هر صفحه ای از انجمن را که باز می کنم ESET پیام زیر را مبده:
eset.jpg
لطفا بررسی شود!
با سلام . این مورد بارها و بارها در انجمن و در مباحث نود 32 عنوان شده که بخاطر قرار دادن یوزر و پسوردهای نود 32 در انجمن و سایت سافت گذر و سایر سایتها ... , سایت نود انرا بلاک کرده و اصلا ویروس نیست . به این صورت عمل کنید .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
حالا من روش دوم رو هم امتحان میکنم ببینم بازم اخطار میده یا نه.این تصویر هم که دوستمون قرار دادن شناسایی مخرب هست و سایت به کل باز میشه براشون.
خودمم فعلا چنین مشکلی دارم.قبلا به فایل های دانلود شده(منظورم کوکی ها و ... ذخیره شده در ویندوز هست)گیر نمیداد.با ورژن جدید دوباره به مشکل برخوردم.
درود دوستان
در مورد این مبحث که خیلی وقت هم هست که پابرجاست ، من به یه مطلب جالب برخورد کردم فکر کنم برای شما هم جالب باشه.این تنها انتی ویروس ESET هست که به سافت گذر گیر میده و دلیلش هم دوستان ذکر کردند.بنابر این عزیزان در مورد ویروسی بودن سایت و اینجور چیزا کلا فکرشون رو درگیر نکنن . میتونید همین الآن به سایت virustotal مراجعه کنید و نتیجه رو مشاهده کنید.
نمایش امضاءPC یه چیزِ دیگست :-)
با سلام و احترام. عزاداری عزاداران حسینی قبول انشاالله.
و بعلاوه،
انجمن از روی هارد یک سیستم خانگی اجرا نمی شه که بخواهد "ویروسی" بشود.
دوستان باور کنید یا نکنید اگر شما هم مدیراجرایی یک موسسه امنیتی که ابزارهای امنیتی تولید می کنه بودید، وقتی می دیدید سایت دیگری از برنامتون بدون پرداخت کمترین هزینه ای سوء استفاده می کند و توسط قانون کپی رایت هم دستتان بهش نمی رسد، کاملا ممکن بود همچین تصمیمی بگیرید. موفق باشید.
سلام دوست عزیز
انجمن یا کلا سایت ها درسته که از روی هارد فرد بیننده ی سایت اجرا نمی شوند ولی از طریق جاوا اسکریپت (مثل Script Injection) و راه های دیگه میشه بهنگام لود سایت ، فایل هایی در قسمت temp ویندوز ذخیره کرد که این امر موجب "ویروسی" شدن سیستم کامپیوتری می شود!
البته دوست خوبمون آقای arefgh96 بهترین جواب را برای پستم دادند و خیالم را راحت کردند
سلام
ممنون که انواع موارد آلودگی سایت ها را یاداوری کردید!
چطوره یک نگاهی به فیلم پیوست شده بیندازید تا ببینید اون اسکریپت آلوده که باعث آلوده شدن سیستم شما به "ویروس" HTML/SrcInject.B.Gen virus میشه فقط کلمه softgozar هست در صفحات انجمن. ناگفته نمانه که این موضوع توسط ناظم بازنشسته آقای opera دوسال پیش گفته شده و پست قبلی اینجانب در تایید اون پاسخ بود.
بوک مارک ها