صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 از مجموع 15

موضوع: دانلود تولبار انجمن تخصصی سافت گذر

1. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ali79@
    سلام
    نوتیفیکیشن جیمیل توی موزیلا 32 غیر فعاله. منظورم اینه که حتی وقتی وارد اکانت جیمیلم میشم باز به صورت غیر فعال هست و روش که کلیک میکنم فقط اکانتم رو باز میکنه و اصلا مثل قبل نیست. با هر دو اکانت هم امتحان کردم. توی 30 و 31 خوب بود ولی توی 32 دیشب تا الان همونطور غیر فعاله.
    هر موقع وقت داشتید یه نگاه بش بندازید ببینید مشکلش چیه.
    ممنون.
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای a.abedzadeh313 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط صهبا
    ali79@
    سلام
    نوتیفیکیشن جیمیل توی موزیلا 32 غیر فعاله. منظورم اینه که حتی وقتی وارد اکانت جیمیلم میشم باز به صورت غیر فعال هست و روش که کلیک میکنم فقط اکانتم رو باز میکنه و اصلا مثل قبل نیست. با هر دو اکانت هم امتحان کردم. توی 30 و 31 خوب بود ولی توی 32 دیشب تا الان همونطور غیر فعاله.
    هر موقع وقت داشتید یه نگاه بش بندازید ببینید مشکلش چیه.
    ممنون.
    صهبا@
    سلام!
    پاکش کردم و دوباره نصبش کردم.
    بنده موزیلام فکر کنم ورژن ۲۲ باشه یعنی ندیدم تو مرکز نرم افزاری آپدیت داشته باشه.
    ولی رو موزیلای ویندوزم که ۳۰ هستش تست کردم کار کرد.مشکلشو نمیدونم.
    همون طور که میدونید تولبار ها به صورت آنلاین ساخته میشن و توسط نرم افزار ساخته نمیشن.
    پس شاید مشکل از سایت سازندش باشه و برطرف شه. اگه اطلاع داده بشه به الکسا احتمالا رفع می کنتش.
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اوکی و ممنون.
    احتمالا مشکل از طرف همون سایت سازنده باید باشه. چون امتحانی یه تولبار با نوتیفیکیشن جیمیل ساختم ولی بازم مثل تولبار انجمنه. نمی دونستم کجا باید مشکل رو اطلاع بدم بنابراین از قسمت Submit a request اقدام کردم و عنوانشم گذاشتم: Gmail notification issue! امیدوارم جای درستی رو انتخاب کرده باشم. آخه هر جا رو گشتم همین یه جا رو فقط داشت!!!
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو حرفه ای a.abedzadeh313 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط صهبا
    اوکی و ممنون.
    احتمالا مشکل از طرف همون سایت سازنده باید باشه. چون امتحانی یه تولبار با نوتیفیکیشن جیمیل ساختم ولی بازم مثل تولبار انجمنه. نمی دونستم کجا باید مشکل رو اطلاع بدم بنابراین از قسمت Submit a request اقدام کردم و عنوانشم گذاشتم: Gmail notification issue! امیدوارم جای درستی رو انتخاب کرده باشم. آخه هر جا رو گشتم همین یه جا رو فقط داشت!!!
    منم جایی رو ندیدم.
    اما بازم هرکی دید بگه:
    https://alexa.zendesk.com/hc/en-us
    این قسمت ساپورتش
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلامی مجدد
    توی اولین پاسخی که دادند گفتند نوتیفیکیشن جیمیل توی تولبار ایشون مشکلی نداره و البته خواستند یکم بیشتر براشون توضیح بدم که توضیح رو دادم و منتظر جواب هستم. حالا اینجا کسی هست که هم موزیلاش ورژن32 باشه و هم از تولبار انجمن استفاده کنه؟ ممنون میشم اگر کسی هست بگه ایا اونم این مشکل رو داره یا خیر
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ
    اوکی!
    توی سیستم ها 7 و 8.1 32 بیت و 8.1 64 بیت تست کردم با موزیلا 31 مشکلی نداره ولی توی موزیلا 32 همچنان غیر فعاله. تا ببینم چی میگن!
    ویرایش توسط صهبا : 04-09-2014 در ساعت 15:55 دلیل: +
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •