صفحه 2 از 3 اولین 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 30

موضوع: لیست دستگاههای اندروید با CPU های ARMv7, ARMv6, ARMv5

1. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط koof
    با سلام دوستان گوشی من huawei g510 u8951 وقتی می خوام با mx player ویدو 1080 پخش کنم به مشکل می خورم یعنی تصویر وجود داره ولی صدا گاهی اوقات غط میشه مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟
    با تشکر
    با سلام

دوست عزیز مشخصات سخت افزاری گوشی به گونه ای است که بتوانید فیلمهای فول ا چ دی را پخش کند به هر حال. موارد مهمی در پخش نشدن موثر هستند که یکی از انها بیت ریت فیلم می باشد که چنانچه بیت ریت بالایی داشته باشد و یا مثلا پسوند mkv باشد چون نیاز به پردازش بالایی دارد شاید سیستم عامل و یا حتی نرم افزار و در مرحله بعد سخت افزار نتواند درخواست شما را به خوبی اجرا کند. البته بنده منوال را بر این گذاشتم که اندروید شما 4 می باشد. زیرا اندروید 2 ضعف های زیادی در این زمینه دارد. بنده به شما پیشنهاد می کنم که Archos video player را نیز تست کنید . شاید مشکل شما برطرف شد.

صفحه زیر بسیاری از پلیرهای تصویری اندروید را در خود جای داده است که خوب است پس از تست مورد بالا موارد دیگر را نیز تست کنید.

عنوان: پلیرهای تصویری اندروید
    مشاهده صفحه

موفق باشید

2. نمایش تشکر

3. نمایش اطلاعات

با سلام زیرنویس با فرمت srt در mxplayer به صورت به هم ریخته نمایش میده مشک از کجا می تونه باشه؟؟؟

4. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط koof
    با سلام زیرنویس با فرمت srt در mxplayer به صورت به هم ریخته نمایش میده مشک از کجا می تونه باشه؟؟؟
    سلام
    زیرنویس را با Notepad باز کنید.
    بر روی Save As کلیک کرده و در قسمت Encoding کدکهای ANSI,UTF-8 و Unicode را انتخاب و ذخیره کنید.

مشکل شما با یکی از این کدکها برطرف می شود

5. نمایش تشکر

6. نمایش اطلاعات

پیش فرض asus fonepad

سلام من تبلت asus fonepad دارم کدوم کدک رو دانلود کنم
    البته خودم x86 گرفتم نرم افزار کار میکنه ولی بعد از دو دقیقه فیلم قطع میشه و میاد بیرون تو محیط برنامه
    مرسی

7. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sadeghs
    سلام من تبلت asus fonepad دارم کدوم کدک رو دانلود کنم
    البته خودم x86 گرفتم نرم افزار کار میکنه ولی بعد از دو دقیقه فیلم قطع میشه و میاد بیرون تو محیط برنامه
    مرسی

دوست عزیز برنامه را دانلود نصب و اجرا نمایید به صورت اتوماتیک کدک مورد نظر اعلام خواهد شد.

موفق باشید

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

من برای MX player کدک armv7 neon رو نصب کردم.کدکی بود که با توجه به cpu مدل گوشی خودم نیاز داشت.اما برای BSPlayer هر چی تو گوگل سرچ میزنم کدک armv7 neon پیدا نمیکنم.ممنون میشم یکی از دوستان برای BSPalyer کدک armv7 neon رو بذاره.با تشکر.ARMv7 NEON (libffmpeg7_v7.so)

10. عضو ثابت mohsen7471 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

گوشی من Samsung Galaxy Fame S6810 هست میشه بگید CPU و گرافیک اش چنده؟.خوب هست این گوشی؟

11. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mohsen7471
    گوشی من Samsung Galaxy Fame S6810 هست میشه بگید CPU و گرافیک اش چنده؟.خوب هست این گوشی؟
    دوست عزیز واقعا اگه میخوای بصورت کلی و جزئی مشخصات کلیه قطعات گوشی تان را بدانید و همچنین صدها نظر از کاربران را ببینید در سایتهای دی جی کالا digikala و موبیلی ایران mobile و ... دنبالش بگردید با یه سرچ کوچولو به همین نامی که گذاشته اید . ضمنا سی پی یو هم Single Core Cortex-A9 CPU و 1 GHz میباشد . در انجمن لینک سایتهای دیگه را نمیشه گذاشت اما واسه خودتون کاری نداره یه سرچ کوچولو در گوگل به طیف وسیعی از نظرات و ... دست پیدا خواهید کرد .
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

درود.
    اگر منظورتون از "چنده" مدل Cpu(پردازنده) و GPU (پردازشگر گرافیکی) میباشد. به شرح زیر است:
    Cpu:single core Cortex-A9/1 GHz
    Gpu:Broadcom VideoCore IV

اظلاعات بیشتر و دقیق تر :

در مورد cortex-A9 بدونید که توسط ARM Holdings plc طراحی شده ، با معماری ARM و تکنولوژی ساخت 40 نانومتر. 1 گیگا هرتز هم که سرعت پردازنده ی شماست.

Cortex-A9

پردازشگر گرافیکی شما از نوع کم مصرف میباشد و از
    encode و decode ویدئو با رزولوشن 1080pهم پشتیبانی میکند!(با وجود کم مصرف بودن)

منابع:
    VideoCore - Wikipedia, the free encyclopedia
    ARM Cortex-A9 MPCore - Wikipedia, the free encyclopedia
    Samsung Galaxy Fame S6810 - Full phone specifications

موفق باشید

14. نمایش تشکر

15. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

سلام.

بهترین جایی که میتونید مشخصات کامل گوشی هارو چک کنید اول سایت شرکت سازندش هست، دوم سایت GSM Arena.

اگر منبع فارسی میخواید سایت DigiKala خیلی خوبه.

16. نمایش تشکر

صفحه 2 از 3 اولین 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •