سلام خواهشن اگه ميشه لينك دانلو فرمت فلشهاي سوني رو بزارين تا دانلود كنيم .
سلام خواهشن اگه ميشه لينك دانلو فرمت فلشهاي سوني رو بزارين تا دانلود كنيم .

مگه فرمت کردن فلشهای مختلف باهم فرق داره؟!
نکنه من بد متوجه شدهام؟!؟!
Mo.Re.Za
رفتی و آدمکا رو جا گذاشتی
قانون جنگلو زیر پا گذاشتی
اینجا قهرن سینهها با مهربونی
تو تو جنگل نمیتونستی بمونی
سلام معیننوشته اصلی توسط moein aghaei
اینکه شما میگی اشتباهه یعنی اینطور نیست که هر برند خاصی یه برنامه واسه فرمت کردن داشته باشه ولی از یه جهت فرمت کردن فلش مموری از طریق ویندوز کار کاملا"
اشتباهیه این عکس رو ببین
من به شما توصیه این برنامه رو میکنم
کد:http://download.softpedia.ro/dl/fa319f1d986526546790bf9397a82ebf/4cf2d88d/100123786/software/HDD/HPUSBDisk.exeفرق خاصی نداره ولی با این برنامه میتونی با فرمت NTFS فلشت رو فرمت کنی که باعث افزایش سرعت انتقال داده بشهنوشته اصلی توسط mo.re.za
[size=100]._-به زودی در این محل امضایی احداث خواهد شد -_.
ممنون دسته همتون درد نكنه ميدونيد نميدونم تا حالا مشكل نرم افزاري برا فلشتون پيش امده مثلا كلا فلشتون صفر بشه اونجاسكه بايد فقط با برنامه فرمت خود اون فلش فرمتش كني تا فلشتون مثل روز اول بشه باز ممنون از همتون .

خوب تو Windows 7 هم میشه فلش را با فایلسیستم NTFS فرمت کرد.
ولی اینکه میگین اگه فلشی مشکلدار بشه میشه با ابزار فرمت خودش درستش کرد؛ بحثیست جدا. که اگه همچین چیزی باشه بسیار بهش نیاز دارم و از دوستان خواهشمندم که ابزاری در این زمینه معرفی کنند.
یادمه یه فلش King MaX داشتم که وقتی خراب شد و بردمش گارانتی، اوّل با یه نرمافزار امتحانش کرد ولی در هرحال نتونست درستش کنه. وقتی که هم ازش پرسیدم اصلاً این نرمافزار به درد میخوره، گفت تو بعضی از مواقع فلش را درست میکنه. ولی فلش باید حتماً Detect بشه تا بتونه اون نرمافزار کاری کنه.
راستی جدای از اینها دوستان براشون پیش اومده که فلششون Write Protect بشه؟! اگه بشه به غیر از گارانتی، چی کارش میشه کرد؟!
و کلّا چی باعث میشه که فلش Write Protected بشه؟!
اگه بتوتین کمک کنین بسیار ممنون میشم.
Mo.Re.Za
رفتی و آدمکا رو جا گذاشتی
قانون جنگلو زیر پا گذاشتی
اینجا قهرن سینهها با مهربونی
تو تو جنگل نمیتونستی بمونی
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها