صفحه 4 از 4 اولین ... 234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 33 از مجموع 33

موضوع: انتقاددرمورد کپی برداری وتقلید ازمطالب انجمن سافت گذر توسط فروم رقیب

1. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Satanic

مجدد سلام....خسته نباشی با فرهنگ...

اول اینکه من عزیز جنابعالی نیستم !!!

دوم اینکه قرار نیست در رابطه با اخراج من بحثی بشه چون علاقه ای به بحث با امثال شما ندارم !!!

( منم مثل خیلی های دیگه که بعضی هاشون از کاربران درجه دار و فعال انجمنتون بودن بنا بر دلایل بچه گانه اخراج شدم )

سن من از شما و امـثال شما خیلی بیشتره ...چرا ؟ چون همچین خاله زنک بازی ها و بچه بازی ها رو ندارم...

درک و شعور مهمه !!! حالا هی زور بزنید ببینم اخرش به چی میرسید !!!!

مطمعن باش من خیلی وقته پیش از اینکه افرادی مثل شما بدونن کامپیوتر یعنی چی تخصص هایی داشتم که تا 10 سال دیگه هم فکرشو نمیکنی !!!

فقط برای گذروندن اوقات بیکاری توی این انجمن فعالیت دارم...

واقعا زشته برای 4 نفر که هم وطن هستن و هم زبون بیان هم دیگه رو خراب کنن !!!!

در اخر بگم که نوشتن توضیحات یه برنامه ممکنه خیلی اتفاقی با توضیحات اموزش فرد دیگه ای یکی بشه...

پیشنهاد میکنم با مدارکی محکم تر از 4 تا لینک و 4 تا متن که یکی بوده اقدام به زدن تهمت کنید !!!

شخصیت خودتون رو نبرید زیر سوال !!!

سلام رضا جان ( حتما میگی من رضا جان شما نیستم .ولی برای من شما هنوز قابل احترامی چون تو یه انجمن با هم کار کردیم)

اینکه شما میگی تاپیک مال شماست و کپی نشده قبول ( هرکسی وجدانی داره )

اما من به عنوان صاحب تاپیک میگم مشکل نداره چون بحث آموزشی بوده و هرکس یاد بگیره مشکلی نیست ..

اما این کمال بی معرفتی هست که شما تمام کسانی که با شما در این مورد صحبت کردند رو خطاب الفاظ زشت خودتون قرار بدید که حرفشون هم بنا به دیدن تاپیک توسط یه بچه 6 ساله حقه و هیچ شبه ای در اون نیست ..

امیدوارم لااقل پیش خودتون یکم فکر کنید که آخرش چه خواهد شد ... آیا با این تاپیک های کپی شده قراره درجات بالایی برای شما در انجمن سافت گذر ایجاد شه ...

امیدوارم این پست من مثل پستهای قبلی من پاک نشه ... با تشکر

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای Satanic آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Hamed.Sims
    سلام رضا جان ( حتما میگی من رضا جان شما نیستم .ولی برای من شما هنوز قابل احترامی چون تو یه انجمن با هم کار کردیم)

اینکه شما میگی تاپیک مال شماست و کپی نشده قبول ( هرکسی وجدانی داره )

اما من به عنوان صاحب تاپیک میگم مشکل نداره چون بحث آموزشی بوده و هرکس یاد بگیره مشکلی نیست ..

اما این کمال بی معرفتی هست که شما تمام کسانی که با شما در این مورد صحبت کردند رو خطاب الفاظ زشت خودتون قرار بدید که حرفشون هم بنا به دیدن تاپیک توسط یه بچه 6 ساله حقه و هیچ شبه ای در اون نیست ..

امیدوارم لااقل پیش خودتون یکم فکر کنید که آخرش چه خواهد شد ... آیا با این تاپیک های کپی شده قراره درجات بالایی برای شما در انجمن سافت گذر ایجاد شه ...

امیدوارم این پست من مثل پستهای قبلی من پاک نشه ... با تشکر

سلام....من با شما مشکلی ندارم.....چون انسان محترم و با ادبی هستی !!!

ولی بدون من به کسی بی احترامی نکردم فقط شخصیتشو بهش یاد اوری کردم ...و اینکه میگی تمام کسانی ...من فقط مخاطبم اون اقا بود که زحمت من رو برد زیر سوال....اگه جلوی یکی از این تخریب ها با معرفی شخصیت شخصی که قصد تخریب داره گرفته بشه دیگه کسی به خودش اجازه نمیده بیاد و فعالیت کاربران انجمن رقیبی رو ببره زر سوال !!! و من هیچ گونه حرف زشتی توی مطالبم نبود...فقط سعی شده با کلمات مناسب یه رفتارایی و اخلاقی رو یاد اوری کنم !!!!

من کمبود و عقده درجه رو ندارم!!!! حالا گیریم مدیر هم شدم..چی بهم مرسه ؟ به جز وقتی که میتونستم بهتر ازش استفاده کنم ؟؟؟؟!!!!

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام خدمت کاربران محترم سافت گذر...

خوشبختانه با توضیحات دوستان عزیز مشخض شد که پست کپی برداری نیست و توسط کاربر محترم سافت گذر تهیه و ارسال شده است.

بنابراین دلیلی به ادامه بحث نمی باشد که خدایی ناکرده باعث دلخوری کاربران محترم سافت گذر بشود.

موفق باشید.

تاپیک قفل شد

6. نمایش تشکر

صفحه 4 از 4 اولین ... 234

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •