نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
خوب اقا سامان , اگه خواستید از اپلود سنترها استفاده کنید که در میان دو کروشه که در قسمت دوم براتون میاد باید از منوی کادر نمایش پست , روی گزینه لینک کلیک کنید همون گزینه که شکل کره زمین را داره ( در تصاویر زیر کنار شماره یک هست ) و سپس در اون کادر ادرس را وارد کنید . الان همینجا تست کنید مثل بنده .
تست :
و برای تصاویری غیر از اپلود سنترها , طبق تصویر زیر عمل کنید .
ویرایش توسط S!RUS : 14-09-2016 در ساعت 01:22
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
- - - - - - - - - - - -
تصویر را در کد IMG قرار نمی دهید.
یعنی موقی که می خواهید لینک تصویر را پیست کنید، بجای پیست کردن مستقیم بر روی آیکون عکس (وارد کردن تصویر) کلیک کرده و آنجا پیست کنید. مثال
اگر خطایی پیش آمد تیک گزینه " بازیابی فایلها از ادرس اینترنتی اصلی" را بردارید.
ویرایش توسط M-AUDIO : 28-07-2015 در ساعت 17:14 دلیل: ترکیب دو پست متوالی - از نقل قول چندگانه استفاده بشود;)
سلام .
در قسمت انتقادات و پیشنهادات انجمن و سپس تازه های انجمن کلیه موارد فوق آموزش داده شده . لینک تاپیک
- - - - - - - - - - - -
اخه کلیک کردن یه شکلک و کپی کردن ادرس سایت مورد نظر در یه کادر که خودش باز میشه , را شما جنگولگ بازی میدونید , کما اینکه اموزشش هم بصورت ابتدایی و دبستانی هم قرار گرفته . تا جایی که بنده در فروم های مختلف ( ایرانی و خارجی ) جستجویی داشتم و مشکلاتم را رفع کرده ام همگی از اصول و قوانینی پیروی میکنند که باعث حفظ نظم همون انجمن شون میشه .
تازه اینجا فروم کی هست ...؟
چقدر دنبال حاشیه و طنز پراکنی و ... هستید , ول کنید ... خدا وکیلی جز سر درد واسه خودتون و همه چیزی نداره ..
ضمنا لینک هم خالی هست , وگرنه حتما بنده انجامش میدادم اگه رایگان بود و جنبه تبلیغاتی نداشت . هر چند که این سایت هم هزینه ماهیانه داره و رایگان نیست .و فقط در ماه تا ده صفحه رایگان داره و مازاد بر اون هزینه دار هست و اگه شماره ای اختصاصی هم بخواهید "در صورتی که تمایل به شماره فکس انتخابی** داشته باشید، هزینه آن یک بار در هنگام ثبت نام به مبلغ 60,000 تومان بوده و شماره فکس های طلایی (شماره های رند) بنا به میزان رند بودنشان دارای نرخ های متفاوتی می باشند."
- - - - - - - - - - - -
من شکلک رو به قول شما کلیک کردم میگه اسپویلر رو برن. نام رو میزنم و بعد معلوم نیست کجای کدها باید آدرس سایت را تایپ کرد.
من بین این دو کد
آدرس را زدم اما با کلیک روی آن دوباره به همین صفحه در سافت گذر برمیگردد.
علت کاهش بازدیدکنندگان این فاروم هم همین است که خیلی ها مثل من هستند و مثل شما پروفسور کامپیوتر نیستند. من که اصلا رشته تحصیلی ام ربطی به کامپیوتر ندارد.
خوب قبل از هر چیز سلام و از تموم این قضایا که بگذریم , با اینکه قبلا هم در انجمن در بخش قوانین و تازه های انجمن اینجا و اینجا آموزشش را گذاشته بودم و خود شما هم مخاطب بودید , اما فقط برای گل روی شما همینجا هم ساده تر توضیح میدم . ضمنا بنده هم اصلا پروفسور نیستم و رشته ام هم کامپیوتر نیست و در یه شرکت بازرگانی و همینطور ساختمانی کار میکنم . صرفا بخاطر علاقه شخصی و ... هست که در انجمن هستم و مطمئن باشید هیچگونه حقوق و مزایایی هم از انجمن ندارم , حتی گاها لینکهای VIP برنامه های سایت را خریده ام . ( البته گاها بعضی از کاربران حسابی حقوق و مزایای بنده و سایر دوستان دیگه را میدهند تمام و کمال ) .
* برای ارسال هر صفحه ایی از هر سایتی جهت نمایش با امکانات ادیتور : ابتدا یه کپی از ادرس بار صفحه سایت مورد نظر بگیرید و سپس از کادر ادیتور انجمن گزینهرا انتخاب کنید و سپس اولین کادری که باز میشه ادرس را در اونجا پیست کنید و اوکی کنید و بعد از اوکی کردن چنین حالتی داریم :
( با علامت زرد رنگ مشخص کرده ام ) که مکان نمای شما بین دو کروشه قرار دارد اگه تغییر ندهید و یا خودتون میتونید مکان نما را اونجا قرار بدید و سپس بین همین دو کروشه نام اون سایت و یا هر نامی که خواستید خودتون بنویسید و یا کپی/ پیست کنید , مثلا چون ادرس بنده سایت سافت گذر بود مینویسم سافت گذر ( فارسی یا انگلیسی فرقی نداره ) و تمام .
ضمنا اون مثالی که زدید و گفتید نوشته در اسپویلر عنوان را وارد کنید منظورش این هست که اگه گزینه اسپویلر را انتخاب کردید ابتدا عنوانش را بنویسید . ضمنا بصورت فیلم هم سایر گزینه ها را براتون اماده کردم و همینجا پیوست میکنم . و امیدوارم که تونسته باشم راهنمایی های لازم را کرده باشم و با همدیگه نتیجه ای بگیریم ( یا با هم پروفسور شویم) . سوالی هم اگه بعد از دیدن فیلم ها و توضیحات داشتید در خدمتیم . تست هم خواستید بکنید مسئله ای نیست , به بنده خبر بدید و انجام دهید بنده بعد از تست شما , حذفش , خواهم کرد . موفق و همیشه خندان باشید .
پیوست : این هم چند فیلم از امکانات ادیتور از گزینه های ذکر شده . سایر گزینه های ادیتور بصورت فیلم در صورت لزوم بعدا اماده میکنم فعلا این چند مورد هم مهم بود و هم مورد استفاده بیشتر قرار میگیره . خدمت شما .فیلم اول با حجم 631 KB : نحوه استفاده از
مشاهده صفحه .
فیلم دوم با حجم 798 KB : نحوه استفاده ازگزینه دانلود مستقیم لینک .
فیلم سوم با حجم 799 KB : نحوه استفاده ازگزینه اسپویلر .
فیلم سوم با حجم 627 KB : نحوه استفاده ازارسال تصویر بصورت معمولی در متن پست .
ویرایش توسط S!RUS : 14-09-2016 در ساعت 02:17 دلیل: بازسازی تصاویر و فایل ها
- - - - - - - - - - - -
بوک مارک ها