نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: نحوه استفاده ازتگ های اسپویلر و دانلود و مشاهده صفحه و ارسال تصویر + فیلم آموزشی

1. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض نحوه استفاده ازتگ های اسپویلر و دانلود و مشاهده صفحه و ارسال تصویر + فیلم آموزشی

تست . با مرورگر پرتابل اپرا 30.1835.125

خوب توضیحات . برای تغییر سایز تصویر هم بعد از قرار گرفتن در تگ میتونید روی اون دوبار کلیک کنید و یکی از سایز ها را انتخاب کنید . بند انگشتی . متوسط و ..
    در دو تگ مشاهده صفحه و دانلود روش یکسان هست . بعد از انتخاب تگ های مورد نظر کادری باز میشه که شما برای مشاهده صفحه از ادرس بار صفحه مورد نظر کپی گرفته و در اون کادر پیست میکنید و برای لینک دانلود هم ابتدا روی لینک دانلود کلیک راست و انتخاب گزینه کپی ایمیج آدرس و سپس انتخاب تگ دانلود در ادیتور انجمن و در کادر اول تگ قرار میدید و سپس در مرحله بعد هر دو تگ در تصویر مشخص کرده ام که بین دو کروشه توضیحات لازم را میدید .

------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------
    --------------------------------------------
    اما برای اسپویلر تقریبا کار بر عکس هست , بدین روش که بعد از انتخاب اسپویلر اولین کادری که باز میشه باید توضیحات مربوطه را بنویسید و سپس در مرحله بعد با کلیک کردن بین دو کروشه و انتخاب گزینه وارد کردن تصویر , عکس مورد نظر را اضافه میکنید . در تصویر مشخص کرده ام . سوالی بود در خدمتم .

-------------------------------------

------------------------------

. ضمنا برای قرار دادن تصویر تنها در پست هم از تگ "وارد کردن تصویر " استفاده کنید .
    تصاویر پیوست شده
    • 2.jpg (32.4 کیلو بایت, 7 نمایش)
    • 3.jpg (69.5 کیلو بایت, 9 نمایش)
    • 4.jpg (93.8 کیلو بایت, 7 نمایش)
    • 1.2.jpg (71.5 کیلو بایت, 9 نمایش)
    • 3.1.jpg (60.3 کیلو بایت, 9 نمایش)
    ویرایش توسط S!RUS : 21-01-2016 در ساعت 21:57
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض فیلم آموزشی نحوه استفاده از تگهای اسپویلر و دانلود و مشاهده صفحه و ارسال تصویر

نوشته اصلی توسط saman3
    من شکلک رو به قول شما کلیک کردم میگه اسپویلر رو برن. نام رو میزنم و بعد معلوم نیست کجای کدها باید آدرس سایت را تایپ کرد.
    من بین این دو کد

آدرس را زدم اما با کلیک روی آن دوباره به همین صفحه در سافت گذر برمیگردد.

علت کاهش بازدیدکنندگان این فاروم هم همین است که خیلی ها مثل من هستند و مثل شما پروفسور کامپیوتر نیستند. من که اصلا رشته تحصیلی ام ربطی به کامپیوتر ندارد.
    خوب قبل از هر چیز سلام و از تموم این قضایا که بگذریم , با اینکه قبلا هم در انجمن در بخش قوانین و تازه های انجمن اینجا و اینجا آموزشش را گذاشته بودم و خود شما هم مخاطب بودید , اما فقط برای گل روی شما همینجا هم ساده تر توضیح میدم . ضمنا بنده هم اصلا پروفسور نیستم و رشته ام هم کامپیوتر نیست و در یه شرکت بازرگانی و همینطور ساختمانی کار میکنم . صرفا بخاطر علاقه شخصی و ... هست که در انجمن هستم و مطمئن باشید هیچگونه حقوق و مزایایی هم از انجمن ندارم , حتی گاها لینکهای VIP برنامه های سایت را خریده ام . ( البته گاها بعضی از کاربران حسابی حقوق و مزایای بنده و سایر دوستان دیگه را میدهند تمام و کمال ) . بگذریم ....

*** برای ارسال هر صفحه ایی از هر سایتی جهت نمایش با امکانات ادیتور : ابتدا یه کپی از ادرس بار صفحه سایت مورد نظر بگیرید و سپس از کادر ادیتور انجمن گزینه را انتخاب کنید و سپس اولین کادری که باز میشه ادرس را در اونجا پیست کنید و اوکی کنید و بعد از اوکی کردن چنین حالتی داریم " " ( با علامت زرد رنگ مشخص کرده ام ) که مکان نمای شما بین دو کروشه قرار دارد اگه تغییر ندهید و یا خودتون میتونید مکان نما را اونجا قرار بدید و سپس بین همین دو کروشه نام اون سایت و یا هر نامی که خواستید خودتون بنویسید و یا کپی/ پیست کنید , مثلا چون ادرس بنده سایت سافت گذر بود مینویسم سافت گذر ( فارسی یا انگلیسی فرقی نداره ) و تمام .

ضمنا اون مثالی که زدید و گفتید نوشته در اسپویلر عنوان را وارد کنید منظورش این هست که اگه گزینه اسپویلر را انتخاب کردید ابتدا عنوانش را بنویسید . ضمنا بصورت فیلم هم سایر گزینه ها را براتون اماده کردم و همینجا پیوست میکنم . و امیدوارم که تونسته باشم راهنمایی های لازم را کرده باشم و با همدیگه نتیجه ای بگیریم ( یا با هم پروفسور شویم ) . سوالی هم اگه بعد از دیدن فیلم ها و توضیحات داشتید در خدمتیم . تست هم خواستید بکنید مسئله ای نیست , به بنده خبر بدید و انجام دهید بنده بعد از تست شما , حذفش , خواهم کرد . موفق و همیشه خندان باشید .

پیوست : این هم چند فیلم از امکانات ادیتور از گزینه های ذکر شده . سایر گزینه های ادیتور بصورت فیلم در صورت لزوم بعدا اماده میکنم فعلا این چند مورد هم مهم بود و هم مورد استفاده بیشتر قرار میگیره .

خدمت شما

فیلم اول با حجم 1.83 مگ : نحوه استفاده از مشاهده صفحه .
    فیلم دوم با حجم 2.82 مگ : نحوه استفاده از گزینه دانلود مستقیم لینک .
    فیلم سوم با حجم 2.55 مگ : نحوه استفاده از گزینه اسپویلر .
    فیلم سوم با حجم 2.12 مگ : نحوه استفاده از ارسال تصویر بصورت معمولی در متن پست .
    تصاویر پیوست شده
    فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط S!RUS : 21-01-2016 در ساعت 21:50
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •