق قانون کپی رایت و مخالف نقضش هستن، ولی اونطور که از پستشون پیداست، مصداق یکی از همین نقض ها رو کپی کردن اخبار سافت گذر میدونن. این چیزیه که به نظر من شما کلا با یه شعار فرهنگ سازی که باید فرهنگ سازی بشه نادیده گرفتیش. و حرف من هم اینه که ما هم برای اینکه به این شعار عمل کنیم، میگیم که این قانون اشتباهه و نقصان داره...

متاسفم، چون طبق قاعده ی آقا یونس نباید مطرح کردن مشکل مرتبط با سایت توی انجمن ایرادی داشته باشه (ضمن اینکه عقلا هم چنین چیزی منطقی نیست، سایت و انجمن زیرمجموعه ش باید با هم در تعامل باشن). پس شما نگران چی هستی؟ چه ایرادی داره من مشکلمو با سایت مطرح کنم؟
    از طرف دیگه، شما که اینقدر اصرار دارید من از گردانندگان سایت بپرسم، اونها ظاهرا جوابی واسه دادن ندارن؛ چرا شما امتحان نمیکنید و صدای دیگران رو بهشون نمیرسونید؟
    مثل اینکه فراموش کردید؛ اولین پست اخیر من صرفا مربوط به این مورد بود و نهایتا به بقیه اشاره ی کلی داشت. شما خواستید بدونید کجاش خنده داره، بنده هم عرض کردم؛ کم هم نذاشتید و هرچی که گفتم رو به خودتون گرفتید.

درسته، نه من و نه شما؛ خوبه دیگه، از این به بعد هرجای قوانین مملکت اشکال داشت، با جواب نه من وضعش کردم نه شما حل میشه! من که مدیر نیستم، شما هم که میگی وضعش نکردی، پس این وسط مشخص کن به کی میشه گفت؟ حتی حاضر نیستید قوانینتون رو طبق آیین نگارشی اصلاح کنید! بعد میگین این هیچ کجاش مستبدانه نیست.... این مورد هنوز واسه من حل نشده...

خوشم میاد فقط توهین نسبت به شما معنا داره نه کاربران! دوستان، ما خفه میشیم، چون مجبوریم...
    ضمن اینکه ما به پاسخ "همه چی آرومه" مدتهاست عادت کردیم.

میدونم، شما "هر آنچه که خودتان بخواهید" و به نظرتون منطقی بیاد رو انجام میدین!
    با این وجود معنی بخش انتقادات و پیشنهادات رو نمیفهمم...
    اما اینکه کدوم بخشو میگی جمع کنیم نمیدونم؟ اگه منظورت بخش اخبار سایت هست، ظاهرا صاحاب داره و به شما تا همین چند دقیقه پیش از ارتباطش به شما شونه خالی میکردی. اگر هم بخش دیگری منظورت بود، پیشاپیش عذر خواهی میکنم (چون دیگه قصد جواب دادن ندارم...)

ممنونم از لطفت، منم دوستتون دارم؛ نه فقط شما رو، بلکه تمام اعضای کم نظیر انجمن رو...

و باز هم از تمام دوستانی که سر پستهای من وقتشون گرفته شد عذر میخوام.
    خیلی عذر می خوام

اجالتا منم معنای کلمات رو می دانم. می دانم عبارت ها در کنار هم چه معنایی می دهد. می دانم "جلوه دادن و منتقل کردن لحن" چه معنایی می دهد و چگونه انجام میشود. شما هی به من می گید بد برداشت می کنید و به خودتون میگیرید بعد خودتون برخلاف گفته خودتون از کلماتی استفاده می کنید که تحریک آمیز و کنایه دار هستش و اگر با همون لحن با خودتون صحبت بشه، این بحث تا قیام قیامت ادامه پیدا می کنه.
    اون که گفتم "پنتا" (تایپ اشتباه پ بجای چ بود) از اعضا اندازه کل انجمن ما اطلاعات دارن، از افراد با سواد و با تجربه انجمن عذر می خوام اما توی اون متن طولانی دومین اشتباه تایپیم کردم که اون هم همان بود. منظورم اطلاعت "دادن" بود. مجموع پست های انجمن ما 78 هزارتا هست و اونجا شش تاشون هستن که مجموع پست هاشون روی هم، بیشتر از کل پست های انجمن ماست. و پستاشونم کپی یا اسپم نیست.
    اونم که گفتم اگه با رنگم مشکلی دارید، بطور دقیق داشتم به این مورد اشاره می کردم که شما کلمات رو طوری انتخاب می کنید که انگار جنگ و خفقانی بین تیم مدیریت و کاربران هست و تاحالا به هیچ کدوم از انتقادات و پیشنهادات سایر کاربران عمل نشده و این تالار الکی و نمایشی هست که حتی می گید جمعش کنید. همونقدر که شما بعنوان یک کاربر عادی از این انجمن سهم دارید من هم بعنوان همون کاربر عادی از این انجمن سهم داشتم و دارم. حداقل به اندازه 1500 اسپمی که دادم اجازه ی اظهار نظر دارم. چون شما با چیزی مخالفید دلیل نمیشه که همه کاربران یا حتی فقط بنده، با شما موافق باشن یا باشم. در مورد جمع کردن تالار هم منظورم جمع کردن تالار پیشنهادات و انتقادات بود.

آقا محمد گل، بحث و انتقادی که راه انداختید نه به مصلحت انجمن بود نه به تیم مدیریت سایت منتقل شد نه باعث حذف قانون شماره 8 شد و وقت منم گرفت و نتونستم سیستم امتیاز و ارتقا رو که پیشنهاد کاربرا بود و نه من، تست کنم و روحیه منم گرفت چون دوست داشتم طور دیگه ای اطلاع رسانی کنم نه اینطوری که شما باعثش شدید و خدا می دونه کی دیگه وقت کنم. اگه همون اول بدون اینکه سخنانتون رو در مه و غباری از کنایه ها ارائه می دادید، می گفتید ((بهتر نبود از عبارت "ایکس" بجای "ایگرگ" استفاده می کردید؟)) منم خیلی پاسخ بی حاشیه تری می دادم و حتی اصلاحش هم می کردم چون اگه اسپم های گذشتمو جست و جو کنید به این موضوع پی می برید که دنبال حاشیه نبودم. توپ شروع بحث هم انداختید در زمین من، عیبی نداره.
    بخش آموزش از مدت ها پیش دایر بوده. با آموزش های اختصاصیتون پرش کنید و قدرتمندش کنید. پیشنهاد ندید دیگران بنویسن. خودتون بنویسید.
    این مبنا کجا قرار داده شده و چه کسی آن را اعلام نموده؟ آیا بعد این همه مدت، فرهنگ بجا نذاشتن زباله در مکان های تفریحی یا عمومی کشورمون جا افتاده؟ اما اگر مثل اروپا افراد برای ریختن زباله و ته سیگار در خیابون، جریمه میشدن باسرعت بیشتری جا می افتاد. انجمن هم یک جامعه بازه و عضویت و ارسال مطلب توی اون آزاده. یعنی هر کاربری پس از فعالسازی عضویت، بلافاصله می تونه پست بده (یا حتی اسپم). نمی تونیم فرض رو بر این بگذاریم که همه مسائل، برای کاربران جدید جا افتاده و خودشون فرهنگش رو دارن. اگر قرار باشه جایی فرهنگ کپی رایت ترویج بشه اتفاقا انجمن مورد بسیار خوبیه. چون کاربرا خودشون مطالبو ارسال می کنن و اگر تذکر مستقیم بگیرن زودتر متوجه غلط بودن کارشون میشن. تا اینکه یک سایتی سر کپی کردن توضیحات با یک سایت دیگه جرو بحث کنن جلوی عموم یا یک کارشناسی بیاد در تلویزیون بگوید کپی رایت چنین و چنان. و اینی که الان داریم بهش اشاره می کنیم، یک شکل خیلی پایه از کپی رایت هست. وگرنه ما تموم ویندوزمون پره از نرم افزارهای کرک شده و غیره. درضمن نقش اون قانون در ترویج فرهنگ "تولید محتوا" هم نباید نادیده گرفت.

اما چون نمی توانم با ریزه کاری های منطق جنابتان کنار بیام دیگه مدتی بهتره مکاتبه ای بین ما صورت نگیره. یاعلی

18. نمایش تشکر

19. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

آقا محمد ، من بخشی از نوشته هاتون رو خوندم چون خیلی زیاد بود نرسیدم همه شو و همینطور همه ی نوشته های آقا محمدرضا رو بخونم
    یه به قول خودت اتهامی که به این انجمن زدی اینه که دیکتاتورن
    البته من تازه با این انجمن آشنا شدم و زیاد با ریز جزءیاتش آشنا نیستم اما فک کنم همین قدم خودت جواب تو گرفته باشی که با این لحنی که اینجا صحبت میکنی و چندین تهمت غیر واقعی ای که همینطور زدی مثل همین دیکتاتور بودن ، پیشنهادم اینه که خیلی ملایم تر از اینو برو تو انجمن های دیگه حرف بزن ، هر برخوردی که باهات کردن ، بعد بیا بگو اینجا دیکتاتورانه مدیریت میشه
    حالا مدیر انجمن چیزی نمیگه دلیل نمیشه هی بپری که
    مدیرش گفت از قانون شماره 8 دفاع میکنه نگفت که خودش این قانون رو زده که . حتی خودشم این قانون رو تصویب کرده باشه ، میتونستی موقه تصویبش اعتراض کنی . اگه هم یه کمی آشنایی داشته باشی با این انجمن ، میدونی که مدیریت سایت و انجمن از هم جدان و این رو خیلی ها بهش نقد کردن اما مگه دست مدیریت انجمنه که ارتباط برقرار کنه بیشون؟ من به آقا یونسم گفتم ، گفتش من به مدیران سایت گفتم اما تصمیم گیرنده ی اصلی ، اونان
    خوب حالا که جدان ، قوانین انجمن چه ربطی به قوانین سایت داره؟ اصلا مدیریت انجمن چه ربطی به مدیریت سایت داره که این قانون رو با انجمن و سایت یکی میکنی و میگی تو یکی اجرا میشه و تو یکی دیگه نه؟
    نمایش امضاء

20. نمایش تشکر

صفحه 101 از 128 اولین ... 519199100101102103111 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •