دوستان گوشی با این سخت افزار میتونه فول اچ دی رو اجرا کنه؟؟؟
خوبمن که مشخصات گوشیمو خوندم نوشته صفحه اچ دی 720P بعضی دوستان دیدم میگن فول اچ دی هم میشه.
CPU:dual core 1.7 ghz ARMv7/Prpcessor(vfpv4,neon(
gpu:aderno 320
دوستان گوشی با این سخت افزار میتونه فول اچ دی رو اجرا کنه؟؟؟
خوبمن که مشخصات گوشیمو خوندم نوشته صفحه اچ دی 720P بعضی دوستان دیدم میگن فول اچ دی هم میشه.
CPU:dual core 1.7 ghz ARMv7/Prpcessor(vfpv4,neon(
gpu:aderno 320
«« آپدیت 7 شهریور 1393 به پست اول تاپیک اضافه شد »»
با سلام و عرض احترام
با توجه با این که این تاپیک بسیار بسیار قدیمی شده بود و عملاً بی استفاده شده بود ، تصمیم گرفتم مجدداً آن را بروزرسانی کنم تا کاربران هنگام نصب کدک یا برنامه های مختلف به مشکل بر نخورند.
لازم به ذکر است ، هنگام تهیه ی این لیست هیچ گونه کپی از سایت ، انجمن یا وبلاگ (حتی سایت های خارجی) صورت نگرفته و تک تک دستگاه ها توسط بنده ، برسی و به لیست اضافه شده. بنابراین روندکار بسیار طولانی بود که موجب شد تنها به پر استفاده ترین برند ها بپردازم یعنی Nokia , LG , Samsung , HTC , HUAWEI , Sony .
کاربران عزیز ، اگر اشکالی در این لیست مشاهده نمودید و یا اگر دستگاهی از قلم افتاده بود اعلام بفرمایید تا به لیست اضافه شود.
موفق باشید ;)
سلام
ببخشید من گوشیم هواوی Y511 هستش کدوم نرم افزار MX و با چه کدک هایی رو باید روش نصب کنم ؟![]()
سلام من ASUS Fonepad 7 FE170CG را با کدوم پلیر و کدک باید اجرا کنم تا زیرنویس را اجرا كنه اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم
سلام. خوش آمدید
توجه : اگر این کدک جواب نداد ، وارد Settings شوید و به قسمت Decoder بروید ، کمی پایین تر بیایید تا به Download Custom Codec برسید. آنجا نام دقیق کدکی که باید نصب کنید را نوشته.
موفق باشید.
سلام
من گوشی Huawei Honor4x و دارم. واقعا نمی دونم باید کدوم و دانلود کنم. لطف کنید راهنمایی کنید. ممنون.
نمایش امضاءدر زندگی باید یاد بگیریم که استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر. زیرا در بازی زندگی اگر عوض نشویم، تعویض میشویم...!
سلام .
دوست عزیز به صفحه اول مراجعه کنید و اگه در لیست فوق نام و مدل گوشی شما نبود , میتونید از برنامه Android Terminal Emulator که در همون پست اول اشاره شده استفاده کنید توضیح داده شده , ضمنا خود برنامه هم پیوست شده .
ضمنا اگه خود برنامه بدون کدک را نصب کنید خودش بهتون میگه , که در پست سوم هم بازم اشاره شده به این مورد .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
من گلکسی نوت N7000 از سامسونگ و آن است که کار خوب و من پیشنهاد می کنم اگر شما می خواهید برای خرید این دستگاه پس از آن شما می توانید اطلاعات بیشتر در مورد محصول اینجا Buy Samsung Galaxy Note N7000 80$. Prices for Galaxy Note N7000 cheap with free delivery. از کهکشان توجه داشته باشید-N7000
بوک مارک ها