ببخشید من نمیدونستم سوالمو کجا بذارم.نزدیک ترین جاییکه به نظرم رسید اینجا بود.....
درباره عضویت ویژه سوالی دارم. میخاستم بدونم مثل سال پیش برای خرید عضویت ویژه تخفیف نمیذارید؟
ببخشید من نمیدونستم سوالمو کجا بذارم.نزدیک ترین جاییکه به نظرم رسید اینجا بود.....
درباره عضویت ویژه سوالی دارم. میخاستم بدونم مثل سال پیش برای خرید عضویت ویژه تخفیف نمیذارید؟
سلام دوست عزیز
البته مسولین سایت باید پاسخ شما رو بدن اما بنده بعنوان یک کاربر سایت راهنماییتون میکنم.
سافت گذر با توجه به مناسبت های خاص تخفیف هایی رو در نظر میگیره یا حتی در برخی موارد تمامی نرم افزار های بخش ویژه بصورت رایگان در بازه زمانی مشخص برای عموم کاربران قابل استفاده هستش.
موفق باشید
ویرایش توسط arefgh96 : 17-06-2015 در ساعت 02:48
نمایش امضاءPC یه چیزِ دیگست :-)
البته جسارته دوست عزیز ولی سافت گذر همینجوریش خیلی داره به ما لطف می کنه دیگه انتظار تخفیف آدم نباید داشته باشه.
سلام. چرا تقریباً تا اونجایی که من یادمه، نیمه شعبان سافت گذر برای عضویت ویژه اش تخفیفاتی قائل میشد و 40 تا 45% تخفیف برای عضویت ویژه در نظر می گرفت. اما امسال در شب نیمه شعبان تمام نرم افزارهایی رو که پولی بود به مدت 24 ساعت به طور رایگان جهت دانلود قرار داد. بعد در ضمن شما اون نرم افزاری رو که پولی هستش رو میتونید کد دانلودش رو خریداری کنید و به مدت 1 هفته از اون کد دانلود استفاده کنید. بازم خودتون صلاح میدونید.
سلام .
دوست عزیز در کل همانطور که دوستان هم اشاره کردند سایت عزیز سافت گذر در طول سال به مناسبتهای خاصی اقدام به هدایایی با عنوان تخیفیف درصدی در عضویت ویژه و یا از خارج کردن کلیه برنامه ها از حالت VIP با تعیین مدت و همینطور تخفیفات درصدی در سرویس های سه و شش و دوازده ماه داره و همینطور هم انجمن در طول دوره های مشخص به کاربران فعال انجمن اقدام به اهدائ عضویت ویژه ماهانه را دارند .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
سلام من عضویت ویژه سه ماهه الان دارم ولی هرکاری میکنم ایمیل و پسورد رو وارد میکنم اصلا وارد صفحه عضویت ویژه نمیشم.حتی پسورد رو هم عوض کردم گفتم شاید مشکل از پسوردم باشه ولی پسورد رو هم عوض کردم باز هم لاگین نمیشم.
بوک مارک ها