نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 از مجموع 7

موضوع: اخطار آنتی ویروس هنگام لود صفحات انجمن

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض اخطار آنتی ویروس هنگام لود صفحات انجمن

هر صفحه ای از انجمن را که باز می کنم ESET پیام زیر را مبده:

eset.jpg

لطفا بررسی شود!

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ensadegh
    هر صفحه ای از انجمن را که باز می کنم ESET پیام زیر را مبده:

eset.jpg

لطفا بررسی شود!
    با سلام . این مورد بارها و بارها در انجمن و در مباحث نود 32 عنوان شده که بخاطر قرار دادن یوزر و پسوردهای نود 32 در انجمن و سایت سافت گذر و سایر سایتها ... , سایت نود انرا بلاک کرده و اصلا ویروس نیست . به این صورت عمل کنید .

عنوان: رفع بلاک شدن انجمن و سایت
    مشاهده صفحه

عنوان: رفع بلاک شدن انجمن 2
    مشاهده صفحه
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو متخصص !!!۩♣JOHN♣۩!!! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    با سلام . این مورد بارها و بارها در انجمن و در مباحث نود 32 عنوان شده که بخاطر قرار دادن یوزر و پسوردهای نود 32 در انجمن و سایت سافت گذر و سایر سایتها ... , سایت نود انرا بلاک کرده و اصلا ویروس نیست . به این صورت عمل کنید .

عنوان: رفع بلاک شدن انجمن و سایت
    مشاهده صفحه

عنوان: رفع بلاک شدن انجمن 2
    مشاهده صفحه
    حالا من روش دوم رو هم امتحان میکنم ببینم بازم اخطار میده یا نه.این تصویر هم که دوستمون قرار دادن شناسایی مخرب هست و سایت به کل باز میشه براشون.

خودمم فعلا چنین مشکلی دارم.قبلا به فایل های دانلود شده(منظورم کوکی ها و ... ذخیره شده در ویندوز هست)گیر نمیداد.با ورژن جدید دوباره به مشکل برخوردم.

5. نمایش تشکر

6. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

درود دوستان
    در مورد این مبحث که خیلی وقت هم هست که پابرجاست ، من به یه مطلب جالب برخورد کردم فکر کنم برای شما هم جالب باشه.این تنها انتی ویروس ESET هست که به سافت گذر گیر میده و دلیلش هم دوستان ذکر کردند.بنابر این عزیزان در مورد ویروسی بودن سایت و اینجور چیزا کلا فکرشون رو درگیر نکنن . میتونید همین الآن به سایت virustotal مراجعه کنید و نتیجه رو مشاهده کنید.

انجمن:Capdfweafadfture.PNG
    سایت:Capture.PNG
    عنوان: بررسی سایت
    مشاهده صفحه

عنوان: بررسی انجمن
    مشاهده صفحه

نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام و احترام. عزاداری عزاداران حسینی قبول انشاالله.

و بعلاوه،
    انجمن از روی هارد یک سیستم خانگی اجرا نمی شه که بخواهد "ویروسی" بشود.

دوستان باور کنید یا نکنید اگر شما هم مدیراجرایی یک موسسه امنیتی که ابزارهای امنیتی تولید می کنه بودید، وقتی می دیدید سایت دیگری از برنامتون بدون پرداخت کمترین هزینه ای سوء استفاده می کند و توسط قانون کپی رایت هم دستتان بهش نمی رسد، کاملا ممکن بود همچین تصمیمی بگیرید. موفق باشید.

9. نمایش تشکر

10. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    با سلام و احترام. عزاداری عزاداران حسینی قبول انشاالله.

و بعلاوه،
    انجمن از روی هارد یک سیستم خانگی اجرا نمی شه که بخواهد "ویروسی" بشود.

دوستان باور کنید یا نکنید اگر شما هم مدیراجرایی یک موسسه امنیتی که ابزارهای امنیتی تولید می کنه بودید، وقتی می دیدید سایت دیگری از برنامتون بدون پرداخت کمترین هزینه ای سوء استفاده می کند و توسط قانون کپی رایت هم دستتان بهش نمی رسد، کاملا ممکن بود همچین تصمیمی بگیرید. موفق باشید.
    سلام دوست عزیز
    انجمن یا کلا سایت ها درسته که از روی هارد فرد بیننده ی سایت اجرا نمی شوند ولی از طریق جاوا اسکریپت (مثل Script Injection) و راه های دیگه میشه بهنگام لود سایت ، فایل هایی در قسمت temp ویندوز ذخیره کرد که این امر موجب "ویروسی" شدن سیستم کامپیوتری می شود!

البته دوست خوبمون آقای arefgh96 بهترین جواب را برای پستم دادند و خیالم را راحت کردند

11. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ensadegh
    سلام دوست عزیز
    انجمن یا کلا سایت ها درسته که از روی هارد فرد بیننده ی سایت اجرا نمی شوند ولی از طریق جاوا اسکریپت (مثل Script Injection) و راه های دیگه میشه بهنگام لود سایت ، فایل هایی در قسمت temp ویندوز ذخیره کرد که این امر موجب "ویروسی" شدن سیستم کامپیوتری می شود!
    سلام
    ممنون که انواع موارد آلودگی سایت ها را یاداوری کردید!
    چطوره یک نگاهی به فیلم پیوست شده بیندازید تا ببینید اون اسکریپت آلوده که باعث آلوده شدن سیستم شما به "ویروس" HTML/SrcInject.B.Gen virus میشه فقط کلمه softgozar هست در صفحات انجمن. ناگفته نمانه که این موضوع توسط ناظم بازنشسته آقای opera دوسال پیش گفته شده و پست قبلی اینجانب در تایید اون پاسخ بود.
    فایل های پیوست شده

12. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •