صفحه 1 از 4 123 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 33

موضوع: انتقاددرمورد کپی برداری وتقلید ازمطالب انجمن سافت گذر توسط فروم رقیب

1. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Question انتقاددرمورد کپی برداری وتقلید ازمطالب انجمن سافت گذر توسط فروم رقیب

باسلام

بنده درمورد تقلید و به نوعی کپی برداری ازمطالب انجمن توسط کاربرای فروم رقیب (Soft 98)انتقاد دارم. چرا ایشون موضوع تاپیک را ازاینجا تقلید کرده اند،می تونستند عنوانی دیگررا برای تاپیک خود انتخاب کنند. ازاین گذشته ،بعدازاین پست دقیقا همان مطلبی که بنده ایجادکردم ،رو درتاپیکشون گذاشتند که نشانه تقلید و کپی از انجمن ماست.!

ملاحظه بفرمائید.

2015-02-02_21-29-53.png

2015-02-02_21-31-51.png

2015-02-02_21-46-42.png

تاپیک زیربدون کپی برداری ازجایی ایجادشده و عنوان تاپیک هم ایده خودبنده بوده.

واما این تاپیک که مشخصه ازاینجا نمونه برداری و کپی شده.(فروم رقیب)

عنوان: معرفی اپلیکیشنهای کاربردی ویندوز 8.1

مشاهده صفحه
    اسکرین شات دادم،چون احتمال انکارتوسط کاربران اونجاوجودداره.
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز

انجمن سایت مربوطه که هیچ ، سایت مربوطه هم اقدام به کپی از سایت و انجمن سافت گذر می نماید :

البته به نظر اینجانب کاربران به قدر کافی باهوش هستند و متوجه چنین مواردی می شوند.

4. نمایش تشکر

5. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Exclamation

نوشته اصلی توسط opera
    دوست عزیز

انجمن سایت مربوطه که هیچ ، سایت مربوطه هم اقدام به کپی از سایت و انجمن سافت گذر می نماید :

البته به نظر اینجانب کاربران به قدر کافی باهوش هستند و متوجه چنین مواردی می شوند.
    چی بگم،واقعاجای تاسف هست که کاربران به جای این که با اطلاعات خودشون مطالب مفید اموزشی-کاربردی را در انجمن ایجادکنند،خیلی اسون و بدون ذکرمنبع میان کپی برداری می کنند.

متاسفانه این گونه مواردبه جای رسیدگی و حذف تاپیک توسط مدیران انجمن(انجمن سافت 98) ازتاپیک استقبال وتشکرهم میکنند! واقعا که....
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو ممتاز Ferrari آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ماشالله دست جاسوسی بی بی سی رو از پشت بستین و الان این پست میشه سرتیتر خبر انجمن.....
    پس اون مدیرانتون اونجا چکار میکنن؟تگ مدیریت رو واسه قشنگی که بهشون ندادن،اگه قوانینش رو نمیدونن بگین تا خودم بهتون یادآوری کنم و یادتون بدم
    فقط بلیدن پست های دفاعیه کاربران بدبخت رو پاک کنید تا آبروتون نره یا میان تاپیک رو میبندین تا کاربر چیزی نگه،یا خودتون رو پاک نیت به دیگران نشون میدین در حالی که نیتتون شوم و پلیده و همش تظاهر به نیکی میکنید.
    فقط بلدین اخطار و این حرفا رو بزنید پس کو؟نمیتونی یه فروم رو اداره کنید اونوقت توقعات زیادی از عضوهای انجمنتونم دارید

از کسی ترسی ندارم و لازم باشه میکوبم تو برجکش با سرعت نور و آماده جواب هرگونه سوال بی جا از طرفتون هستم
    کاربر خیلی راحت میاد لایسنس چندین دلاری مکافی رو که با هزارجور زحمت و اف شکن دریافت میشه رو میاد کپی میکنه
    درحالی که هیچ کجا از این لایسنس های رایگان مکافی نیست و به این راحتیا گیر نمیاد و نیاین بگین از یه جای دیگه گرفتم
    تا حالا چندین مورد رو دیدم ولی دیگه شورش رو درآوردین
    اگه واقعا عقده لایک و تشکر دارین بگین تا خودم هر روز آنلاین باشم و بیام تشکر کنم ازتون
    به خدا زور داره دم از نظم و همه چی میزینید درحالی که هیچی رو رعایت نمیکنید و بی شخصیتی رو دارین خب عزیز من،شما که چیزی رو ندارید حتما بیشتر چیای انجمنتون هم کپی رایت هست به صورت فول اچ دی اگه پیش دستم بودین اونوقت .......
    فقط بلیدن اعصاب آدم رو خورد کنید
    اینم یه شات از ایمیلی که واسم اومده تا منکر نشن البته روی اسم طرف رو پاک کردم تا دیگه بیشتر از این آبرو ریزی نشه

8. نمایش تشکر

9. عضو ممتاز ali hosein آواتار ها
    نمایش اطلاعات

واقعا که جای تاسف داره :چرا این کارا میکنن

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت A N G E L آواتار ها
    نمایش اطلاعات

=)))
    آقای میکروتل
    کاربر عزیز این تاپیکی که شما زدی ایدش از کی بود؟
    یکی از کاربرای ما؟
    بعدش مگه برنامه مال شما بوده =)))
    پس تاپیک فعال سازی ویندوز 8 و 8.1 و 7 شما که دیگه 1000 در صد کپی هستن
    چون برنامه ها مال شما نیست و شما ننوشتین پس راحت بگم به شما مربوط نمیشه که کسی این برنامه ها رو معرفی میکنه یا نه!
    اکی؟
    امیدوارم داستان تاپیک فعال سازی ویندوز ها یکی از دوستانم رو ناراحت نکنه فقط کلی گفتم تو جریان باشی :))

12. نمایش تشکر

13. عضو حرفه ای Satanic آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط A N G E L
    =)))
    آقای میکروتل
    کاربر عزیز این تاپیکی که شما زدی ایدش از کی بود؟
    یکی از کاربرای ما؟
    بعدش مگه برنامه مال شما بوده =)))
    پس تاپیک فعال سازی ویندوز 8 و 8.1 و 7 شما که دیگه 1000 در صد کپی هستن
    چون برنامه ها مال شما نیست و شما ننوشتین پس راحت بگم به شما مربوط نمیشه که کسی این برنامه ها رو معرفی میکنه یا نه!
    اکی؟
    امیدوارم داستان تاپیک فعال سازی ویندوز ها یکی از دوستانم رو ناراحت نکنه فقط کلی گفتم تو جریان باشی :))
    حالا چرا اینقد عصبی شدی !!! به اسمت نمیاد !!!!

من میکروتل نیستم ولی بگم که توی انجمنتون بودم و هستم و میبینم و میدونم که چه کارایی میکنید...

مدرک هم ندارم چون مهم نیستید

حالا دیگه کارتون به تهدید میکشه ؟ جالبه !!!! شما اول اطلاعات خودتون رو ببرید بالا بعد مدیر ارشد بازی در بیارین ....

حالا اگه یکی از دوستاتون ناراحت بشه چی میشه ؟

اون برنامه رو شخصی غیر ایرانی نوشته پس مهم سایت هایی ایرانی هستن که اول پیش قدم میشن و معرفی میکنن....

پس کاملا مربوط میشه چون ایده داده و معرفی کرده !!! به قول شاعر : یکم اون سن و عقل رو هل بده بالا بابا

پیشنهاد میکنم دقیق تر به مسایل اطراف نگاه کنید !!!!

دیگه بماند که هی مدیران ارشدتون User های منو میبندن ...اونم بدون دلیل !!!!!

کسی که فهم داشته باشه راحت تصمیم گیری میکنه که انجمن شما در چه حالیه !!!!

اولین و اخرین پست من در باره انجمن شما بود و دیگه به هیچ عنوان حرفی ندارم.....راحت باشید !!!!

چون نه ارزشی داره نه اون قد اطلاعات دارین که بخوام برای خودم درگیری ذهنی بتراشم

14. نمایش تشکر

15. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

اگر به تعداد کاربران هر دو انجمن نگاه کنین میبینین که کاربران مشتاق کدوم انجمن هستن

16. نمایش تشکر

17. عضو ثابت A N G E L آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Satanic
    حالا چرا اینقد عصبی شدی !!! به اسمت نمیاد !!!! من میکروتل نیستم ولی بگم که توی انجمنتون بودم و هستم و میبینم و میدونم که چه کارایی میکنید... مدرک هم ندارم چون مهم نیستید حالا دیگه کارتون به تهدید میکشه ؟ جالبه !!!! شما اول اطلاعات خودتون رو ببرید بالا بعد مدیر ارشد بازی در بیارین .... حالا اگه یکی از دوستاتون ناراحت بشه چی میشه ؟ اون برنامه رو شخصی غیر ایرانی نوشته پس مهم سایت هایی ایرانی هستن که اول پیش قدم میشن و معرفی میکنن.... پس کاملا مربوط میشه چون ایده داده و معرفی کرده !!! به قول شاعر : یکم اون سن و عقل رو هل بده بالا بابا پیشنهاد میکنم دقیق تر به مسایل اطراف نگاه کنید !!!! دیگه بماند که هی مدیران ارشدتون User های منو میبندن ...اونم بدون دلیل !!!!! کسی که فهم داشته باشه راحت تصمیم گیری میکنه که انجمن شما در چه حالیه !!!! اولین و اخرین پست من در باره انجمن شما بود و دیگه به هیچ عنوان حرفی ندارم.....راحت باشید !!!! چون نه ارزشی داره نه اون قد اطلاعات دارین که بخوام برای خودم درگیری ذهنی بتراشم
    عصبی؟ :)) واسه سافتگذر؟ :)) شما و مثب شما یوزر اضافی حساب میشن :) سافت 98 کاربر با فهم و کمالات میخواد اینم اینکه اون اپلیکیشنی که شما ازش حرف میزنی توی سایت تاریخش مال زمانی هست که توی این انجمن 99 درصدشون ویندوز 8.1 هم ندیده بودن :)) به قول دوستمون تعداد اعضا رو ببینی متوجه میشی قدرت دست کیه :) اینم که دوست من ناراحت میشه یا نه فکر نمیکنم به شما ربط داشته باشه ! داره؟ نه بابا نداره :)) اینجا حوصله پست دادن ندارم فقط اومدم به آقای ناصر همون میکروتل یاد آوری کنم که یه وقت جوگیر نشه جواب شما رو هم که میبینی دادم کسی بهم گفت وگرنه همه میدونن من جواب همچین یوزرهایی رو نمیدم :)) به غیر از چند تن از اعضای اینجا بقیه کل حرفامو به خودشون بگیرن :) یا حق ....

18. نمایش تشکر

19. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوستان عزیز

من در جریان ماجراهای اتفاق افتاده در یک سال اخیر نیستم چون سربازی بودم و تازه سربازی رو تمام کردم اما در کل نیاز به این همه بحث و جدل نیست چرا که در یک کلام کاربران به قدر کافی باهوش بوده و متوجه همه موارد و ماجرا ها هستند.

فکر کنم دیگر این بحث ادامه داده نشود بهتر است چون هیچ سودی برای هیچ کس ندارد اگر کسی هم اعتراضی دارد و یا می خواهد در مورد کپی کردن سایت ها و انجمن های دیگر کاربران رو آگاه سازی کند به صورت مختصر و مفید همان طوری که اینجانب انجام داده بودم اقدام نمایند.

موفق باشید.

20. نمایش تشکر

صفحه 1 از 4 123 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •