صفحه 99 از 99 اولین ... 4989979899
نمایش نتایج: از شماره 981 تا 987 از مجموع 987

موضوع: پيشنهادات به انجمن سافت گذر

1. نمایش اطلاعات

اون پست بالایی برای من هم صادق بود و مشکلی نداشت...
    ---------------------------------
    بحث من :
    اگه ممکنه رنک های کاربری رو توی پایین انجمن ذکر کنید... تا بدونیم چی هست و... البته زیاد مهم نیست...
    هرجور صلاحه مدیریته...

2. نمایش تشکر

3. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط MehDi79H
    اون پست بالایی برای من هم صادق بود و مشکلی نداشت...
    ---------------------------------
    بحث من :
    اگه ممکنه رنک های کاربری رو توی پایین انجمن ذکر کنید... تا بدونیم چی هست و... البته زیاد مهم نیست...
    هرجور صلاحه مدیریته...
    درود .
    این حالت رو قبلا با رنگ بندی هایی انجام داده بودیم اما خیلی جلوه خوبی نداشت و درست مثل یه گارگاه نقاشی شده بود با رنگ های مختلف ,
    اگه پیشنهادی در این خصوص دارید بفرمایید تا بیشتر بررسی بشه .
    البته سیستم امتیاز بندی هم داریم که یه مسئله جداگانه هست , و بحثش مفصل و جدا هست .
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    درود .
    اقا ناصر منظورتون در کدوم قسمت هست , مگه روی یکی از تصاویر در هر پست کلیک میکنید این پنجره براتون نمیاد , الان در کادر فوق 13 تصویر موجود در پست مورد نظر با Next و Last مشخص هست . این تاپیک را چک کنید , سایر صفحات دیگه اش را هم همینطور .

حتی در بعضی تاپیکها که فعلا مشکل لود تصاویر دارند , بازم این گزینه ها هست , روی یکی از تصاویر پست اول همین تاپیک کلیک کنید , به تصویر توجه کنید .

بله درسته حق باشماست،فقط آیکن هاش خیلی کوچیکن بهمین دلیل ندیدمشون،البته مکانشونم یکم بد جاییه بهتر بود در وسط تصویر بصورت Hidden,Show بود اینجوری هم ظرافت بیشتری داشت وهم دسترسی بهتر
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Microtel
    بله درسته حق باشماست،فقط آیکن هاش خیلی کوچیکن بهمین دلیل ندیدمشون،البته مکانشونم یکم بد جاییه بهتر بود در وسط تصویر بصورت Hidden,Show بود اینجوری هم ظرافت بیشتری داشت وهم دسترسی بهتر
    درود .
    خواهش میکنم ...
    البته بیشتر به دلیل مشکلات اخیر بوده که توجه نکردید , انشاا... هرچه زودتر رفع میشه .
    از لحاظ سایزش هم برای اون کادر مناسب هست و به نظرم گزینه های Hidden,Show برای اسپویلر بهتر هست و برای کادر فوق و تعویض تصویر جهت عقب و جلو یا بهتر بگم بعدی و قبلی , بهترین گزینه ها همین NEXT و Prev مناسب تر هست و با معنی شون هم سازگار تر .
    موفق باشید .
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    درود .
    به نظرم گزینه های Hidden,Show برای اسپویلر بهتر هست و برای کادر فوق و تعویض تصویر جهت عقب و جلو یا بهتر بگم بعدی و قبلی , بهترین گزینه ها همین NEXT و Prev مناسب تر هست و با معنی شون هم سازگار تر .
    موفق باشید .
    درود

منظوربنده این بود که وقتی میخام تصویر رو Next یا Prev کنیم این گزینه ها ظاهر بشن و وقتی Curser ماوس رو از محیط تصویر بیرون میبریم مخفی بشن.
    یه جور حالت Show & hidden
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. نمایش اطلاعات

سلام ...بنده پیشنهادی داشتم....
    اینکه الان که پستهای تاپیک آشنایی با شکل و ظاهر انتی ویروسها زیادتر شده و...
    اگه بتونید یه چیز جامعی از این عکس ها و توضیحاتشون درست کنید مثل یه کتاب (پی دی اف)
    خیلی خوبه...مرجعی میشه برای انتخاب آنتی ویروس و یه جور راهنما برا تازه کاران تو این زمینه....
    ویرایش توسط S!RUS : 21-05-2016 در ساعت 23:38 دلیل: ویرایش و جدا سازی

12. نمایش تشکر

13. نمایش اطلاعات

میشه بعضی تاپیک های کلی مثل مباحث و مشکلات آپلودسنتر ها و یا مباحث مثلا ویندوز 8 و....
    رو بزنید...یا ممکنه بنده ایجاد کنم....؟
    اینجوری چیز ها برای نظم و همچنین اسان شدن کار کاربران لازمه...
    ؟

صفحه 99 از 99 اولین ... 4989979899

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •