درود خدمت کاربران هر دو انجمن
خیلی خیلی خیلی متاسفم از رفتار کاربران انجمن سافتگذر که همیشه به جای فعالیت درست، دنبال درست کردن حاشیه و تخریب سایرین هستند. فکر کنم همونطور که مدیر عزیزمون فرمودند دنبال نداشتههان. واقعا نمیتونم هضمش کنم که یه سری آدم همه از یه جنس و یه وطن و همه مثل هم، اونم توی فضای مجازی بشینن سر اینجور مسائل با هم بحث کنن و همدیگه رو تخریب کنن! یعنی واقعا اینقدر وقتتون بیارزشه؟؟ واقعا انقدر بیهدفید و تو زندگیتون کاری ندارید که فقط صبح تا شب نشستید پشت سر این و اون حرف بزنید و ببینید فلانی چیکار کرد اون یکی چی گفت کی کپی کرد کی ترجمه کرد کی اصل نوشت آره؟؟؟ به دنیا اومدید که اینا رو دنبال کنید؟ توی انجمنها عضو شدید که دنبال این حاشیهها باشید؟؟ به نظرتون یوزری که مشکل کامپیوتری داره به این مسائل و حاشیههای انجمنها توجهی میکنه و براش مهمه؟؟؟ اون میاد دوتا انجمن رو بررسی میکنه خودش یه برداشتی میکنه که فلان انجمن خوبه میره اونجا عضو میشه و سوالش رو مطرح میکنه! اونی هم که مثل ماها میخواد توش فعالیت کنه که بازم یه نگا میکنه و هر کدوم خوب بود شروع میکنه به فعالیت! اگه هدفش کمک به مردم و حل مشکلاتشون باشه، این ور و اون ور مهم نیس فقط یه بستری میخواد که بتونه کارش رو به ثمر برسونه توش و اون بستر میشه انجمن. حالا هر جایی.
ولی یه جملهی خیلی خوب از سافت گذر تو ذهن من مونده همیشه. اونم سر تاپیکهای قدیمی و همین بحثهای بچه بازی بود. مدیریت عزیز سافت گذر جملهی خیلی قشنگی فرمودن. جملشون رو نقل قول میکنم براتون:
لینک پست مدیریتبا سلام و احترام خدمت کاربران انجمن سافت گذر و مدیر ارشد و کاربران انجمن سافت 98.
اگر همین وقتی که افرادی که در این تاپیک پست دادند از جمله خود شما و بنده و کلا بحث های انجام شده در تاپیک های مدیریتی رو (که بنده درش حضور نداشتم) باهم جمع کرده بودیم می توانستیم یکی دوتا آموزش جدید و خوب تولید کنیم و یا به مرتب سازی انجمن ها بپردازیم یا به پاسخ سوالات کاربران.
وقت هدر رفت.
یعنی واقعا بهترین پاسخ به این مسائل همین بود. وقت هدر رفت دوستان. به فکر فعالیت مفید باشید و از این مسائل حاشیهای دست بکشید.
یه پاسخ کوچیک هم به این دوست عزیزمون:
اولا، در هیچ سایت یا انجمنی، چه ذکر منبع بزنن چه نزنن هییییچ فرقی به حال شما یا نویسندهی مطلب نمیکنه. نه چیزی بهتون اضافه میشه نه چیزی ازتون کم میشه. چرا؟ چون نه کار و کاسبی کسی با این کار کساد میشه نه پول نو جیب کسی میره که انقدر همدیگه رو مینمایین :D این بحثها فقط دردسر درست کردنه و به نوعی دوستان خوششون میاد یه مسئلهای درست کنن و یه چند وقت باش سرگرم باشن بعد دوباره این یکی که تمام شد ۴ روز دیگه یه موضوع دیگه پیدا کنن و پیله کنن بهش. هدف که نباشه آدم میره دنبال این سرگرمیها دیگه :)
ثانیاً (امان از این عربا :D فارسی این اولا و ثانیا رو هم بلد نیستم گیر ندین :D )، اگر من الان از قسمت افراد در حال مشاهدهی موضوع، برای یه نفر که توی این بحث ما شرکت داره و رفته توی یه تاپیکی از سافت ۹۸ و داره مشاهدهش میکنه یه تصویر تهیه کنم و بگم ایشون رفته تاپیک ما رو کپی کرده چرا چون اومده مشاهدهش کرده آیا منطقیه؟؟ خیلی مدرکتون بی اعتبار بود :)
اوه اوه قرار بود پاسخ کوچولو بشه چه دراز شد :D
(راستی اگه ما اونور این تاپیکو میدیدیم پاک میکردیم به کاربر میگفتیم بشین سر جات فعالیتتو بکن باو. والا :D دیگه خود دانید)
خلاصه که... خودافس...
Capitalist
بوک مارک ها