من نرم افزار ACDSee را دانلود کردم، ولی میگوید فقط ۳۰ روز از آن میتوانم استفاده کنم. چطور میتوانم نرم افزار را دائمی کنم؟ گویا در فروم (انجمن؟) در این باره مطالبی هست، ولی آن را هم نمیتوانم پیدا کنم. راهنمایی بفرمایید.
من نرم افزار ACDSee را دانلود کردم، ولی میگوید فقط ۳۰ روز از آن میتوانم استفاده کنم. چطور میتوانم نرم افزار را دائمی کنم؟ گویا در فروم (انجمن؟) در این باره مطالبی هست، ولی آن را هم نمیتوانم پیدا کنم. راهنمایی بفرمایید.
سلام .
میتونستید در این تاپیک مشکل تون را مطرح بفرمایید .
در اینگونه موارد خیلی ساده و راحت از کادر جستجوی انجمن میتونید بهترین استفاده را ببرید .
بهرحال در تاپیک فوق که مباحث ACDSee هست میتونید مشکل تون را مطرح بفرمایید , تا دوستانیکه در این خصوص تجربه دارند راهنمایی کنند .
در خصوص اکتیو و دائمی کردن نرم افزار فوق هم , به فولدر Crack که همراه برنامه هست توجه کنید . ایا همراه برنامه کرک و یا فایل توضیحات ( Readme ) نیست ؟
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
با سلامشما فرمودید:
"در اینگونه موارد خیلی ساده و راحت از کادر جستجوی انجمن میتونید بهترین استفاده را ببرید ." خوب، این کادر کجاست؟ کادر بالای صفحه (بهرنگ تیره) که ما را بهجستجوی گوگل میرساند؟ یعنی بدون ارتباط با سافت گذر هم میشد از جستجوی گوگل استفاده کرد.
من همچنان سرگردانم که چطور میتوانم سؤالم را در "انجمن" مطرح کنم، چطور میتوانم "تاپیک" مربوط را پیدا کنم. لطفاً جای مشخصی تعیین کنید (معمولاً در بالای صفحه باکسی خالی قرار میدهند، کنارش مینویسند: «محل نوشتن سؤال»- مثلاً)
خوب میدانم مشغلهی فراوان دارید، تقاضا میکنم ناراحت نشوید! من را میبخشید، صفحات با انواع آیتمها بدون کاربرد شلوغ است و جایی برای سؤال (مهمترین برای هر کاربر) بهسادگی بهدست نمیآید، تبحر میخواهد که متأسفانه بنده و لابد اغلب تازهواردین فاقد آنیم.
با تشکر
با سلام
دوست گرامی بله دقیقا همون کادر مشکی رنگ منظور بنده بود .
برای مثال بنده کلمه ACDSee شما را در کادر جستجوی انجمن تایپ کردم و نتیجه جستجو این شد , شما توجه کنید که چندین تاپیک و موضوع را در انجمن مشخص کرده .
در تصویر هم براتون میزارم توجه بفرمائید
2017-10-07_205236.jpg
بهرحال در کل این طبیعی هست وقتی کسی تازه وارد باشد در ابتدا محیط فوق کمی ناآشنا باشه اما به مرور خیلی زود کلیه بخش های فروم براتون مشخص و اشنا میشه , در این خصوص هم ما در خدمتیم که اگه مشکلی بود راهنمایی های لازم انجام بشه .
در خصوص مطرح کردن سوالات تون هم ابتدا ببینید موضوع سوال تون به کدوم بخش فروم ربط داره , در اون بخش نگاهی به موضوعات و ... بندازید . برای اشنایی بیشتر با فروم , بنده توصیه میکنم که ابتدا شما بخش های انجمن را یه مروری بکنید تا بیشتر آشنا شوید .
مشکلی هم بود در خصوص محل مطرح کردن سوالات تون ,میتونید در همین تاپیک مطرح بفرمایید تا توضیح داده شود .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها