[CENTER]یک سال گذشت....با مشاهده این جمله خاطراتی تلخ و شیرینی در ذهن کاربران نقش میبندد.... بله درست حدس زدید یک سال از تاسیس انجمن تخصصی سافت گذر میگذرد.
در آبان ماه سال 1389 مسئولین سایت سافت گذر تصمیم گرفتند که برای به اشتراک گذاشتن تجارب و افکار بازدید کنندگان سایت انجمنی را برپا کنند تا بتوانند با بازدید کنندگان سایت ارتباط نزدیک تر و دوسویه ای داشته باشند.
در اول مدیریت فروم بر عهده جناب اقای موسوی بود و پس از چندی با لطف و مرحمت ایشان بنده را به عنوان یک همکار و دستیار برای فروم انتخاب کردند
فروم در ابتدا با PHPBB پایه ریزی شد ولی با اینکه سطح علمی بالایی نداشت و کاربران از محیط گرافیکی جذابی بهره مند نمیشد ولی با استفبال خوب کاربران مواجه شده بود.
در ابتدا به دلیل نو پا بودن انجمن پست ها نیاز به تایید داشت و پس از مدتی و با حضور مدیر محترم جناب آقای سروش جعفری بنا بر این شد کاربرانی که فعالیت مناسبی دارند از لیست تایید خارج شوند تا بتوانند هرچه بهتر و سریعتر پاسخگوی مشکلات عزیزان باشند
و پس از حدود 6 ماه به علت تعامل هرچه بیشتر با کاربر و جذب مخاطب بیشتر با بررسی های انجام شده و تحقیقات انجام گرفته نظر بر این شد که به سمت My BB صعود کنیم
امار نشان میدهد با اینکه تیم مدیریت با مشکلاتی مواجه بوده است ولی انجمن سیر صعودی پیشرفت خود را از دست نداده است.
بر حسب امر و بنا بر وظیفه تشکری ویژه ای از جناب آقای مقداد موسوی مدیریت محترم سایت سافت گذر بابت ایجاد انجمن و قبول زحمات برای پیشرفت هرچه بیشتر انجمن را دارم.
و همچنین تشکر ویژه ای از جناب اقای سروش جعفری که در مدتی کم توانستند روح و رنگ تازه ای به انجمن ببخشند را نیز دارم
و در پایان از تمامی کاربران چه آنهایی که از فروم PHPBB باما بودند چه آنهایی که کمتر از یک ماه توانستند به یکی از اعضای خوب و فعال ما تبدیل شوند چه آنهایی که با نقطه نظر و پیشنهاد خود کمک شایانی به انجمن کردند و چه انهایی که با صبر و تحمل تمامی مشکلات را پست سر گذاشتند تا این انجمن به هدف خود نائل شود...
امید است با همکاری هرجه کاربران محترم بتوان هرچه سریعتر قله های ترقی را پست سر گذاشت
و چه خوب است که با دیدن اول پست ها خاطره ها را تازه کنیم
[CENTER]اولین پست جناب اقای سروش جعفری[CENTER]اولین پست بنده
در پایان اماری که گویای این است در پنج ماه اخیر این انجمن بهترین صعود و پیشرفت را داشته است محضر کاربران گرامی تقدیم میکنم
کاربرها...
[CENTER]![]()
موضوع ها....
[CENTER]![]()
ارسال ها...
[CENTER]![]()
بوک مارک ها