من با اپرا تست نکردم ولی همینقدر میدونم که شما وقتی سایت رو اعتماد سازی کردی فایل های دانلودیش رو هم اعتماد سازی میشه؟قطعا اینطوری نیست پس فایل ها رو مخرب شناسایی میکنه.
فرستاده شده از D6502ِ من با Tapatalk
امتحان کردم که پست قبلی رو نوشتم دیگه.
برای سایت مشکلی نیست. این انجمنِ که یک ماه یا بیشتر هست مشکل رو پیدا کرده. (پست قبلیم رو هم به این دلیل گفتم که شما و دوست گرامی دیگه برای رفع مشکل عبارت *forum.softgozar.com* رو توی پست ها تون ذکر کرده بودید و این راه حلی برای مشکل انجمن و نسخه ی 7 نود نیست.)
نسخه ی 12 اپرا ایراد قدیمی بودن و مهم تر ازهمه فایرفاکس نبودن رو داره .
موفق باشید.
نمایش امضاء
رم -------------- مرورگرکروم
سلام.
دوستانی که از ESET استفاده میکنن ، میتونن فولدر مربوط به Cache مرورگرشون رو به لیست استثنائات ESET اضافه کنن تا دیگه با پیام زیر مواجه نشن !
برای فهمیدن آدرس دقیق به قسمت Tools سپس Log files برید . اون آدرسی که مربوط به html/scrinject.b.gen هست رو باید به لیست اضافه کنید .
در تصویر ، آدرس دقیق فولدر Cache مرورگر Google Chrome و نحوه ی اضافه کردن فایل ها به لیست استثناء ESET رو مشاهده می کنید.
موفق باشید![]()
!!!۩♣JOHN♣۩!!!, ali hosein, MASAF, mht429, opera, S!RUS, Satanic, Secure, venusbahar, صهبا
سلام و خسته نباشید....دیشب اییست رو نصب کردم دنبال راه حل بودم که همین راه پیشنهادی ARTHUR جان رو بهش رسیدم و
این راه حل رو اماده کردم که امروز بزارم اینجا و مشکل دوستان حل بشه...
ممنون و متشکر از شما که راحت و روان توضیح دادید...
البته سو تفاهم نشه که من این حرف رو زدم مهم راه انداختن کار دوستانه...دستت درد نکنه واقعا کمک بزرگی کردی
نمایش امضاء( اجرای مخرب ها بدون آسیب به سیستم )
بسیار ممنون علی جان . اما یه سوال ؟ ایا تموم کش مرورگر را اعتماد سازی کرد مشکلی نیست ؟ یا فقط باید همون ادرس مربوط به فایل فوق را اعتماد سازی کرد , الان با توجه به اینکه *.* را میبینم در انتهای ادرس فکر کنم که تموم کش مرورگر اعتماد سازی شده , درسته ؟ یعنی تموم سایتهایی که بازدید شده با تمام پاپ ها و ....
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
در حال حاضر 3 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 3 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها