خوب قبل از هر چیز سلام و از تموم این قضایا که بگذریم , با اینکه قبلا هم در انجمن در بخش قوانین و تازه های انجمن
اینجا و
اینجا آموزشش را گذاشته بودم و خود شما هم مخاطب بودید , اما فقط برای گل روی شما همینجا هم ساده تر توضیح میدم . ضمنا بنده هم اصلا پروفسور نیستم و رشته ام هم کامپیوتر نیست و در یه شرکت بازرگانی و همینطور ساختمانی کار میکنم . صرفا بخاطر علاقه شخصی و ... هست که در انجمن هستم و مطمئن باشید هیچگونه حقوق و مزایایی هم از انجمن ندارم , ( البته گاها بعضی از کاربران حسابی حقوق و مزایای بنده و سایر دوستان دیگه را میدهند تمام و کمال ) حتی گاها لینکهای VIP برنامه های سایت را خریده ام .
برای ارسال هر صفحه ایی از هر سایتی جهت نمایش با امکانات ادیتور : ابتدا یه کپی از ادرس بار صفحه سایت مورد نظر بگیرید و سپس گزینه
فایل پیوست 21072 را انتخاب کنید و سپس اولین کادری که باز میشه ادرس را در اونجا پیست کنید و اوکی کنید و بعد از اوکی کردن چنین حالتی داریم "
فایل پیوست 21071 " ( با علامت زرد رنگ مشخص کرده ام ) که مکان نمای شما بین دو کروشه قرار دارد اگه تغییر ندهید و یا خودتون میتونید مکان نما را اونجا قرار بدید و سپس بین همین دو کروشه نام اون سایت و یا هر نامی که خواستید قرار بدید مثلا چون ادرس بنده سایت سافت گذر بود مینویسم سافت گذر ( فارسی یا انگلیسی فرقی نداره ) و تمام .
ضمنا اون مثالی که زدید و گفتید نوشته در اسپویلر عنوان را وارد کنید منظورش این هست که اگه گزینه اسپویلر را انتخاب کردید ابتدا عنوانش را بنویسید . ضمنا بصورت فیلم هم سایر گزینه ها را براتون اماده کردم و همینجا پیوست میکنم . و امیدوارم که تونسته باشم راهنمایی های لازم را کرده باشم و با همدیگه نتیجه ای بگیریم ( یا با هم پروفسور شویم

) . سوالی هم اگه بعد از دیدن فیلم ها و توضیحات داشتید در خدمتیم . تست هم خواستید بکنید مسئله ای نیست , به بنده خبر بدید و انجام دهید بنده بعد از تست شما حذفش خواهم کرد . موفق و همیشه خندان باشید .
پیوست : این هم چند فیلم از امکانات ادیتور از گزینه های ارسال لینک و صفحه و دانلود و تصاویر و اسپویلر .سایر گزینه های ادیتور هم بعدا اماده میکنم فعلا این چند گزینه هم مهم بود و هم مورد استفاده بیشتر قرار میگیره . خدمت شما .
ضمنا این چند پست بعدا به مباحث مرتبط در بخش قوانین و تازه های انجمن منتقل خواهد شد
بوک مارک ها