سلام لطفا کمکم کنید من یه گوشی نوکیا 305 دارم که سیستم عاملش جاوا هست (آشا) میخوام پیام های گوشیم رو بازیابی کنم ایا راهی وجود داره مثلا وصل کنمش به کامپیوتر اگه ممکنه راهنماییم کنید
سلام لطفا کمکم کنید من یه گوشی نوکیا 305 دارم که سیستم عاملش جاوا هست (آشا) میخوام پیام های گوشیم رو بازیابی کنم ایا راهی وجود داره مثلا وصل کنمش به کامپیوتر اگه ممکنه راهنماییم کنید
سلام توی سایت یه نرم افزار هست که اطلاعاتی که توی سیم کارت بوده رو برمیگردونه ولی فک نکنم کار درستی باشه که گوشی رو ریکاوری کنی چون ممکنه گوشی مشکل پیدا کنه ( البته این نظر من هستش ، شایدم غلط باشه )
ممنون از پاسخگویی تون
نه متاسفانه بک اپ نگرفتم قبلابک آپ ازش تهیه نکردین؟
از نرم ازار کامپیوترش می شد انجام داد.
اگه ندارید گمون میدونم بشه بازیابیش کرد.
یه نیگا بندازین تو خود ستینگش بک آپ نگرفتین؟
بک آپ اطلاعات نه تنظیمات.
یه دستگاه سیم کارت ریدر گرفتم و با همین نرم افزار سیم کارت رو شناسایی نکرد (کار نکرد) بین دو گذینه اول اولی که شناسایی نمیکنه دومی هم که مربوط به تنظیم دستی پورت و این چیزاست که بنده اطلاعی ندارم چه طوری تنظیم کنم اگر کسی بلد بود به ما هم یاد بدهسلام توی سایت یه نرم افزار هست که اطلاعاتی که توی سیم کارت بوده رو برمیگردونه ولی فک نکنم کار درستی باشه که گوشی رو ریکاوری کنی چون ممکنه گوشی مشکل پیدا کنه ( البته این نظر من هستش ، شایدم غلط باشه )عنوان: :Data Doctor Recovery - SIM Card 3.0.1.5
بوک مارک ها