نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 از مجموع 7

موضوع: وارد شدن و خارج شدن زیاد برای استفاده از امکان های انجمن و بخش های آن

1. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

پیش فرض وارد شدن و خارج شدن زیاد برای استفاده از امکان های انجمن و بخش های آن

باید بگم کار کردن با این انجمن برام سخت شده.من دکمه تشکر رو می زنم هیچ تشکری ثبت نمیشه چندین بار در پست ها و بخش های دیگر هم خواستم تشکر کنم ثبت نشد.چند دقیقه هم منتظر بودم تا ببینم فرآیند ثبت صورت می گیرد که نگرفت.امروز خواستم از پست یکی از کاربران تشکر کنم در حال انجام شدن بود که گزینه ارسال پاسخ سریع هم انتخاب و زیر پست به نمایش در آمد.

دو پیغام مربوط به بازدیدکنندگان داشتم روی هر کدوم که انتخاب و قصد خواندن داشتم از حساب خارج شد و مجبور شدم هر دو بار وارد بشم.

امروز ظهر که خواستم وارد انجمن بشم بار اول که نام کاربری و رمز عبور رو وارد کنم و اشتباه وارد کردم.پیام نمایش داده شد که شما 3 بار از 5 بار تلاش برای ورود کرده اید.خیلی تعجب کردم.اولین بار وارد کردم به اشتباه اون پیام نمایش داده شد.باید ثبت نمایش داده میشد 1 بار از حداکثر 5 بار تلاش برای ورود به انجمن رو کرده اید.این یک مورد هیچ وقت در هیچ انجمنی برایم اتفاق نیوفتاد.

برای ورود به انجمن هیچ وقت نتونستم از ابزار پیش فرض بهره ببرم.خب باید در کنار گزینه های "ورود" و "ثبت نام" که در بالای صفحه سمت راست قرار دارند اطلاعات رو برای ورود درج کنم که هر وقت این کار رو کردم گفته شد نام کاربری و رمز عبور وارد شده صحیح نیست بعد در صفحه ای که باز می شود و حداکثر تعداد مجاز برای درج اطلاعات که 5 بار است نمایان است در زیر آن در بخش مربوطه اقدام و میتوانم وارد انجمن بشم. این مورد رو هم در هیچ انجمنی ندیدم.

چرا؟ مشکل از چیست؟

در ضمن در بالای صفحه که بخش های انجمن به امنیتی و ... تقسیم شده اگر بخش دیگر رو انتخاب و روی یکی از موضوع ها کلیک کنم تا موضوع رو مشاهده کنم از حسابم خارج میشم و باید دوباره وارد بشم.

چند بار هم پیش آمده خواستم پاسخ پستی را با نقل قول بدم روی گزینه پاسخ با نقل قول کلیک کردم از حسابم خارج شدم.این مورد در مرورگر IE نسخه 10.0.9200.17296 که به طور پیش فرض در ویندوزم که 8Enterprise x64 باشد رخ داد.اما 5 مورد باقی در بالا در مرورگر Waterfox دیده شد.
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. نمایش اطلاعات

برای بنده که مشکلی نیست
    مرورگر رو تعویض کنید.همچنین 90 درصد مشکلات شما به خاطر مشکلات مودم و اینترنت شماست

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

براى منم مشکلى نيست. بعضى از سايت ها با بعضى از مرورگرها سازگارى بيشترى دارند. براى من هم پيش مياد که اگر وارد انجمن بشم و مدت طولانى فعاليت خاصى انجام ندم و صرفا تب انجمن توى مرورگر باز باشه وقتى به تب بر مى گردم و مثلا مى خوام از پستى تشکر کنم متوجه مى شم از حالت لوگين خارج شدم و دوباره بايد لوگين بشم و خب اين حالت طبيعى هست و دليلش رو گفتم. اما ساير مشکل هايى که ذکر کرديد; اگر با مرورگر فايرفاکس(که بيشترين سازگارى با انجمن رو داره) هم همين مشکل ها روداشتيد همونطور که جناب amir خدمتتون گفتند مشکل مى تونه به ارتباط اينترنتى تون برگرده.

sent from my Nokia1100 using tapatalk
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

به نام خدا.

من برای ورود از نرم افزار firefox استفاده کردم مشکل هایی که در بالا با مرورگر Waterfox داشتم همگی پابرجا بودند.اما با یک تغییر متوجه موضوع شدم و آن هم فعال کردن Cookies است.یعنی وقتی از طریق نوشتن about:permissions در نوار آدرس و انتخاب گزینه allow برای Cookies هیچ چالشی ایجاد نمی شد.یعنی تشکر می کردم ثبت می شد.از یک بخش انجمن به بخش دیگر می رفتم از حساب خارج نمی شدم.وقتی کاربری از پست من تشکر میکرد و در قسمت "اطلاعیه های شما" ثبت می شد و من ورود پیدا می کردم خارج نمی شد و من مجبور به ورود دوباره به انجمن و این کار تکراری و آزار دهنده نمی شدم.من فکر می کردم مشکل از ساختار Waterfox است.به طور پیش فرض در مرورگر Waterfox فایل های کوکی روی Block قرار داشتند.

کاربران دیگر بررسی کنند ببینند به حرف من میرسند یا نه و در این تاپیک درج کنند.
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mian
    به نام خدا.

من برای ورود از نرم افزار firefox استفاده کردم مشکل هایی که در بالا با مرورگر Waterfox داشتم همگی پابرجا بودند.اما با یک تغییر متوجه موضوع شدم و آن هم فعال کردن Cookies است.یعنی وقتی از طریق نوشتن about:permissions در نوار آدرس و انتخاب گزینه allow برای Cookies هیچ چالشی ایجاد نمی شد.یعنی تشکر می کردم ثبت می شد.از یک بخش انجمن به بخش دیگر می رفتم از حساب خارج نمی شدم.وقتی کاربری از پست من تشکر میکرد و در قسمت "اطلاعیه های شما" ثبت می شد و من ورود پیدا می کردم خارج نمی شد و من مجبور به ورود دوباره به انجمن و این کار تکراری و آزار دهنده نمی شدم.من فکر می کردم مشکل از ساختار Waterfox است.به طور پیش فرض در مرورگر Waterfox فایل های کوکی روی Block قرار داشتند.

کاربران دیگر بررسی کنند ببینند به حرف من میرسند یا نه و در این تاپیک درج کنند.
    بله اگر کوکی ها غیر فعال باشند مورد شما قابل پیش بینی هست. ضمن اینکه تا اونجایی که بنده اطلاع دارم (البته اگر اشتباه نکنم) در همه ی مرورگرها کوکی سایت ها به طور پیش فرض روی allow هست نه بلاک. احتمالا خودتون کوکی ها رو غیر فعال کرده بودید. و نکته ی دیگه اینکه وقتی فایرفاکس و واتر فاکس رو هم زمان توی یک سیستم داشته باشید 90 درصد تنظیمات شخصی سازی شده در فایر فاکس روی واتر فاکس هم خود به خود اعمال میشه.

موفق باشید.
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط صهبا
    بله اگر کوکی ها غیر فعال باشند مورد شما قابل پیش بینی هست. ضمن اینکه تا اونجایی که بنده اطلاع دارم (البته اگر اشتباه نکنم) در همه ی مرورگرها کوکی سایت ها به طور پیش فرض روی allow هست نه بلاک. احتمالا خودتون کوکی ها رو غیر فعال کرده بودید. و نکته ی دیگه اینکه وقتی فایرفاکس و واتر فاکس رو هم زمان توی یک سیستم داشته باشید 90 درصد تنظیمات شخصی سازی شده در فایر فاکس روی واتر فاکس هم خود به خود اعمال میشه.

موفق باشید.
    به نام خدا.

شما اشتباه نمی کنید.در حالت پیش فرض cookies روی allow هستند.به پستم دقت نکردید.منظور خودم حالت پیش فرض رو در وبگردی block قرار دادم.بله وقتی همزمان نصب باشند تنظیمات waterfox در firefox و بالعکس بیشترشون خود به خود اعمال میشه.

در آن زمانی که تاپیک رو ایجاد کردم firefox نصب نبود.دیروز نصبش کردم.100% به خاطر غیر فعال بودن cookies است.خودتون امتحان کنید.اما راه حلی وجود ندارد که Cookies غیر فعال باشد و این مشکلات به وجود نیاید؟من به خاطر امنیت بیشتر در وبگردی این کار رو کردم.دیگه لطفی نداره.
    ویرایش توسط mian : 03-07-2015 در ساعت 02:24 دلیل: کامل شدن پست
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mian

راه حلی وجود ندارد که Cookies غیر فعال باشد و این مشکلات به وجود نیاید؟من به خاطر امنیت بیشتر در وبگردی این کار رو کردم.دیگه لطفی نداره.
    خیر راهی که مدنظرشما باشه وجود نداره یا من نمی دونم.
    هر سایتی و به طبع همین انجمن تاثیر فعالیت های کاربرش رو با کوکی ها ذخیره میکنه. همونطور که خودتونم تجربه کردید اگر کوکی ها بلاک باشند فعالیت های شما در انجمن ذخیره نمیشه و با هر با ورود مجدد باید درست مثل بار اول کارهاتون رو انجام بدید.
    انجمن امنه. به نظرم اگه این قدر نگران امنیت سیستمون هستید کلا کوکی ها رو بلاک کنید و تنها برای انجمن ذخیره ی کوکی روی allowقرار بدید.
    از طرفی اگر شما تنها کاربر سیستمتون باشید دیگه لازم نیست این قدر نگران کوکی ها باشید.
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •