اون پست بالایی برای من هم صادق بود و مشکلی نداشت...
---------------------------------
بحث من :
اگه ممکنه رنک های کاربری رو توی پایین انجمن ذکر کنید... تا بدونیم چی هست و... البته زیاد مهم نیست...
هرجور صلاحه مدیریته...
اون پست بالایی برای من هم صادق بود و مشکلی نداشت...
---------------------------------
بحث من :
اگه ممکنه رنک های کاربری رو توی پایین انجمن ذکر کنید... تا بدونیم چی هست و... البته زیاد مهم نیست...
هرجور صلاحه مدیریته...
درود .
این حالت رو قبلا با رنگ بندی هایی انجام داده بودیم اما خیلی جلوه خوبی نداشت و درست مثل یه گارگاه نقاشی شده بود با رنگ های مختلف ,
اگه پیشنهادی در این خصوص دارید بفرمایید تا بیشتر بررسی بشه .
البته سیستم امتیاز بندی هم داریم که یه مسئله جداگانه هست , و بحثش مفصل و جدا هست .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
نمایش امضاء
📌 دوستان گرامی لطفا سوالات خودتان را در انجمن مطرح کنید.
تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین اپدیتهای رسمی ویندوز 10
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
درود .
خواهش میکنم ...
البته بیشتر به دلیل مشکلات اخیر بوده که توجه نکردید , انشاا... هرچه زودتر رفع میشه .
از لحاظ سایزش هم برای اون کادر مناسب هست و به نظرم گزینه های Hidden,Show برای اسپویلر بهتر هست و برای کادر فوق و تعویض تصویر جهت عقب و جلو یا بهتر بگم بعدی و قبلی , بهترین گزینه ها همین NEXT و Prev مناسب تر هست و با معنی شون هم سازگار تر .
موفق باشید .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
نمایش امضاء
📌 دوستان گرامی لطفا سوالات خودتان را در انجمن مطرح کنید.
تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین اپدیتهای رسمی ویندوز 10
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
سلام ...بنده پیشنهادی داشتم....
اینکه الان که پستهای تاپیک آشنایی با شکل و ظاهر انتی ویروسها زیادتر شده و...
اگه بتونید یه چیز جامعی از این عکس ها و توضیحاتشون درست کنید مثل یه کتاب (پی دی اف)
خیلی خوبه...مرجعی میشه برای انتخاب آنتی ویروس و یه جور راهنما برا تازه کاران تو این زمینه....
ویرایش توسط S!RUS : 21-05-2016 در ساعت 23:38 دلیل: ویرایش و جدا سازی
میشه بعضی تاپیک های کلی مثل مباحث و مشکلات آپلودسنتر ها و یا مباحث مثلا ویندوز 8 و....
رو بزنید...یا ممکنه بنده ایجاد کنم....؟
اینجوری چیز ها برای نظم و همچنین اسان شدن کار کاربران لازمه...
؟
بوک مارک ها