من میخوام یکی از مشکلات رو تایپیک کنم ولی موضع ارسال نمیشه و همیشن این پیغام مییاد . باید چی کار کنم ؟
Tags cannot be overly common words
من میخوام یکی از مشکلات رو تایپیک کنم ولی موضع ارسال نمیشه و همیشن این پیغام مییاد . باید چی کار کنم ؟
Tags cannot be overly common words
ویرایش توسط S!RUS : 25-01-2016 در ساعت 12:20 دلیل: تغییر و اصلاح عنوان موضوع
ویرایش توسط S!RUS : 25-01-2016 در ساعت 09:33
نمایش امضاء
رم -------------- مرورگرکروم
سلام.
دوست عزیز، نیازی به ایجاد تاپیک جدید برای عنوان کردن این مشکل نبود، میتونستید تو تاپیک انتقادات مطرح کنید.
و البته تو همون تاپیک ذیل چند پست آخر، همین مشکل شما مطرح شده و راهنمای رفع مشکلش هم همینطور.
از راهنمایی موجود در پست زیر استفاده کنید:
![]()
ویرایش توسط S!RUS : 25-01-2016 در ساعت 09:34
اینطوری فایده ای نداره به نظرم دوست گرامی.
همونطور که توی پست 913از صفحه ی 92تاپیک پیشنهادات به انجمن هم قبلا گفتم یاباید این اخطار فارسی بشه, یا توی اطلاعیه ی ایجاد تاپیک جدید در موردش به کاربر اطلاع داده بشه.
لطفا شما خودتون مستقیما به مدیریت انجمن اطلاع بدید چون در ظاهر این دومین باره که از این مشکل شکایت شده.
با تشکر
sent from my Nokia1100 using tapatalk
ویرایش توسط S!RUS : 25-01-2016 در ساعت 09:34
نمایش امضاء
سلام دوست گرامی
ببینید وقتی شما عنوان تاپیک رو مشخص می کنید ساختار خود انجمن طوری هست گویا که هر کلمه ای که برای عنوان تاپیک در نظر می گیرید اون رو به عنوان یک برچسب برای تاپیک انتخاب می کنه به همین دلیل و چون حداکثر تعداد برچسب ها 5 تاست؛ اگه عنوان تاپیک بیشتر از 5 تا کلمه (بیشتر از 5 space) داشته باشه تعدا برچسب ها هم بیشتر 5تا می شه و ارور می ده.
مثل این تصویر که عنوان انتخابی تاپیک من 6 برچسب بیش از حد مجاز داره.
مشکل برچسب ها در ارسال تاپیک جدید.jpg
حالا برای اینکه برچسب های اضافه رو پاک کنم به همان قسمت برچسب ها می رم و از آخر یا اول فرقی نمی کنه مهم اینه که 6 کلمه رو انتخاب می کنم تا حذفشون کنم:
مشکل برچسب ها در ارسال تاپیک جدید1.jpg
و بعد خیلی ساده حذفشون می کنم و اگر باز پیام داد که فلان کلمه نمی تونه برچسب باشه اونم حذف می کنم. مثلا برای من به کلمه ی "چگونه" هم ایراد می گیره.
مشکل برچسب ها در ارسال تاپیک جدید2.jpg
و دیگه نباید مشکلی باشه. طبق متن پیام برای شما، یک کلمه از اون برچسب ها رو حذف کنید مشکل تاپیکتون رفع میشه.
نمایش امضاء
عاقا ما هر تاپیکی میخایم بزنیم این خطا سرویسمون میکنه :|
چیکا کنم ایم تاپیکم ارسال شه ؟
http://8pic.ir/images/opw4p58qnoqv6n8drjxf.jpg
نمایش امضاءOnly the Dead Have Seen the End of War
سلام .
دوست عزیز در این تاپیک دقیقا جواب داده شده , و میتونید از مقدار تعداد برچسب ها کم کنید و حروفی که لازم نیست را حذف کنید .
پیوست :
برای تست همین موضوع جدید شما را بنده ایجاد کردم و فقط یکی از تگ ها را کم کردم . ضمنا پس از رویت تاپیک فوق , چند دقیقه دیگه تاپیک فوق را حذف خواهم کرد .
2016-01-25_121155.jpg
جهت اطلاع رسانی ضمنا هر دو پست فوق به تاپیک معرفی شده منتقل خواهد شد .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
خواهش میکنم .
احتمالا اون لحظه هنوز بنده تاپیک را حذف نکرده بودم . دوباره تست کنید و یکی دو تا از برچسب های اضافی را پاک کنید و هر کدام هم یک ویرگول کنارشون بمونه .
ضمنا میشه قابلیت این تگ ها را برداشت و یا اضافه کرد , فعلا تعداد برچسب ها را هم کلا از پنج به هفت تگ اضافه کردم . البته بنده یه بررسی بیشتری در خصوص این برچسب ها خواهم کرد .
ضمنا این کلمات را در برچسب ها استفاده نکنید , چون مجاز نیست :الان تست کنید و نتیجه را هم گزارش بدید .
را , برای , چه , چگونه , از , هر , هیچ , باز , بسته , ایا , چرا , چیزی
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها