صفحه 3 از 4 اولین 1234 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 33

موضوع: انتقاددرمورد کپی برداری وتقلید ازمطالب انجمن سافت گذر توسط فروم رقیب

1. عضو ثابت SasanGF آواتار ها
    نمایش اطلاعات

درود خدمت کاربران هر دو انجمن

خیلی خیلی خیلی متاسفم از رفتار کاربران انجمن سافت‌گذر که همیشه به جای فعالیت درست، دنبال درست کردن حاشیه و تخریب سایرین هستند. فکر کنم همونطور که مدیر عزیزمون فرمودند دنبال نداشته‌هان. واقعا نمی‌تونم هضمش کنم که یه سری آدم همه از یه جنس و یه وطن و همه مثل هم، اونم توی فضای مجازی بشینن سر اینجور مسائل با هم بحث کنن و همدیگه رو تخریب کنن! یعنی واقعا اینقدر وقتتون بی‌ارزشه؟؟ واقعا انقدر بی‌هدفید و تو زندگیتون کاری ندارید که فقط صبح تا شب نشستید پشت سر این و اون حرف بزنید و ببینید فلانی چیکار کرد اون یکی چی گفت کی کپی کرد کی ترجمه کرد کی اصل نوشت آره؟؟؟ به دنیا اومدید که اینا رو دنبال کنید؟ توی انجمن‌ها عضو شدید که دنبال این حاشیه‌ها باشید؟؟ به نظرتون یوزری که مشکل کامپیوتری داره به این مسائل و حاشیه‌های انجمن‌ها توجهی می‌کنه و براش مهمه؟؟؟ اون میاد دوتا انجمن رو بررسی می‌کنه خودش یه برداشتی می‌کنه که فلان انجمن خوبه میره اونجا عضو می‌شه و سوالش رو مطرح می‌کنه! اونی هم که مثل ماها می‌خواد توش فعالیت کنه که بازم یه نگا می‌کنه و هر کدوم خوب بود شروع می‌کنه به فعالیت! اگه هدفش کمک به مردم و حل مشکلاتشون باشه، این ور و اون ور مهم نیس فقط یه بستری می‌خواد که بتونه کارش رو به ثمر برسونه توش و اون بستر می‌شه انجمن. حالا هر جایی.

ولی یه جمله‌ی خیلی خوب از سافت گذر تو ذهن من مونده همیشه. اونم سر تاپیک‌های قدیمی و همین بحث‌های بچه بازی بود. مدیریت عزیز سافت گذر جمله‌ی خیلی قشنگی فرمودن. جملشون رو نقل قول می‌کنم براتون:

با سلام و احترام خدمت کاربران انجمن سافت گذر و مدیر ارشد و کاربران انجمن سافت 98.
    اگر همین وقتی که افرادی که در این تاپیک پست دادند از جمله خود شما و بنده و کلا بحث های انجام شده در تاپیک های مدیریتی رو (که بنده درش حضور نداشتم) باهم جمع کرده بودیم می توانستیم یکی دوتا آموزش جدید و خوب تولید کنیم و یا به مرتب سازی انجمن ها بپردازیم یا به پاسخ سوالات کاربران.
    وقت هدر رفت.
    لینک پست مدیریت

یعنی واقعا بهترین پاسخ به این مسائل همین بود. وقت هدر رفت دوستان. به فکر فعالیت مفید باشید و از این مسائل حاشیه‌ای دست بکشید.

نوشته اصلی توسط Microtel
    خیرمال بنده نیست،ولی یه سوال،بنظرشما بازدیدازتاپیک طبق این مدرک :

فایل پیوست 17882

و تقلیدکردن ازاین تاپیک و دراصطلاح کپی برداری و ایجاد مثل این تاپیک به نفع خودتون در فروم سافت 98 وبدون ذکرمنبع ایا کاردرستی هست؟
    یه پاسخ کوچیک هم به این دوست عزیزمون:
    اولا، در هیچ سایت یا انجمنی، چه ذکر منبع بزنن چه نزنن هییییچ فرقی به حال شما یا نویسنده‌‌ی مطلب نمی‌کنه. نه چیزی بهتون اضافه می‌شه نه چیزی ازتون کم میشه. چرا؟ چون نه کار و کاسبی کسی با این کار کساد می‌شه نه پول نو جیب کسی می‌ره که انقدر همدیگه رو می‌نمایین :D این بحث‌ها فقط دردسر درست کردنه و به نوعی دوستان خوششون میاد یه مسئله‌ای درست کنن و یه چند وقت باش سرگرم باشن بعد دوباره این یکی که تمام شد ۴ روز دیگه یه موضوع دیگه پیدا کنن و پیله کنن بهش. هدف که نباشه آدم می‌ره دنبال این سرگرمی‌ها دیگه :)
    ثانیاً (امان از این عربا :D فارسی این اولا و ثانیا رو هم بلد نیستم گیر ندین :D )، اگر من الان از قسمت افراد در حال مشاهده‌ی موضوع، برای یه نفر که توی این بحث ما شرکت داره و رفته توی یه تاپیکی از سافت ۹۸ و داره مشاهده‌ش می‌کنه یه تصویر تهیه کنم و بگم ایشون رفته تاپیک ما رو کپی کرده چرا چون اومده مشاهده‌ش کرده آیا منطقیه؟؟ خیلی مدرکتون بی اعتبار بود :)
    اوه اوه قرار بود پاسخ کوچولو بشه چه دراز شد :D

(راستی اگه ما اونور این تاپیکو می‌دیدیم پاک می‌کردیم به کاربر می‌گفتیم بشین سر جات فعالیتتو بکن باو. والا :D دیگه خود دانید)

خلاصه که... خودافس...
    Capitalist

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت A N G E L آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Microtel
    بنده اصلا منظورم این نبود،صرفا خواستم موضوع روشن بشه که چه خبره،ظاهرا تاریخ وتایم ایجادهردوتاپیک یکی هستش،امیدوارم که کپی درکارنبوده باشه،بهرحال بنده دیگه ادامه نمیدم.شاید سوء تفاهمی درکاربوده.

فایل پیوست 17883
    نه کاربر عزیز
    تو فکر این چیزا نبودی پیام های تو یاهوتو میخوای بزارم همه ببینن؟
    فکر این بودی که به جرم کپی دوباره بن نکنمت :))
    میخوای از پیامای یاهوت شات بزارم که همه شاد بشن یکم؟
    اگه میخوای بگو بزارم همه روحیشون عوض بشه :))
    من جات بودم سعی میکردم زیاد حرف نزنم کلا که بیشتر از این ضایع نشی

4. نمایش تشکر

5. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SasanGF
    یه پاسخ کوچیک هم به این دوست عزیزمون:
    اولا، در هیچ سایت یا انجمنی، چه ذکر منبع بزنن چه نزنن هییییچ فرقی به حال شما یا نویسنده‌‌ی مطلب نمی‌کنه. نه چیزی بهتون اضافه می‌شه نه چیزی ازتون کم میشه. چرا؟ چون نه کار و کاسبی کسی با این کار کساد می‌شه نه پول نو جیب کسی می‌ره که انقدر همدیگه رو می‌نمایین :D این بحث‌ها فقط دردسر درست کردنه و به نوعی دوستان خوششون میاد یه مسئله‌ای درست کنن و یه چند وقت باش سرگرم باشن بعد دوباره این یکی که تمام شد ۴ روز دیگه یه موضوع دیگه پیدا کنن و پیله کنن بهش. هدف که نباشه آدم می‌ره دنبال این سرگرمی‌ها دیگه :)
    ثانیاً (امان از این عربا :D فارسی این اولا و ثانیا رو هم بلد نیستم گیر ندین :D )، اگر من الان از قسمت افراد در حال مشاهده‌ی موضوع، برای یه نفر که توی این بحث ما شرکت داره و رفته توی یه تاپیکی از سافت ۹۸ و داره مشاهده‌ش می‌کنه یه تصویر تهیه کنم و بگم ایشون رفته تاپیک ما رو کپی کرده چرا چون اومده مشاهده‌ش کرده آیا منطقیه؟؟ خیلی مدرکتون بی اعتبار بود :)
    اوه اوه قرار بود پاسخ کوچولو بشه چه دراز شد :D

(راستی اگه ما اونور این تاپیکو می‌دیدیم پاک می‌کردیم به کاربر می‌گفتیم بشین سر جات فعالیتتو بکن باو. والا :D دیگه خود دانید)

خلاصه که... خودافس...
    Capitalist
    ببینید دوست عزیز،شما که خودتون به قوانین اشناهستید،مبتدی هم نیستید که بگید،نمیدونستم...نفهمیدم، انجمن قانون داره و همه ماکاربرا موظف به رعایت اون هستیم،چرا، برای اینکه هرج ومرج ودرگیری و بحث پیش نیاد. حالا ممکنه سوء تفاهمی هم درکاربوده باشه که میان با کمی بحث بدون درگیری لفظی و بی احترامی موضوع رو حل میکنن،نه اینکه همدیگه رو تخریب کنند...

نوشته اصلی توسط A N G E L
    نه کاربر عزیز
    تو فکر این چیزا نبودی پیام های تو یاهوتو میخوای بزارم همه ببینن؟
    فکر این بودی که به جرم کپی دوباره بن نکنمت :))
    نمیخوای از پیامای یاهوت شتا بزارم که همه شاد بشن یکم؟
    اگه میخوای بگو بزارم همه روحیشون عوض بشه :))
    من جات بودم سعی میکردم زیاد حرف نزنم کلا که بیشتر از این ضایع نشی
    چی؟؟؟؟؟؟؟کدوم کپی؟ شمامثل این که حالتون خوب نیست،لطفا تهمت نزنید. پیامهای یاهو؟ شمامثل اینکه بلدنیستید مثل ادم باشخصیت و بامنطق موضوع روفیصله بدید. بنده قبلا عرض کردم که ممکنه سوء تفاهمی درکاربوده باشه ولی انگارشماسرجنگ ودعوادارید...
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو ممتاز Ӈ Ą Ɱ Ę Ɗ آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ببخشید این چیه الان ؟؟؟ :|

آموزش تصویری نرم افزار امنیتی و کاربردی Shadow Defender

میشه یکی منو توجیح کنه شما با چه اجازه ای این تاپیک رو زدید ؟؟؟ شما توان زدن آموزش رو نداری یا نزن یا هم میزنی منبع رو ذکر کن .

منبع

بعدشم الان فکر کنم عنوان این تاپیک باید عوض بشه D:

8. نمایش تشکر

9. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Click 4 S98

میشه یکی منو توجیح کنه شما با چه اجازه ای این تاپیک رو زدید ؟؟؟ شما توان زدن آموزش رو نداری یا نزن یا هم میزنی منبع رو ذکر کن .

منبع

دوست عزیز

مشکلی نیست بررسی می شود.

ما شجاعت آن را داریم که اگر یقین کنیم کپی از جایی دیگر می باشد آن را حذف کنیم.

اما متاسفانه تا کاربر Satanic نیاید و اظهار نظر نکند شما باید صبر کنید.

موفق باشید.

10. نمایش تشکر

11. عضو حرفه ای Satanic آواتار ها
    نمایش اطلاعات

منبع

سلام خدمت شما...خسته نباشید واقعا از بس که جلوی پیشرفت اموزشی و شعور رو میگرید !!!!

باید خدمت شما عرض کنم که این برنامه مختص به انجمن و سایت Soft98 نیست !!!

شما حق این رو نداری که برای این انجمن تعیین تکلیف کنی !!! خودش مدیر داره و تشخیص میده !!!

یه برنامه پابلیک و شناسایی شده است که شما اموزش گذاشتی

منم توی انجمنی که فعالیت دارم اموزش این برنامه رو تهیه کردم و ارایه دادم

سعی کن توجه کنی ...اموزش من کپی برداری نیست !!!

زحمت کشیدم دانلود کردم..نصب کردم..باهاش کار کردم ..حتی عکس های گذاشته شده و کلمات فرق میکنه !!!!

پس نمیشه گفت کپی برداری !!!

نمیدونم واقعا خودتون رو زدین به نفهمیدن و ندیدن یا واقعا هدف انجمنتون خراب کردن فعالیت دیگرانه ؟

اخه دوسته عزیز من شما رو میشناسم ؟ توی انجمن شما فعالیتی دارم ؟

توی دنیا فقط شما اجازه تهیه اموزش این برنامه رو دارین ؟ واقعا خنده داره حرفها و کارهای بعضی ها !!!!

چند سالته ؟ خجالت نمیکشی واقعا ؟ نمیدونم چطور بگم اخه !!!

هر کس که شعور داشته باشه میفهمه که همه حق دارن اموزش برنامه ای رو تهیه کنن !!!

قرار نیست همه چیز به اسم انجمن سافت 98 باشه !!!

متاسفم که توی زمینه کامپیوتر همچین افرادی هم تخصص دارن !!!

با تشکر از همکاری انجمن های ایرانی برای پیشرفت بار علمی کشور

12. نمایش تشکر

13. عضو ممتاز Ӈ Ą Ɱ Ę Ɗ آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Satanic
    سلام خدمت شما...
    ببین عزیز

بنده نگفتم نرم افزار مختص سافت 98 هست . خودم توی سافت 98 از نرم افزار هایی آموزش گذاشتم که توی سایت نیست .

ولی اینو میخوام بدونم همین انجمن شما چطور حق داره تعیین تکلیف کنه ؟؟؟ همین جناب میکروتل :|

لینک

ایشون دارن برای چیزی تعیین تکلیف میکنن که آموزش نیست . یه جور تاپیک مباحث به حساب میاد . حالا خوبه این قدر بحث کرد آخر دو تا پست بیشتر ندادن توی تاپیکشون :))

من الان باید سن رو بپرسم یا شما ؟؟؟ هنوز پردازشگر مغز شما توانایی مقایسه ی دو تا مطلب کپی رو ندارن ؟؟؟ آخه آدم با شعور متن ها رو گرفتی کپی کردی فقط رفتی تصاویر رو عوض کردی . زحمت دانلود کردن و نصب کردنش درست ولی باهاش کار هم نکردی فقط نصب کردی که ازش عکس بگیری :|

از پست دوم آموزش ما هم کپی گرفتید اینو هم حتما از خودتون نوشتید دیگه :|

کپی جنابعالی

پست منبع

لایک شما هم پای هر دو پست خورده

توی انجمن ما هم فعالیت داشتید منتهاش اخراج شدید .

پروفایل شما در انجمن سافت 98

پس همون بهتر که اخراج شدی وگرنه میرفتی اینو هم کپی کنی

لینک

نوشته اصلی توسط Satanic
    متاسفم که توی زمینه کامپیوتر همچین افرادی هم تخصص دارن !!!
    شما به تخصص دیگران کاری نداشته باش برو تخصص خودت رو توی آموزش دادن اصلاح کن

14. نمایش تشکر

15. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ببین عزیز

بنده نگفتم نرم افزار مختص سافت 98 هست . خودم توی سافت 98 از نرم افزار هایی آموزش گذاشتم که توی سایت نیست .

ولی اینو میخوام بدونم همین انجمن شما چطور حق داره تعیین تکلیف کنه ؟؟؟ همین جناب میکروتل :|

لینک

ایشون دارن برای چیزی تعیین تکلیف میکنن که آموزش نیست . یه جور تاپیک مباحث به حساب میاد . حالا خوبه این قدر بحث کرد آخر دو تا پست بیشتر ندادن توی تاپیکشون :))
    ببینید دوست عزیز اینجا کسی برای کسی تعیین تکلیف نمیکنه،کسی که چندین ساعت برای اموزش زحمت میکشه و رایگان دردسترس عموم کاربران عزیز برای استفاده قرار میده ،حقش این نیست که با کپی برداری اونهم بدون درج منبع ونام نویسنده زحمات ایشون به باد بره واموزش به نام دیگری ثبت بشه. تواین فروم هم خیالتون راحت کپی برداری کلا ممنوعه ودر صورت مشاهده،تاپیک حذف میشه،برعکس شما که ازش حمایت ولایک هم میکنن:)))

هدف من ازایجاد تاپیک بحث وجدل ویک دندگی سر تاپیک و اموزش واین جورچیزا نبود،صرفا خواستم موضوع شفاف سازی بشه تا مشخص بشه مطالبی که درانجمنهای دیگه گذاشته میشه کپی بود یاخیر.همین،حالا شما وامثال شما هی بیائید موضوع رو بیخودی گندش کنید وتهمت بزنید.

حال که اسم من رو اوردید بزار یه موضوعی رو خدمتت عرض کنم، بنده تو انجمن شما مطالب زیادی رو ایجاد کرده بودم،ولی باکمال بیشرمی وبه بهانه اپدیت تاپیک وپست اول اومدید مطالب بنده رو که استارتر تاپیک باشم ،به نام کس دیگه ای ثبت کردید،واقعا که!! بیا و زحمت بکش ،بعد به بهانه ای بزنن به اسم دیگه،خداییش تاحالا چنین انجمنی راتاحالا ندیده بودم!عجب رسومات وقوانین غلطی. تاپیک داریم ازسال 2006 میلادی توسط استارتر خود کاربر X گذاشته شده, ولی اصلا دستکاری نشده.(فوقش تاپیک ارشیو شده)

یه مساله دیگه،اگه شما انتقادی چیزی دارید بهتره بدون درگیری لفظی حلش کنید درغیراینصورت از مدیریت عزیز درخواست می کنم تاپیک روببنده.

موفق باشید.
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

منبع

ببخشید یه سوالی ازتون داشتم.شما هدفتون از عضو شدن تو این انجمن اینه که بیاین بگردید اگه آموزشی اینجا شبیه آموزش های انجمن شما بود گزارش بدید این آموزش از انجمن ما کپی شده یا...

18. نمایش تشکر

19. عضو حرفه ای Satanic آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ببین عزیز

من الان باید سن رو بپرسم یا شما ؟؟؟ هنوز پردازشگر مغز شما توانایی مقایسه ی دو تا مطلب کپی رو ندارن ؟؟؟ آخه آدم با شعور متن ها رو گرفتی کپی کردی فقط رفتی تصاویر رو عوض کردی . زحمت دانلود کردن و نصب کردنش درست ولی باهاش کار هم نکردی فقط نصب کردی که ازش عکس بگیری :|

شما به تخصص دیگران کاری نداشته باش برو تخصص خودت رو توی آموزش دادن اصلاح کن

مجدد سلام....خسته نباشی با فرهنگ...

اول اینکه من عزیز جنابعالی نیستم !!!

دوم اینکه قرار نیست در رابطه با اخراج من بحثی بشه چون علاقه ای به بحث با امثال شما ندارم !!!

( منم مثل خیلی های دیگه که بعضی هاشون از کاربران درجه دار و فعال انجمنتون بودن بنا بر دلایل بچه گانه اخراج شدم )

سن من از شما و امـثال شما خیلی بیشتره ...چرا ؟ چون همچین خاله زنک بازی ها و بچه بازی ها رو ندارم...

درک و شعور مهمه !!! حالا هی زور بزنید ببینم اخرش به چی میرسید !!!!

مطمعن باش من خیلی وقته پیش از اینکه افرادی مثل شما بدونن کامپیوتر یعنی چی تخصص هایی داشتم که تا 10 سال دیگه هم فکرشو نمیکنی !!!

فقط برای گذروندن اوقات بیکاری توی این انجمن فعالیت دارم...

واقعا زشته برای 4 نفر که هم وطن هستن و هم زبون بیان هم دیگه رو خراب کنن !!!!

در اخر بگم که نوشتن توضیحات یه برنامه ممکنه خیلی اتفاقی با توضیحات اموزش فرد دیگه ای یکی بشه...

پیشنهاد میکنم با مدارکی محکم تر از 4 تا لینک و 4 تا متن که یکی بوده اقدام به زدن تهمت کنید !!!

شخصیت خودتون رو نبرید زیر سوال !!!

20. نمایش تشکر

صفحه 3 از 4 اولین 1234 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •