صفحه 1 از 9 123 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 82

موضوع: مقایسه ی قدرت و قابلیت های نسخه های مختلف (KAV/KIS/KTS)

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مقایسه ی قدرت و قابلیت های نسخه های مختلف (KAV/KIS/KTS)

با سلام
    دوستان یک سوال دارم به نظر شما کسپر اینترنت سیکوریتیش بهتر یا پیور؟
    از نظر امنیت و قدرت ویروس کشی خلاصه کدوم قوی تره؟

2. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: اینترنت سیکوریتی یا پیور

نوشته اصلی توسط abayboy
    با سلام
    طبیعتا برای گشت و گذار در اینترنت ، سکوریتی قوی تر است
    و برای بقیه مسائل پیور

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط abayboy
    با سلام
    سلام
    دوست عزیز این دو فرق چندانی ندارند فقط کسپر در پیور امکاناتی از قبیل پشتیبانی گیری بهینه سازی و... را اضافه کرده است.

امکانات و ویژگی‌های جدید: Kaspersky PURE

- بخش مرکزی کنترل سیستم برای مشاهده‌ی فعالیت کلی رایانه
    - دارای ابزار بسیار پیشرفته‌ی پشتیبان‌گیری(Backup) از اطلاعات با امکان زمان‌بندی
    - امکانات بسیار کامل برای مراقبت والدین (مشاهده‌ی میزان استفاده از اینترنت و محدود کردن آن، فیلترکردن سایت‌های دلخواه، تنظیم امکان دانلود یا عدم دانلود فایل‌های دلخواه، غیرفعال کردن اجرای برنامه‌های دلخواه و...)
    - امکان بهینه‌سازی رایانه و پاک‌سازی آن از اطلاعات اضافی
    - قابلیت پسوردگذاری بر روی درایو یا فولدر
    - بخش جدید مدیریت پسوردها برای ذخیره و حفظ پسوردها در مقابل Keyloggerها با استفاده از کیبورد مجازی ایمن
    - قسمت جدید File Shredder برای حذف کامل فایل‌ها به‌طوری‌که قابل بازیابی نباشند
    و...

ویژگی‌های نسخه جدید: Kaspersky Internet Security
    - بهبود استفاده از تکنولوژی Sandbox به صورت ایجاد یک محیط مجاری برای اجرا و تست کردن یک فایل بدون آسیب به سیستم عامل
    - قابلیت استفاده از Sandbox برای مرورگرهای وب
    - امکان تشخیص سایت بانکها و مراقبت از اطلاعات کاربر در هنگام کار با این سایتها
    - استفاده از Kaspersky URL Advisor برای مسدود کردن سایتهایی که به سیستم شما آسیب می رسانند
    - سوئیچ کردن به حالت امن در هنگام مرور سایتهای مشکوک
    - امکان Geo Filter جهت مسدود کردن دسترسی به دامین های غیر امن منطقه ای با توجه به سطح امنیت
    - بهره گیری از اطلاعات نرم افزارهای ثبت شده در شبکه کاسپراسکی جهت برخورد با انواع نرم افزار در ویندوز
    - امکان استفاده کاربران ویندوز ویستا از Gadget مخصوص این برنامه برای کنترل امنیت سیستم
    - استفاده از System Watcher جهت زیر نظر داشتن قسمتهای مختلف سیستم و برگرداندن تغییراتی که ویروس روی ویندوز می گذارد
    - امکانی جهت تشخیص ساعات بیکاری سیستم و انجام وظایف لازم در آن زمان
    - امکان کنترل درخواستهای مشکوک از DNS
    - اسکن انتقال اطلاعات از طریق FTP علاوه بر HTTP
    - بهبود امکان ساخت دیسک نجات با قابلیت رایت روی CD و USB
    - استفاده از تکنولوژی پیشرفته حذف آلودگی از فایلها
    - بهره گیری از امکان Anti-Phishing جهت تشخیص اجزای آلوده یک صفحه اینترنتی
    - بهبود رابط کاربری از چندین جهت
    - اضافه شدن امکانات برای استفاده از Rule‌ها برای نرم افزارها و دسترسی ها
    - بهبود یافتن امکان Parental Control برای زیر نظر گرفتن پیامهای رد و بدل شده از طریق مسنجرها
    - بهبود تکنولوژی ضد اسپم برای نرم افزارهای مدیریت ایمیل
    و ...
    نمایش امضاء

4. عضو ثابت Kernel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: انجمن حرفه ای کسپرسکی(سوالات و مشکلات خودرا اینجا مطرح ک

سلام.میخواستم یه نفر فرق بین نسخه اینترنت سکوریتی و پیور کسپرسکی رو توضیح بده.تقریبا یک ساله که اینترنت سکوریتی دارم و از امنیتش خیلی راضیم.میخواستم بدونم برا من که کاربر متوسط هستم ارزش داره که پیور بگیرم.لطفا توضیح کامل بدین.
    نمایش امضاء

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: انجمن حرفه ای کسپرسکی(سوالات و مشکلات خودرا اینجا مطرح ک

دوست عزيز شما اگر ميخواهيد از لحاظ برنامه نويسي آنتي ويروس کسپرسکي برايت بگويم _که فرق پيور با اينترنت سکيوريتي درچيست
    1_جناب آقاي Moralist مدير آزمايشي و فعالترين کاربر است و براي نظم اين بخش و براي بهتر شدن از مقايسه دو آنتي ويروس نظر شما را قرار نداد ...
    2_عزيز من برنامه نيست امکانات نسخه توتال است _هر شرکتي نسخه اي کامل از محصول خود را با اين نام عرضه ميکند که گرانترين و آخرين نسخه از تمام محصولاتش است همانند بيت دفندر اينترنت سکيوريتي و نسخ توتال آن _ نورتون اينترنت سکيوريتي و نورتون 360 به اين محصولات آخر نسخه توتال ناميده ميشود
    3_شما چه طور نميدانيد که با قفل گذاري امنيت سيستم بالا ميرود شايد شما دوست نداشته باشيد کسي در ويندوز شما تغييراتي انجام دهد _بک آپ شايد سيستم شما دچار ويروسي شد يا ناخاسته ويندوز شما خراب شد بک آپ هم براي همين است _اگر اينطور بود که شما بايد 20 تا برنامه براي کار خود نصب کنيد
    3_موتور اينترنت سکيوريتي 2011 دچار مشکلاتي بود و به همين خاطر موتور2010 برروي کسپرسکي پيور نصب است AVP9 براي کسپرسکي پيور AVP11 براي اينترنت سکيوريتي است ...
    لطفا بيشتر تحقيق کنيد و به جاي اينکه براي هر کاري يک برنامه نصب کنيد و ويندوز خود را سنگين کنيد از نسخه هاي توتال استفاده کنيد که يک نرم افزار است با امکانات و ابزار کامل نه برنامه هاي اضافي ميتوانيد درهنگام نصب از نصب آنها خودداري کنيد.
    5_برنامه هاي کسپرسکي از لحاظ آپديت هيچ فرقي با هم نميکنند...

6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

دوست عزیزمن 16 ماهه از پیور استفاده میکنم یعنی از وقتی که اینترنت سکیوریتی بعداز آپدیت و ریستارت دیتابیس اون هیچ تاریخی نشون نمیداد من ولش کردم واز این استفاده میکنم از هر لحاظ روون تر از همست ...

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: مباحث Kaspersky

با سلام
    دو تا سوال داشتم
    1-دوستان کسی برنامه kaspersky internet security special ferrari edition را برای دانلود داره؟واصلا این نسخه چه فرقی با نسخه معمولیش داره؟
    2-با توجه به کاهش حدودا نصف حجم نسخه جدید کاسپراسکی نسبت به نسخه قبل تحلیلتان نسبت به این موضوع چیه؟ و آیا این مساله باعث کاهش کارایی این آنتی ویروس نمیشه؟
    باتشکر

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط fadak' pid='6455' dateline='1307594194
    با سلام
    دو تا سوال داشتم
    1-دوستان کسی برنامه kaspersky internet security special ferrari edition را برای دانلود داره؟واصلا این نسخه چه فرقی با نسخه معمولیش داره؟
    2-با توجه به کاهش حدودا نصف حجم نسخه جدید کاسپراسکی نسبت به نسخه قبل تحلیلتان نسبت به این موضوع چیه؟ و آیا این مساله باعث کاهش کارایی این آنتی ویروس نمیشه؟
    باتشکر

سلام به دوستان
    1_دوست عزیز فرق چندانی بین این نسخه و نسخه های دیگر نیست .اونطوری که من در سایتش خوندم و اگر هم میخوای دانلود کنی لینکش رو از سایتش بگیرم و به شما بدم تا دانلود کنین.

2_دوست عزیز روز به روز علم پیشرفت میکنه و ما باید هر روز شاهد یه دانش جدید باشیم و زبان های برنامه نویسی هم پیشرفت بالایی دارن .پس شما اصلا به کم بودن حجم این نسخه اصلا شک نکن که باعث شده تواناییش کم بشه .این نسخه 2012 خیلی زود نصب میشه بسیار سریع تر هست من با فایلهای آپدیت آفلاین PURE تونستم اون رو به روز رسانی کنم .تکنولوژی ابری به اون اضافه شده و چند چیز دیگر ...
    پس بدون اینکه فکر کنی از قدرتش کم شده .اون رو استفاده کن .تا خودت برای خودت ثابت بشه .

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط abedsmp' pid='6460' dateline='1307603319
    با سلام
    دو تا سوال داشتم
    باتشکر

سلام به دوستان
    1_دوست عزیز فرق چندانی بین این نسخه و نسخه های دیگر نیست .اونطوری که من در سایتش خوندم و اگر هم میخوای دانلود کنی لینکش رو از سایتش بگیرم و به شما بدم تا دانلود کنین.

2_دوست عزیز روز به روز علم پیشرفت میکنه و ما باید هر روز شاهد یه دانش جدید باشیم و زبان های برنامه نویسی هم پیشرفت بالایی دارن .پس شما اصلا به کم بودن حجم این نسخه اصلا شک نکن که باعث شده تواناییش کم بشه .این نسخه 2012 خیلی زود نصب میشه بسیار سریع تر هست من با فایلهای آپدیت آفلاین PURE تونستم اون رو به روز رسانی کنم .تکنولوژی ابری به اون اضافه شده و چند چیز دیگر ...
    پس بدون اینکه فکر کنی از قدرتش کم شده .اون رو استفاده کن .تا خودت برای خودت ثابت بشه .
    دوست عزیز خیلی ممنون
    اگه بتونی لینک دانلود این نسخه فراری هم معرفی کنی ممنون میشم

10. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط fadak' pid='6481' dateline='1307609406
    نوشته اصلی توسط abedsmp' pid='6460' dateline='1307603319
    با سلام
    دوستان کسی برنامه kaspersky internet security special ferrari edition را برای دانلود داره؟واصلا این نسخه چه فرقی با نسخه معمولیش داره؟
    باتشکر
    سلام به دوستان
    دوست عزیز خیلی ممنون
    اگه بتونی لینک دانلود این نسخه فراری هم معرفی کنی ممنون میشم
    دوست عزیز من تو سایت کسپرسکی خیلی گشتم دنبال این نسخه ولی فکر میکنم که باید چند تومنی پول به اونا باید داد چون اصلا گزینه ای به عنوان استفاده آزمایشی رو اون نیست و مستقیم گزینه خرید رو پیشنهاد میکنه .البته سطح حفاظت اون رو 2 هست وفکر نمیکنم که فرق چندانی با نسخه های دیگر بکنه .من لینک اون رو میزارم شما خودت یه نگاه بکن .من اگر در هر جای دیگری نسخه ای از آن را پیدا کردم برای دانلود قرار میدهم.

[CENTER]این لینک صفحه
    [CENTER]این هم لینک , لیست دانلود نرم افزارهای کسپرسکی

صفحه 1 از 9 123 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •