ممنون علی جان اما به نظرم خطر ساز هست با اینکه شما راه چاره را هم اشاره کردید , نمیدونم بشه اعتماد کرد به کش مرورگر مثلا هفته ای یکبار اسکن بشه و یا ... , اما درکل فکر کنم تنها راه چاره هست برای نسخه 8 انتی ویروس فوق , چون روشهای قبلی در نسخه های قبل 7 و پاینتر خیلی امنتر بود روش دادن ادرس سایت مذکور فقط مد نظر بود .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
خیلی ممنون که این سوال رو پرسیدی! منظورم از اسکن ، به صورت زیر بود که بعد از پرسش شما متوجه شدم که یه جای کار ایراد داره!( Scanning Object 0)
ویرایش:
برای اسکن حتماً باید اون آدرس از لیست استثنائات حذف بشه !! و بعد طبق عکس های بالا میشه اسکن کرد.
دوستان قبلا در آدرس زیر علت اصلی این مشکل توسط اینجانب ارایه شده است :
انتقادات از انجمن سافت گذر
اما متاسفانه به دلایل فنی فعلا امکان برطرف کردن این مشکل وجود ندارد.
اگر دوستان راه حلی داشته باشند ارایه دهند. با تشکر
سلام و خسته نباشید...
ممنون از دوستان که زحمت کشیدن همگی
خب دوستانی که میخوان خطری نداشته باشه و اون لیست توی استثنا باقی بمونه میتونن :
1 :یه برنامه جانبی مثل Malwarebyte نصب کنن که خیالشون راحت باشه و تداخلی هم نداره ...قدرت خوبی هم داره...حتی در بعضی موارد مخرب هایی رو میشناسه که انتی های مطرح در برابرشون عاجزن
2 : مرورگر فایرفاکس از امنیت خوبی برخورداره و زیاد هم جای نگرانی نیست
3 : فایروال ایست همه چیز رو تحت نظر داره و بازم جای نگرانی نیست که خدای نکرده مخربی بخواد ارسال یا دریافت اطلاعات داشته باشه
نمایش امضاء( اجرای مخرب ها بدون آسیب به سیستم )
با سلام مجدد خدمت دوستان
ولی من یه مطلبی دیگه به ذهنم رسید دوستان انجمن نزارن انجمن به این صورت بمونه چون کاربران جدید و حتی کسانی که به تازگی عضو شده باشه یا حتی کاربران قدیمی تر که آشنایی کاملی با مدیران سایت نداشته باشن این ذهنیت براشون پیش بیاد که واقعا این فایل برای سیستمشون مشکل افرین باشه .. پس مدیران بفکر بر طرف کردن اون باشن .. که در دنیایی اینترنت که افراد خیلی ها اعتماد نمیکند به سرویس هایی با اعتبار جهانی شاید برای جلب کاربران و کاربران تازه لازم باشه تا این مشکل رو دوستان مدیریت فکری به حالش بکنند ..
من دقیقا اطلاعی از وضعیت فنی و چگونگی به وجود آمادن آن ندارم ولی در هر صورت بهتر بنظرم این مشکل رفع بشه .. تا دیگر کار کاربران بتونن از مطلب سایت استفاده کنند..
نمایش امضاءنهمرگ آنقدر ترسناک است نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای بر شرافت خود گذارد .
روایت از امیر المومنینعلی بن ابی طالب علیه السلام
سلام
ببخشید ک کمی دیر کردم
ببینید شرکت ایست سایت هایی که اپدیت ,کد فعالسازی و کرک غیر قانونی انتی ویروسش رو در اختیار کاربران میذارن رو فیلتر کرده تا دسترسی بهش نداشته باشن کاربران, تنها راه حل اینه ک سافت گذر به هیچ وجه درباره فعال سازی این محصول چیزی ننویسه و لیننکی نده اپدیت افلاین هم نده, حالا معلوم نیست اگر این خدمات رو سافت گذر برداره به همون سرعت ک بلاک شد رفع بلاک میشه یا نه
دوست عزیز
قبلا کارهای مورد نظر جهت خروج سافت گذر از بلاک صورت گرفت اما شرکت eset بعد از 15 روز یا یک ماه باز هم سافت گذر رو از بلاک خارج نکرد و با توجه به این که اکثر خدمات سافت گذر هم در رابطه با این آنتی ویروس بود بنابراین تصمیم گرفت از رفع بلاک شدن صرفه نظر کرده و در همین حالت به ادامه خدمات بپردازد.
موفق باشید.
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها