باید بگم کار کردن با این انجمن برام سخت شده.من دکمه تشکر رو می زنم هیچ تشکری ثبت نمیشه چندین بار در پست ها و بخش های دیگر هم خواستم تشکر کنم ثبت نشد.چند دقیقه هم منتظر بودم تا ببینم فرآیند ثبت صورت می گیرد که نگرفت.امروز خواستم از پست یکی از کاربران تشکر کنم در حال انجام شدن بود که گزینه ارسال پاسخ سریع هم انتخاب و زیر پست به نمایش در آمد.
دو پیغام مربوط به بازدیدکنندگان داشتم روی هر کدوم که انتخاب و قصد خواندن داشتم از حساب خارج شد و مجبور شدم هر دو بار وارد بشم.
امروز ظهر که خواستم وارد انجمن بشم بار اول که نام کاربری و رمز عبور رو وارد کنم و اشتباه وارد کردم.پیام نمایش داده شد که شما 3 بار از 5 بار تلاش برای ورود کرده اید.خیلی تعجب کردم.اولین بار وارد کردم به اشتباه اون پیام نمایش داده شد.باید ثبت نمایش داده میشد 1 بار از حداکثر 5 بار تلاش برای ورود به انجمن رو کرده اید.این یک مورد هیچ وقت در هیچ انجمنی برایم اتفاق نیوفتاد.
برای ورود به انجمن هیچ وقت نتونستم از ابزار پیش فرض بهره ببرم.خب باید در کنار گزینه های "ورود" و "ثبت نام" که در بالای صفحه سمت راست قرار دارند اطلاعات رو برای ورود درج کنم که هر وقت این کار رو کردم گفته شد نام کاربری و رمز عبور وارد شده صحیح نیست بعد در صفحه ای که باز می شود و حداکثر تعداد مجاز برای درج اطلاعات که 5 بار است نمایان است در زیر آن در بخش مربوطه اقدام و میتوانم وارد انجمن بشم. این مورد رو هم در هیچ انجمنی ندیدم.
چرا؟ مشکل از چیست؟
در ضمن در بالای صفحه که بخش های انجمن به امنیتی و ... تقسیم شده اگر بخش دیگر رو انتخاب و روی یکی از موضوع ها کلیک کنم تا موضوع رو مشاهده کنم از حسابم خارج میشم و باید دوباره وارد بشم.
چند بار هم پیش آمده خواستم پاسخ پستی را با نقل قول بدم روی گزینه پاسخ با نقل قول کلیک کردم از حسابم خارج شدم.این مورد در مرورگر IE نسخه 10.0.9200.17296 که به طور پیش فرض در ویندوزم که 8Enterprise x64 باشد رخ داد.اما 5 مورد باقی در بالا در مرورگر Waterfox دیده شد.
بوک مارک ها