سلام به همه سافتگذری ها خب شاید خیلی ها بگن نیازی به این تاپیک نبود ولی تعدادی از دوستان خواستار این بودن که نحوه قرار دادن عکس در انجمن با اندازه نرمال یا همون اندازه خود عکس رو آموزش بدیم
خب برای قرار دادن عکس در انجمن میشه گفت دو راه انجمن برای شما قرار داده یکی آپلود عکس از هارد سیستم خودتون و یکی هم لینک دادن به عکس مورد نظر هست
مشکل دوستان این هست که وقتی عکس رو از هارد انتخاب و آپلود میکنن تصویر به صورت بند انگشتی نشون داده میشه خب خیلی راحت میشه این مشکل رو حل کرد شما اول مثل همیشه عکس مورد نظر رو آپلود کنید وقتی که عکس مورد نظر به صورت بند انگشتی در قسمت درج مطلب یا همون قسمت ارسال مطلب قرار گرفت شما دو راه برای قرار دادنش به اندازه بزرگ دارید
اولین روش اینکه روی عکس بند انگشتی کلیک راست کنید و مثل عکس زیر لینک عکس رو بردارید
خب الان لینک عکس رو کپی کردیم الان دوباره قسمت ارسال عکس رو میزنیم و طبق عکس زیر عکس رو با وارد کردن لینک آپلود در مطلب قرار میدیم
خب با وارد کردن لینک و زدن اوکی عکس با اندازه واقعی در مطلب قرار میگیره
خب میریم سر وقت روش دوم روش خودم من خودم این روش پیشنهاد میدم
بعد از وارد کردن عکس به صورت بند انگشتی شما مثل عکس زیر به جای برداشتن لینک عکس عکس رو در صفحه جدید باز کنید
و بعد در صفحه ای که عکس به صورت کامل باز شده عکس رو کپی کنید و در مطلب خودتون پیست کنید یا Ctrl+v رو بزنید
راستی با این روش حتی میتونید عکس های که در صفحات دیگر و سایت های دیگر نیز قرار دارند کپی کنید راحت در مطلب خودتون پیست کنید. خب امیدوارم که اون دسته از دوستان که در قرار دادن عکس در مطلب مشکل داشتند مشکلشون حل شده باشه
موفق و پیروز باشید
بوک مارک ها