با سلام
اینجانب مشتاقانه آمادگی همکاری با شما در پیشرفت این انجمن دارم و میتوانم شما را در تایید مطالب یاری نمایم.
به امید موفقیت این انجمن
با سلام
اینجانب مشتاقانه آمادگی همکاری با شما در پیشرفت این انجمن دارم و میتوانم شما را در تایید مطالب یاری نمایم.
به امید موفقیت این انجمن
دوست عزیز باید توجه داشته باشید که انجمن سایت فقط در زمینه موضوعات نرم افزاری و گروه ها و دسته های فعلی به فعالیت پرداخته است و پرداختن به موضوعات متفرقه غیر نرم افزاری انجمن را از حالت تخصصی خارج می نماید.
موفق باشید
با سلام خدمت شما خیلی خوشحالم که این انجمن راه افتاد
منم برای همکاری با شما آماده ام
[list]درود[/list:u]
حالا سافت گذر کامل شد.
در قسمت بازی اگر به همکاری نیاز داشتید در خدمتم.
ممنون.
سلام دوستان
من آمادگی همکاری با این انجمن رو دارم.
و هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم.
سلام
از صمیم قلب تبریک می گم
روز به روز کامل تر و حرفه ای تر می شوید
انشاالله
1- پیشنهاد میکنم بسیار سر سخت دست از این حرفه ای بودن بر ندارید و با انتقادات و نظرات ، این سایت تخصصی را مثل بقیه سایت ها به آشغال دونی و ... تبدیل نکنید.
2- گرافیک سافت گذر هم باید باید مثل خودش حرفه ای باشه ، به همین جهت نظرات خودم رو ذکر می کنم و امیدوارم نقدپذیر باشید :
الف : سبک فروم خوب انتخاب شده اما فقط با اصلاح بنر که شامل لوگو و یونیفرم هست کامل می شود .
ب : متاسفانه گرافیک سایت خوب نیست ،یکبار تذکر دادم و باز هم تکرار می کنم ، لوگو / صفحه آرایی و یونیفرم خیلی ضعیف است .
ج : گرافیک محصولات فروشگاه (CD&DVD) خیلی خیلی ضعیف است ، همینطور پک و بسته بندی.
3- صفحه اول سایت خیلی شلوغ و طول و دراز هست ، سایت شما به اندازه کافی پر محتوا و تخصصی هست و نیازی به بزرگنمایی برای جذب مخاطب نداره .
برای مثال بهتر است قسمت { آخرین خبرها } و ... بصورت بسته نشان داده شود تا بازدید کننده بتونه با یک کلیک اون قسمت رو باز و بسته کنه.
با این کار صفحه اول از شلوغی و سر در گمی در میاد.
4- بهترین قسمت سایت شما توضیحاتی هست که کنار هر نرم افزار قرار دادید ، با اینکه این رو قبلا هم گفتم باز هم می گم که بهتر است این توضیحات رو در یک فایل متنی کنار فایل اصلی نرم افزار بگذارید تا وقتی نرم افزار را دانلود میشه ، توضیحات شما هم همراهش باشد . با اینکار هر کجا این نرم افزار کپی بشود ، توضیحات شما هم مثل راهنما و معلم کنار استفاده کننده است .
باتشکر / سرکارپور
با عرض سلام لطفا برنامه های بیشتری بزارید
جدیدترینهارو به email بفزستید
اول راه اندازی فروم سافت گذر رو به همه تبریک میگم
دوم یه پیشنهاد داشتم
امیدوار بودم که سافت گذر هم مثل فروم های بزرگ دیگه از VB استفاده کنه ، اما وقتی دیدم تعجب کردم که چرا از php استفاده شده
اونچنان هم رو گرافیک کار نشده ، اگه بتونین رو گرافیک بیشتر کار کنین میشه گفت میتونیم به یکی از بزرگترین فروم ها تبدیل بشیم
سلام ...
اگه بخش موبایل دسته بندی بشه منظورم جاوا ،سمبیان ،آندروئیدو...شاید بشه اینجا هم فعالیت کرد.......
.برای معرفی بهتر بازی ها دموی(تریلر) انها رو برای دانلود بگذارید.
بوک مارک ها