نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: کار نکردن و خرابی کرک برنامه خریداری شده از سایت MyEclipse 2015 Stable 2.0

1. نمایش اطلاعات

Lightbulb کار نکردن و خرابی کرک برنامه خریداری شده از سایت MyEclipse 2015 Stable 2.0

من این نرم افزار رو خریدم از سایت شما:SoftGozar.com - دانلود
    این هم کد خریدم بوده: ***a7dl8e4lnk
    ورژن جدید "2015 آپدیت 2" رو خریداری کردم و بعد از کلی کلنجار نتونستم اجراش کنم. پولم و اینترنتم به راحتی خورده شد!
    کسی که برداشته کرک نسخه "2015 آپدیت 1" رو گذاشته روی این و 900 تومن هم قیمت زده روش واقعن دستمریزاد داره!!!
    هم فایل نصب آپدیت2 و هم کرک آپدیت1 که به رایگان و با لینک مستقیم توی نت هست شما چرا بدون حتی یک تست مختصر برای فروش گذاشتین؟! تنها سایتی که برای چیز های رایگان سایر سایت ها پول میگیره سافت گذره!
    حداقل یه روش نصبی چیزی .... اسکرین شات ثبت شده ای....
    ویرایش توسط S!RUS : 03-10-2015 در ساعت 23:44 دلیل: اصلاح عنوان موضوع

2. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط demon_da
    من این نرم افزار رو خریدم از سایت شما:SoftGozar.com - دانلود
    این هم کد خریدم بوده: ***a7dl8e4lnk
    ورژن جدید "2015 آپدیت 2" رو خریداری کردم و بعد از کلی کلنجار نتونستم اجراش کنم. پولم و اینترنتم به راحتی خورده شد!
    کسی که برداشته کرک نسخه "2015 آپدیت 1" رو گذاشته روی این و 900 تومن هم قیمت زده روش واقعن دستمریزاد داره!!!
    هم فایل نصب آپدیت2 و هم کرک آپدیت1 که به رایگان و با لینک مستقیم توی نت هست شما چرا بدون حتی یک تست مختصر برای فروش گذاشتین؟! تنها سایتی که برای چیز های رایگان سایر سایت ها پول میگیره سافت گذره!
    حداقل یه روش نصبی چیزی .... اسکرین شات ثبت شده ای....
    سلام. به انجمن سافت گذر خوش اومدید. دوست عزیز در این گونه مواقع بهتر است از گزینه ی " ارتباط با ما" سایت استفاده کنید. اگر پرسش خودتون رو اونجا مطرح کنید، خیلی زودتر به جواب
    خواهید رسید و انءشاا... مشکلتون حل خواهد شد. موفق باشید.

3. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •