سلام
من یه مشکلی داشتم
من هر وقت نود 32 را نصب میکنم فایلهای اکس پی را ویروس تصور میکند و ویندوز را خراب میکند
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
من یه مشکلی داشتم
من هر وقت نود 32 را نصب میکنم فایلهای اکس پی را ویروس تصور میکند و ویندوز را خراب میکند
لطفا راهنمایی بفرمایید
ویرایش توسط S!RUS : 20-04-2021 در ساعت 21:45
با سلام
مدتیه که در زمان باز شدن صفحات سافت گذر این پیام میاد
1.png
انتی ویروس اسمارت سکیورتی نود
نمایش امضاءنهمرگ آنقدر ترسناک است نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای بر شرافت خود گذارد .
روایت از امیر المومنینعلی بن ابی طالب علیه السلام
نمایش امضاءنهمرگ آنقدر ترسناک است نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای بر شرافت خود گذارد .
کامل توضیح داده.طبق تصویر پیش برید.
عنوان: How do I exclude files or folders from scanning in ESET Smart Security or ESET NOD32 Antivirus?
مشاهده صفحه
دوست عزیز
البته فکر نمی کنم سایت سافت گذر چنین مشکلی داشته باشد بلکه انجمن سافت گذر این مشکل رو دارد که متاسفانه فعلا راه حل درست و حسابی برایش پیدا نشده است. (این مشکل ناشی از بلاک شدن انجمن توسط شرکت eset به دلیل ارایه سریال های این آنتی ویروس می باشد)
راه حل موقتی :
سعی کنید از نسخه 7 و به پایین آنتی ویروس nod32 استفاده کرده و مروگرتان هم Opera 12.17 باشد.
و یا آنتی ویروس خود را برای مدت کوتاهی غیرفعال کنید.
!!!۩♣JOHN♣۩!!!, ali hosein, ARTHUR, mht429, mm210, navid1377, S!RUS, Satanic, Secure, صهبا
راستش من فکر نمیکنم بدلیل مشکل سایت باشه چون اولا سایت رو در لیست سفید قرار دادم ..
بعد هم اگر این عکس نگاه کنید فکر میکنم بخاطر کوکی باشه که زمان لود صفحات سایت رو سیستم کاربرا ذخیر میشه ..
یه نگاه به عکس کنید ..
2.png
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
!!!۩♣JOHN♣۩!!!, ali hosein, altoos, ARTHUR, mht429, N!MA, Satanic, Secure, صهبا
سلام...راه حل سیروس جان برای نسخه 8 هم جوا گو بوده...تست کردم جواب داده...باید ادرس انجمن و سایت به این شکل :
*softgozar.com*
*forum.softgozar.com*
به برنامه اعتماد سازی بشه...
مطمعن باشید جواب گو بوده و هست![]()
نمایش امضاء( اجرای مخرب ها بدون آسیب به سیستم )
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها