صفحه 2 از 5 اولین 1234 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 42

موضوع: مشکل در هنگام باز شدن صفحات انجمن سافت گذر در انتی ویروس Nod32

1. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Satanic
    سلام...راه حل سیروس جان برای نسخه 8 هم جوا گو بوده...تست کردم جواب داده...باید ادرس انجمن و سایت به این شکل :
    *softgozar.com*
    *forum.softgozar.com*
    به برنامه اعتماد سازی بشه...

مطمعن باشید جواب گو بوده و هست
    سلام
    برای من که جوابگو نیست.با هر بار رفرش یا ورود به صفحه ی جدید یا پیام هشدار میاد یا نوتیفیکیشن.ورژن نود هم 7 هست. قبلا این طور نبود مدتی پیش آپدیتی گرفت و بلافاصله پیام ها شروع شد.
    تنها راه اجتناب از گرفتن پیام ها استفاده از همان نسخه ی 12 اپرا هست که جنابOpera گفتند.
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای Satanic آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط صهبا
    سلام
    برای من که جوابگو نیست.با هر بار رفرش یا ورود به صفحه ی جدید یا پیام هشدار میاد یا نوتیفیکیشن.ورژن نود هم 7 هست. قبلا این طور نبود مدتی پیش آپدیتی گرفت و بلافاصله پیام ها شروع شد.
    تنها راه اجتناب از گرفتن پیام ها استفاده از همان نسخه ی 12 اپرا هست که جنابOpera گفتند.

من نسخه 8 اسمارت سکوریتی روی ویندوز 7 تست کردم مشکلی نبود....

شما راه حل پیشنهادی جناب اپرا رو انجام بده و نتیجه رو اعلام کن

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص !!!۩♣JOHN♣۩!!! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من با اپرا تست نکردم ولی همینقدر میدونم که شما وقتی سایت رو اعتماد سازی کردی فایل های دانلودیش رو هم اعتماد سازی میشه؟قطعا اینطوری نیست پس فایل ها رو مخرب شناسایی میکنه.

فرستاده شده از D6502ِ من با Tapatalk

6. نمایش تشکر

7. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Satanic

من نسخه 8 اسمارت سکوریتی روی ویندوز 7 تست کردم مشکلی نبود....

شما راه حل پیشنهادی جناب اپرا رو انجام بده و نتیجه رو اعلام کن

امتحان کردم که پست قبلی رو نوشتم دیگه.
    برای سایت مشکلی نیست. این انجمنِ که یک ماه یا بیشتر هست مشکل رو پیدا کرده. (پست قبلیم رو هم به این دلیل گفتم که شما و دوست گرامی دیگه برای رفع مشکل عبارت *forum.softgozar.com* رو توی پست ها تون ذکر کرده بودید و این راه حلی برای مشکل انجمن و نسخه ی 7 نود نیست.)
    نسخه ی 12 اپرا ایراد قدیمی بودن و مهم تر ازهمه فایرفاکس نبودن رو داره .
    موفق باشید.
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت HAMEDSAN آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط صهبا

امتحان کردم که پست قبلی رو نوشتم دیگه.
    برای سایت مشکلی نیست. این انجمنِ که یک ماه یا بیشتر هست مشکل رو پیدا کرده. (پست قبلیم رو هم به این دلیل گفتم که شما و دوست گرامی دیگه برای رفع مشکل عبارت *forum.softgozar.com* رو توی پست ها تون ذکر کرده بودید و این راه حلی برای مشکل انجمن و نسخه ی 7 نود نیست.)
    نسخه ی 12 اپرا ایراد قدیمی بودن و مهم تر ازهمه فایرفاکس نبودن رو داره .
    موفق باشید.
    برای حل مشکلات فیلترینگ نود عبارت *.* رو در همون قسمتی که میدونید وارد کنید تا همه سایت ها رفع بلاک بشن لازم نیست برای هر سایتی به طور مجزا این دستور رو تعریف کرد

فرستاده شده از SM-N910Gِ من با Tapatalk
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط HAMEDSAN
    برای حل مشکلات فیلترینگ نود عبارت *.* رو در همون قسمتی که میدونید وارد کنید تا همه سایت ها رفع بلاک بشن لازم نیست برای هر سایتی به طور مجزا این دستور رو تعریف کرد

این کار به نظرم درست نیست. ممکنه سایتی واقعا آلوده باشه.
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو ثابت HAMEDSAN آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط صهبا
    این کار به نظرم درست نیست. ممکنه سایتی واقعا آلوده باشه.
    من الان 6 ساله تو اینترنت میچرخم یک سایت آلوده هم به پستم نخورده.اگه واقعا ویروسی هم باشه آنتی ویروس کار خودشو میکنه و اونو پاک میکنه.

نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

سلام.

دوستانی که از ESET استفاده میکنن ، میتونن فولدر مربوط به Cache مرورگرشون رو به لیست استثنائات ESET اضافه کنن تا دیگه با پیام زیر مواجه نشن !

برای فهمیدن آدرس دقیق به قسمت Tools سپس Log files برید . اون آدرسی که مربوط به html/scrinject.b.gen هست رو باید به لیست اضافه کنید .
    در تصویر ، آدرس دقیق فولدر Cache مرورگر Google Chrome و نحوه ی اضافه کردن فایل ها به لیست استثناء ESET رو مشاهده می کنید.

موفق باشید

16. نمایش تشکر

17. عضو حرفه ای Satanic آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ARTHUR
    سلام.

دوستانی که از ESET استفاده میکنن ، میتونن فولدر مربوط به Cache مرورگرشون رو به لیست استثنائات ESET اضافه کنن تا دیگه با پیام زیر مواجه نشن !

موفق باشید

سلام و خسته نباشید....دیشب اییست رو نصب کردم دنبال راه حل بودم که همین راه پیشنهادی
    ARTHUR جان رو بهش رسیدم و

این راه حل رو اماده کردم که امروز بزارم اینجا و مشکل دوستان حل بشه...

ممنون و متشکر از شما که راحت و روان توضیح دادید...

البته سو تفاهم نشه که من این حرف رو زدم مهم راه انداختن کار دوستانه... دستت درد نکنه واقعا کمک بزرگی کردی

18. نمایش تشکر

19. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ARTHUR
    سلام.

برای فهمیدن آدرس دقیق به قسمت Tools سپس Log files برید . اون آدرسی که مربوط به html/scrinject.b.gen هست رو باید به لیست اضافه کنید .

در تصویر ، آدرس دقیق فولدر Cache مرورگر Google Chrome و نحوه ی اضافه کردن فایل ها به لیست استثناء ESET رو مشاهده می کنید.

موفق باشید
    بسیار ممنون علی جان . اما یه سوال ؟ ایا تموم کش مرورگر را اعتماد سازی کرد مشکلی نیست ؟ یا فقط باید همون ادرس مربوط به فایل فوق را اعتماد سازی کرد , الان با توجه به اینکه *.* را میبینم در انتهای ادرس فکر کنم که تموم کش مرورگر اعتماد سازی شده , درسته ؟ یعنی تموم سایتهایی که بازدید شده با تمام پاپ ها و ....
    نمایش امضاء

20. نمایش تشکر

صفحه 2 از 5 اولین 1234 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 3 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 3 مهمان در این انجمن حضور دارند)