صفحه 2 از 4 اولین 1234 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 33

موضوع: انتقاددرمورد کپی برداری وتقلید ازمطالب انجمن سافت گذر توسط فروم رقیب

1. عضو ثابت A N G E L آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نمیخواستم دیگه پست بدم ولی یوزر های عزیز کجای سافت98 تاپیک زدیم و دنبال این حرفها بودیم که کسی رو خراب کنیم ولی شما زیاد این کارو کردید ولی جوابی نگرفتید آخه دنبال چی میگردید؟ بگید من بهتون بدم دوتا کاربر لازم دارید؟ 10 تا بهتون بدم حالتون خوب میشه ؟ :)) نکنید خودتون ضایع میشید زشته بابا دبستان نیست که :)) البته اینجا هست ( مدیرای 12-13 ساله و بازنشسته 18 ساله که سربازه و...) به هر حال بزرگ شید شما دارید دنبال نداشته هاتون میگردید = اعتبار نداشته و قدرت نداشته. جمله کوروش کبیر رو یادتونه که؟ البته منظورم با مدیران سن بالا هستا نه کوچولوها چون تو دوران الان کسی مثال رو نمیگه کاربرای آنلاینتون چندتان؟ چندتا کاربر فعال دارید؟ که اینقدر میگید منبع جامع هستید؟ چند تا بازدید دارید؟ آقای اپرا تپ لینکی که داده بود دیدم Moralist! نوشته سافت 98 ترجمه نمیکنه کپی میکنه :)) هِ هِ خندم گرفت دیگه حوصله پست دادن و جواب دادن ندارم ولی از داشته هاتون حرف بزنید و دنبال نداشته هاتون نگردید :)) نداشته هاتون رو خواستید بگید بهتون کمک کنیم همین ....

2. نمایش تشکر

3. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط A N G E L
    نمیخواستم دیگه پست بدم ولی یوزر های عزیز کجای سافت98 تاپیک زدیم و دنبال این حرفها بودیم که کسی رو خراب کنیم ولی شما زیاد این کارو کردید ولی جوابی نگرفتید آخه دنبال چی میگردید؟ بگید من بهتون بدم دوتا کاربر لازم دارید؟ 10 تا بهتون بدم حالتون خوب میشه ؟ :)) نکنید خودتون ضایع میشید زشته بابا دبستان نیست که :)) البته اینجا هست ( مدیرای 12-13 ساله و بازنشسته 18 ساله که سربازهو...) به هر حال بزرگ شید شما دارید دنبال نداشته هاتون میگردید = اعتبار نداشته و قدرت نداشته. جمله کوروش کبیر رو یادتونه که؟ البته منظورم با مدیران سن بالا هستا نه کوچولوها چون تو دوران الان کسی مثال رو نمیگه کاربرای آنلاینتون چندتان؟ چندتا کاربر فعال دارید؟ که اینقدر میگید منبع جامع هستید؟ چند تا بازدید دارید؟ آقای اپرا تپ لینکی که داده بود دیدم Moralist! نوشته سافت 98 ترجمه نمیکنه کپی میکنه :)) هِ هِ خندم گرفت دیگه حوصله پست دادن و جواب دادن ندارم ولی از داشته هاتون حرف بزنید و دنبال نداشته هاتون نگردید :)) نداشته هاتون رو خواستید بگید بهتون کمک کنیم همین ....
    دوست عزیز

اینجانب دوست ندارم این بحث رو ادامه بدم اما از طرز صحبت کردن تان مشخصه که ما چی داریم که شما ندارید.

موفق باشید. (البته در انجمن خودتان)

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opera
    دوست عزیز

اینجانب دوست ندارم این بحث رو ادامه بدم اما از طرز صحبت کردن تان مشخصه که ما چی داریم که شما ندارید.

موفق باشید. (البته در انجمن خودتان)

من طرف کسی نیستم ولی تا اونجا که دوتا انجمن رو چک میکنم میبینم که انجمن سافت گدر خیلی داره کپی میکنه

عزیزان چیرو منکر میکنید همه چی معلومه یه بچه 10 ساله میفهمه که هرچی دارین از سافت 98 کبیره

من سوالی میپرسم تو اون انجمن به دقیقه نشده جواب میدن اینجا باید 300 با اپ داد تا هی یکی ببینه

نه تنها انجمنتون بلکه سایتتون هم منتطر میمونه که ببینه سافت 98 چی قرار میده اونم سریع دانلود اپلود کنه

حقیقت تلخه

6. نمایش تشکر

7. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط O M ! D
    من طرف کسی نیستم ولی تا اونجا که دوتا انجمن رو چک میکنم میبینم که انجمن سافت گدر خیلی داره کپی میکنه

عزیزان چیرو منکر میکنید همه چی معلومه یه بچه 10 ساله میفهمه که هرچی دارین از سافت 98 کبیره

من سوالی میپرسم تو اون انجمن به دقیقه نشده جواب میدن اینجا باید 300 با اپ داد تا هی یکی ببینه

نه تنها انجمنتون بلکه سایت اصلیتن هم منتطر میمونه که ببینه سافت 98 چی قرار میده اونم سریع دانلود اپلود کنه

حقیقت تلخه
    دوست عزیز

با این وضعیت باید هم همین طور باشد چون از هر دو پستی که در انجمن نوشته می شود یکی مربوط به دعواها و ادعا های کاربران انجمنی که از آن تمجید می کنید می باشد.

موفق باشید.

8. نمایش تشکر

9. عضو ممتاز Ferrari آواتار ها
    نمایش اطلاعات

خب شما که م...... اینجور صحبت میکنید دیگه وای به حال بقیه
    هر کس برای نداشته هایش میجنگه از ثروت تا شرف
    کسی به دنبال کاربر و تعداد بازدید زیاد نیست
    بحث یه چیز دیگه بود که منحرفش کردین،کاربر میاد راحت پست رو کپی پیست میکنه واسه چندتا تشکر
    هرکس میخواد پست بذاره خب بهتره خودش بذاره نه اینکه کپی پیست کنه
    مدیریت به سن و سال نیست دوست عزیز به عقل و درک و شعوره و همه چیز به شخصیت طرف برمیگرده نه سنش
    حالا معلوم شد که کی برای نداشته هاش تلاش میکنه
    چرا نمیخواین حقیقت رو ببینید و هر چیزی که به نفع خودتونه رو دنبال میکنید
    اگه تمامی این پست ها رو جای دیگه ای میگفتین......الان شکن نکنید زودتر از این ها پستتون حذف و تگ کاربریتون بن میشد چون سخته و نمیخوان کسی رو سرتر از خودشون ببینن
    چون تحمل ضایع شدن پیش دیگران رو ندارن و هرچند که میدونن ولی دیگه به رو نمیارن
    یه چیز توپ میبندن به کاربر تا صداش درنیاد و هرکاری که میخوان سر کاربر درمیارن یعنی کاربر میشه موش آزمایشگاهی(معذرت از بعضی از عزیزان)
    الان این پست میشه تاپیک مهم در .....
    راستی یه شات بگیرین بذارین تا تیتر خبری از دستتون نره
    از همین جا به کاربرانی که دارن منو میبینن سلام میکنم

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط O M ! D

نه تنها انجمنتون بلکه سایتتون هم منتطر میمونه که ببینه سافت 98 چی قرار میده اونم سریع دانلود اپلود کنه

حقیقت تلخه
    معلومه طرف کسی نیستی
    بهتر بود نمونه های کپی شده تو انجمن سافت گذر رو لینک میدادی ، بررسی بشه ببینیم حقیقت داره یا نه تا فقط یه حرفی زده باشی
    اینکه تو اونجا سئوال میپرسی سریعتر جواب میگیری که دلیل اش معلومه ، بخاطر جمعیت اشه و هر چی هم بیشتر باشه مشخصه که احتمال سرعت پاسخگویی بالاتر میره . اما بهتر بود بار علمی دو انجمن رو مقایسه میکردی ببینی فرقشون چقدره . انجمن هر چی هم سرعت پاسخگویی بالا داشته باشه ، اولین هدف انجمن تخصصی بودنش هست (البته واسه افراد خاص این نوع انجمن به درد میخوره نه همه چون همه دنبال تخصص نیستن)
    درباره ی سایت هم والا چیزی که مدارک نشون میدن ، خلاف حرفت رو نشون میدن :

نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط A N G E L
    =)))
    آقای میکروتل
    کاربر عزیز این تاپیکی که شما زدی ایدش از کی بود؟
    یکی از کاربرای ما؟
    بعدش مگه برنامه مال شما بوده =)))
    پس تاپیک فعال سازی ویندوز 8 و 8.1 و 7 شما که دیگه 1000 در صد کپی هستن
    چون برنامه ها مال شما نیست و شما ننوشتین پس راحت بگم به شما مربوط نمیشه که کسی این برنامه ها رو معرفی میکنه یا نه!
    اکی؟
    امیدوارم داستان تاپیک فعال سازی ویندوز ها یکی از دوستانم رو ناراحت نکنه فقط کلی گفتم تو جریان باشی :))
    خانم انجل ایدش ازخودبنده بوده،نه ازجایی کپی شده ونه ازمنبعی استفاده شده،مشکلی هست؟
    خیرمال بنده نیست،ولی یه سوال،بنظرشما بازدیدازتاپیک طبق این مدرک :

2015-02-02_21-56-16.png

و تقلیدکردن ازاین تاپیک و دراصطلاح کپی برداری و ایجاد مثل این تاپیک به نفع خودتون در فروم سافت 98 وبدون ذکرمنبع ایا کاردرستی هست؟
    تاپیک فعالساز خیراصلا 0,1% کپی نیست،من به ارشدتون این موضوع رو اشاره کردم که ممکنه منبع هردو یکی باشند ولی دیگه کپی نیست وایشون هم موضوع روتاییدکردند. موضوع معرفی نیست کاربرگرامی،موضوع تقلید وبه نوعی کپی ازاین انجمن هست.اوکی؟

فعلادرجریان کارهای شماهستیم تاببینیم موضوع فیصله پیداخواهدکردیاخیربه کارکپی ادامه میدید...
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Microtel
    خانم انجل ایدش ازخودبنده بوده،نه ازجایی کپی شده ونه ازمنبعی استفاده شده،مشکلی هست؟

2015-02-02_21-56-16.png

و تقلیدکردن ازاین تاپیک و دراصطلاح کپی برداری و ایجاد مثل این تاپیک به نفع خودتون در فروم سافت 98 وبدون ذکرمنبع ایا کاردرستی هست؟
    تاپیک فعالساز خیراصلا 0,1% کپی نیست،من به ارشدتون این موضوع رو اشاره کردم که ممکنه منبع هردو یکی باشند ولی دیگه کپی نیست وایشون هم موضوع روتاییدکردند. موضوع معرفی نیست کاربرگرامی،موضوع تقلید وبه نوعی کپی ازاین انجمن هست.اوکی؟

فعلادرجریان کارهای شماهستیم تاببینیم موضوع فیصله پیداخواهدکردیاخیربه کارکپی ادامه میدید...

دوست عزیز یجوری دارید حرف میزنید که انگار کلا نرم افزار هارو که تو این تاپیک معرفی شده خودتون ساختید

کلی تاپیک هست که اول تو انجمن سافت 98 زده شد وبعد انجمن سافتگدر حالا ما بیایم تاپیک بزنیم که تقلید شده

یخورده جنبه خوبه بخدا

یکیش همین فعالسازی ویندوز با اسکایپ

16. نمایش تشکر

17. عضو ثابت A N G E L آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Microtel

2015-02-02_21-56-16.png

یه چیزو بهت میگم دیگه این حرفو جایی نزن میخندن بهت
    اون آموزش هست که منبع ذکر میکنن نه عنوان تاپیک :)))
    بابا از انجمن و کپی رایت سر در نمیارین نگید تورو خدا
    شما کدهای فعال سازی رو کپی کردید ما میگیم کپی کردید و کپی رایت رعایت نشده تو اومدی میگی عنوان تاپیک؟ :))
    وقتی سر در نمیاری حرف نزنی سنگین تری به خدا :)))

18. نمایش تشکر

19. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط O M ! D
    دوست عزیز یجوری دارید حرف میزنید که انگار کلا نرم افزار هارو که تو این تاپیک معرفی شده خودتون ساختید

کلی تاپیک هست که اول تو انجمن سافت 98 زده شد وبعد انجمن سافتگدر حالا ما بیایم تاپیک بزنیم که تقلید شده

یخورده جنبه خوبه بخدا

یکیش همین فعالسازی ویندوز با اسکایپ
    بنده اصلا منظورم این نبود،صرفا خواستم موضوع روشن بشه که چه خبره،ظاهرا تاریخ وتایم ایجادهردوتاپیک یکی هستش،امیدوارم که کپی درکارنبوده باشه،بهرحال بنده دیگه ادامه نمیدم.شاید سوء تفاهمی درکاربوده.

2015-02-05_18-44-53.png

A N G E L@

خانم محترم،بنده فقط خواستم قضیه روشن بشه لطفا احترام خودتون رونگه دارید، کپی برداری دیگه اموزش و فعالسازوفلان وبهمان نمیشناسه روشنه؟ اره فقط شما از قوانین سردرمیارید روشنه. نمیفهمم داری چی میگی بجز حرفهای بیربط.

بهتره ادامه ندید. به خاطر روشن شدن مطالب اومدیددسترسی بنده روبازیرکی قطع کردید دستتون دردنکنه. شماجنبه این روندارید که بااحترام بیایید حقایق رو روشن کنید،اومدید فقط دارید چرت وپرت می بافید...

2015-02-05_18-41-00.png
    نمایش امضاء

20. نمایش تشکر

صفحه 2 از 4 اولین 1234 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •