نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 از مجموع 7

موضوع: فقدان دکمه خرید برای بسیاری از محصولات موجود در سایت !

1. عضو ثابت shekofte آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Angry فقدان دکمه خرید برای بسیاری از محصولات موجود در سایت !

با سلام خدمت مدیران محترم
    از آنجائیکه حجم بعضی از برنامه ها به چندین گیگ میرسد فکر میکنم دانلود آنها برای خیلی ها مقرون به صرفه نیست ! و ترجیها" خرید آنها از طریق سفارش پستی بر روی دی وی دی پسندیده تر می باشد ...
    ولی همانطور که میبینید بسیاری از محصولات دکمه اضافه به سبد خرید را ندارند ، مانند
    لطفا در مورد حل این مشکل راهنمایی بفرمائید ؟

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط shekofte
    از آنجائیکه حجم بعضی از برنامه ها به چندین گیگ میرسد فکر میکنم دانلود آنها برای خیلی ها مقرون به صرفه نیست ! و ترجیها" خرید آنها از طریق سفارش پستی بر روی دی وی دی پسندیده تر می باشد ...
    ولی همانطور که میبینید بسیاری از محصولات دکمه اضافه به سبد خرید را ندارند ، مانند
    با سلام . نحوه خرید محصولات از سایت به دو شیوه هست .
    1 - یا عضویت ویژه یکماه و .... را میگیرید و در طول مدت عضویت لینکها همانند سایر برنامه های رایگان در اختیار شما هست .
    2- یا فقط برای محصول دلخواه تون هزینه اش را پرداخت میکنید به توضیحات توجه کنید . نمونه خرید در این روش در تصویر مشخص کرده ام . به توضیحات ستونها توجه کنید . سوالی بود در خدمتیم

kharid.1.jpg kharid 2.jpg kharid 3.jpg
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط shekofte

سلام.
    بعضی اوقات سافت گذر این امکان خرید پستی رو در سایت قرار میده و بعضی اوقات برمیداره! نمیدونم به چه علتی.

بهتره از طریق فرم "
    ارتباط با ما" بهشون بگید تا خرید پستی رو اضافه کنن؛شاید اضافه کردن شایدم دلیلی دارن که برداشتن!پس بهتره از خودشون بپرسید.
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

6. عضو ثابت shekofte آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Ya Mahdi
    سلام. بعضی اوقات سافت گذر این امکان خرید پستی رو در سایت قرار میده و بعضی اوقات برمیداره! نمیدونم به چه علتی. بهتره از طریق فرم "ارتباط با ما" بهشون بگید تا خرید پستی رو اضافه کنن؛شاید اضافه کردن شایدم دلیلی دارن که برداشتن!پس بهتره از خودشون بپرسید.
    جواب قانع کننده ای . من یک بار لیست تمام درخواستم را به ارتباط با ما فرستادم ولی به من گفته شد که حتما" باید از طریق پر کردن سبد سفارش اقدام کنم ... که دکمه مربوطه برای انتخابات من وجود نداشت . بهر حال ممنون از راهنمائیتون ، ولی ای کاش همشون قابل انتخاب بودند

7. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط shekofte
    جواب قانع کننده ای . من یک بار لیست تمام درخواستم را به ارتباط با ما فرستادم ولی به من گفته شد که حتما" باید از طریق پر کردن سبد سفارش اقدام کنم ... که دکمه مربوطه برای انتخابات من وجود نداشت . بهر حال ممنون از راهنمائیتون ، ولی ای کاش همشون قابل انتخاب بودند

احتمالاً اون موقعی که گفتن از سبد سفارش استفاده کنید بخش خرید پستی فعال بوده!

بذارید ازشون بپرسم ببینم چی میگن!
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط shekofte
    نوشته اصلی توسط Ya Mahdi

احتمالاً اون موقعی که گفتن از سبد سفارش استفاده کنید بخش خرید پستی فعال بوده!

بذارید ازشون بپرسم ببینم چی میگن!

سلام مجدد

ازشون پرسیدم اینو گفتن:

"با سلام

متاسفانه امکان ارسال برخی نرم افزار ها وجود ندارد.

موفق باشید "
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@ shekofte ,
    با سلام . دوست عزیز با عرض معذرت , بنده گویا خوب به پست شما دقت نکرده بودم و فقط روش خرید تک لینکهای دانلودی ویپ شده را گذاشته بودم , که در صورت تمایل از اون روش استفاده کنید بهر حال دوست عزیز Ya Mahdi دقیقا راهنمایی کردند . موفق و سربلند باشید .
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •