نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 10

موضوع: تفاوت نسخه دارای لایسنس Volume با دیگر نسخه ها در چیست؟

تشکر شده 97 بار در 55 پست
    Array

پیش فرض تفاوت نسخه دارای لایسنس Volume با دیگر نسخه ها در چیست؟

با سلام خدمت دوستان عزیزم
    در بعضی از نرم افزارها کلمه Volume به عنوان لایسنس ذکر شده است، تفاوت نسخه دارای لایسنس Volume با دیگر نسخه ها در چیست؟ و آیا قابلیت های آن نسبت به بقیه تفاوتی دارد یا نه؟
    از کسانی که اطلاعاتی درباره این موضوع دارند تقاضا دارم که پاسخ دهند.
    THE WORLD IS CONNECTING BETWEEN THE DOTS--www.SoftGozar.com - Forum.SoftGozar.com

اولین انجمن تخصصی مجنتو به زبان فارسی

www.MagentoeCommerce.ir

تشکر شده 3,559 بار در 717 پست
    آنتی ویروس 
    Microsoft Security Essential
    Array

پیش فرض Re: تفاوت نسخه دارای لایسنس Volume با دیگر نسخه ها در چیست؟

به گمانم اول نسخه RTM هر نرم افزاری ارائه میشود که برای شرکت های بزرگ کامپیوتری میباشد و بعد از ان نسخه با لایسنس Volume برای همگان ارائه میشود

Array

آیا این نرم افزارها نیاز به سریال برای فعال سازی و یا برنامه ای برای اکتیو کردن دارند؟
    THE WORLD IS CONNECTING BETWEEN THE DOTS--www.SoftGozar.com - Forum.SoftGozar.com

www.MagentoeCommerce.ir

آنتی ویروس 
    Array

باید اینگونه باشد زیرا من هر نرم افزاری که با این لایسنس دیده ام نیاز به فعال سازی داشته است

تشکر شده 1,892 بار در 297 پست
    آنتی ویروس 
    Array

به مدد او
    با اجازه از moralist محترم
    در مورد Volume License می تونم بگم که این یه تکنیک احراز هویت است که به طور علنی و رسمی از Windows Vista برای اولین بار توسط شرکت قدرتمند Microsoft به کار گرفته شد(البه قبلش هم تو ویندوز XP استفاده کرده بود و زیاد موفق نبود که حالا در ادامه میگم). البته استفاده چشم گیر اونو از Windows 7 به بعد دیدیم.
    تفاوت نسخه دارای لایسنس Volume با دیگر نسخه ها در چیست؟
    اصل این روش Volume License Key هستش که البته با اهداف خاصی هم طراحی شده ، من سعی می کنم با اینکه این یه مطلبی هستش که بسیار گردن کلفت و پیچیده هستش رو خیلی مختصر و ساده بیان کنم:
    Volume License Key یه متدی هستش که امروزه اکثر شرکت های برنامه نویسی برای استفاده از یک Serial number مشخص برای یک برنامه که چند بار در چندین کامپیوتر یدون نیاز به مرحله های خسته کننده product activation از طریق اینترنت یا ... می باشد.
    این متد بیشتر در نوع های تجاری،سازمان ها، شرکت های بسیار بزرگ و وزارتخانه ها استفاده می شود.
    Volume license key می تونه برای activate کردن چند نسخه نصب شده از نرم افزار بدون مکانیزم product activation باشد.
    بر فرض مثال Microsoft یک Volume license key به یک سازمان می فروشه، اون سازمان حتی می تونه اون به تعداد نا محدود در سازمانش استفاده کنه ( البته Microsoft زرنگتر از این صحبت هاست که سرش کلاه بره واسه همینم این نوع Volume license key (VLK)l رو با یک فرمول مشخص و اعداد ثابت می ده به سازمان، و در مقابل سازمان متعهد می شه که این (VLK) در سازمان فقط استفاده بشه و به هیج وجه از سازمان خارج نشه در صورتی که این اتفاق بیفته مسئولیت با خود سازمانه و Microsoft حق داره از سازمان شکایت کنه.
    معمولا این نوع (VLK) بین دو سازمان منتقل نمی شه و اگه قرار باشه این اتفاق بیفته مراحلش مثل خرید دوباره او (VLK) هست و باید از طریق واسطه قانونی مثل Discount-licensing.com این انتقال انجام بگیره.
    البته گفتن این نکته هم مهمه که VLK به امروزه به این صورت که در بالا گفتم توسط microsoft استفاده نمیشه و VLK با Multiple Activation Keys (MAK) یا with Key Management Server (KMS) keys جابجا شد به دلیل ولی در کل همین فرایند رو طی می کنه که Volume license معروف شده و جا افتاده.
    MAk با استفاده از ارتباط مستقیم با microsoft و یا از طریق پروکسی Volume Activation Management Tool (VAMT) انجام می شود.
    KMS هر 180 روز یک بار به server مرتبط می شه.

دلیل این جابجایی این بود کهVLK مرحله Activation رو نادیده می گرفت و از طرفی هم بر روی تعداد استفاده هیچ محدودیت فنی هم نداشت و یک سری سارقین نرم افزار به راحتی vlk ها رو در می آوردند، برای مثال:
    1- FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8 در ویندوز XP که به کد های FCKGW معروفند.
    2- کد های YFKBB در ویندوز vista
    3- کد های GWH28 در office
    4- کد های V2C47 دز ویندوز Xp
    که این مشکل در XP با Windows Genuine Advantage (WGA) نسبتا حل شد. و این مواردی رو هم که نام بردم در Blacklist شرکتMicrosoft قرار داره البته از service pack 3 به این طرف...

آیا قابلیت های آن سبت به بقیه تفاوتی دارد یا نه؟
    البته که دارد، اصلا چون تفاوت دارند ایجاد شدند، تفاوت ها : ( البته الان بعضی این تفاوت ها مزایا و بعضی معایب هستند )
    1- بعضی سازمان ها و ... که اعداد زیادی از یک نرم افزار مثلا windows می خواستند بخرند Microsoft تنها یک نسخه و یک Serial number به آنها می داد.
    که خود این هم از هزینه تولید کم می کرد که متعاقبا خریدار نیز پول کمتری پرداخت می کرد. هم بروشور هایی که همراه پک بود تنها یک نسخه فرستاده می شد.
    2- در یک سازمان که دارای صد ها کاربر بود اختلال در اینکه کدام سریال برای کدام رایانه است ایجاد نمی شد.
    3- در زمان نصب مدیر شبکه سریع تر به کار خود ادامه میداد.
    4- مدیریت نرم افزار راحت تر بود
    5- برای خریدار تخفیف بیشتر ارائه می شد.
    6- فروشنده نیز صرفه جویی بیشتری می کرد.
    7- database سریال شرکت فروشنده به خاطر تعداد زیاد نسخه که همگی مربوط به یک خریدار هستند الکی پر نمی شه و تنها یک رکورد استفاده می گردد.
    ولی در قابلیت هیچ تفاوتی ندارند.
    آیا این نرم افزارها نیاز به سریال برای فعال سازی و یا برنامه ای برای اکتیو کردن دارند؟
    با توجه به توضیحاتی که دادم مسلما بله احتیاج داره ، شاید تفاوتش تو سختی و یا راحتی کرک کردنش باشه
    باید بگم کمپانی های بزرگی همچون APPLE - ADOBE - Microsft از این روش استفاده می کنند و در این Scale این روش بیشتر کاربرد دارد.
    با عرض معذرت از moralist این هیج ربطی به RTM و این صحبت ها نداره و صرفا یه روش مدیریت فروشه یه جورایی می شه گفت شبیه OEM هستش ولی نه در اون موضوع چون جایی از برنامه سفارشی نمیشه

Array

سلام دوست عزیز
    می تونی به Microsoft Office 2011 14.0.0 for Mac OS X Volume + Update 14.0.2 تو سایت سافت گذر مراجعه کنی و قسمت نکات بند 1 رو به خونی و بعد پاسخ بدی؟چون گفته نیاز به سریال و کرک نداره!!!
    و آیا این نرم افزار لایسنس دیگه ای هم داره و اگر داره کدومش بهتره؟
    و آیا این نسخه از آفیس با توجه به داشتن لایسنس Volume محدودیت در استفاده از نرم افزاراش داره یا نه؟
    فقط کوتاه توضیح بده!!!
    موفق باشی

www.MagentoeCommerce.ir

آنتی ویروس 
    Array

طبق گفته های جناب soroush نسخه Volume مانند ویندوز های Enterprise میباشد

آنتی ویروس 
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط soroush
    سلام دوست عزیز
    می تونی به Microsoft Office 2011 14.0.0 for Mac OS X Volume + Update 14.0.2 تو سایت سافت گذر مراجعه کنی و قسمت نکات بند 1 رو به خونی و بعد 1-پاسخ بدی؟چون گفته نیاز به سریال و کرک نداره!!!
    2- و آیا این نرم افزار لایسنس دیگه ای هم داره و اگر داره کدومش بهتره؟
    و3- آیا این نسخه از آفیس با توجه به داشتن لایسنس Volume محدودیت در استفاده از نرم افزاراش داره یا نه؟
    4-فقط کوتاه توضیح بده!!!
    موفق باشی
    به مدد او
    اول از همه از سایت Softgozar پیشاپیش عذرخواهی کنم اگه تو صحبت هام چیزی گفتم جسارت ندونید و صرفا به دید نقد و پیشنهاد نگاه کنید.
    اسماعیل جان من واسه صحبت هام به یه خط جمله که توی یه سایت اومده ( همونی که خودت آدرس دادی ) و هیچ منبعی نداره و معلوم نیست چه بلاهایی سر نرم افزار از لحاظ کرک و این مباحث سرش اومده تا به دست ما از طریق این سایت رسیده بسنده نمی کنم.
    1-من پاسخ هایی که دادم بر اساس حداقل 6 مقاله Microsoft بوده و ساعت ها چرخ زدن تو MSDN و خیلی چیز های دیگه بوده اینجا اصلا لازم نیست بگم بوده
    در ضمن اون که گفته این نسخه VL است دلیل به این نیست که پس سریال نمی خواد. چون این برنامه که شما آدرسشو دادی حتما قبل از اینکه به دست ما برسه کرک شده من نمی دونم چقدر در مورد کرک می دونی ولی کرک حتما فقط به این معنا نیست که به ما یه سریال یا یه patch بدن بعد ما اونا رو انجام بدیم و برنامه اجرا بشه یکی از روش های کرک اینه که مثل همینی که آدرسشو دادی حالا تعابیر گوناگون داره میگن Self-crack یا Pre Crack یا مضمون های مشابه هست که دیگه کاربر نیازی به استفاده از سریال با کرک نداره و عملا می گن Unattended Crack هستش
    در ضمن یکی از روش های دیگه کرک هم Bypass کردن مرحله احراز هویته که توضیحات برنامه نویسی داره که از حوصله این بحث خارجه
    در مورد شماره های 2 و 3 هم اگه شما همون توضیح پست قبل بنده رو می خوندی متوجه میشدی، چون تو تون کاملا توضیح دادم که نه بحث سر محتوای برنامه نیست و VLK صرفا یه روش احراز هویت و این احراز هویت به هر طریقی انجام بشه دیگه محتوا یکیه
    در مورد 4 هم من گفتم یه مطلب گردن کلفت رو سعی کردم تو یه صفحه جمع کنم این همه توضیح دادم باز درست مطلب جا نیفتاده و هنوز واستون سوال مونده اگه کوتاه تر می دادم که دگر هیچ . . .

نقل قول نوشته اصلی توسط Moralist!
    یونس جان در مورد نحوه احراز هویتش نسبتا همین طوره ولی در مورد محتوا کاملا متفاوته چون enterprise یه جورایی میشه گفت یه نسخه سفارشی خاصی که دیگه از لحاظ پشتیبانی سخت افزاری متفاوته که حالا این خودش یه کتابه ...

آنتی ویروس 
    Array

یونس جان در مورد نحوه احراز هویتش نسبتا همین طوره ولی در مورد محتوا کاملا متفاوته چون enterprise یه جورایی میشه گفت یه نسخه سفارشی خاصی که دیگه از لحاظ پشتیبانی سخت افزاری متفاوته که حالا این خودش یه کتابه ...
    پس شما این سخن سافت گذر را چه میگویید

این نسخه از نظر امکانات با نسخه Ultimate یکی است ولی سیستم لایسنس آن متفاوت است.

Windows 7 Ultimate contains the same features as Windows 7 Enterprise, but unlike the Enterprise edition, it is available to home users on an individual license basis

آنتی ویروس 
    Array

پس شما این سخن سافت گذر را چه میگویید

این نسخه از نظر امکانات با نسخه Ultimate یکی است ولی سیستم لایسنس آن متفاوت است.

Windows 7 Ultimate contains the same features as Windows 7 Enterprise, but unlike the Enterprise edition, it is available to home users on an individual license basis
    یونس جان شرمنده ولی این جمله سافت گذر نیست، الکی حرف تو دهن مردم نذار این عینا جمله دانشنامه آزاد Wikipedia هستش اینم لینک صفحه اش
    کد:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions
    در ضمن این جمله با حرف های من تضادی نداره منم دقیقا همینو می گم ما که اصلا جایی حرف از ultimate نزدیم مگه من گفتم enterpriseبا ultimate فرق داره!

ببین Volume نسخه نیست هااااا volume روش احراز هویته برای بار صدم که میتونه روی نسخه های متفاوت از جمله ultimate enteprise professioanal lمورد استفاده قرار بگیره

اگه یه سری از اطلاعاتش رو هم میخوای در مورد enterpriseمن مستقیم از Moderator سایت technet شرکت microsoft اقای Carey Frisch نقل می کنم به همراه ترجمه

کد:
    All versions of Windows 7 require product activation.
    تمامی نسخه های Windows 7 نیازمند activation هستند

Windows 7 Enterprise can only be activated with a Volume License MAK or KMS key . 
    Windows 7 Enterprise فقط با Volume License MAK or KMS key توانایی activation دارند

Windows 7 Ultimate edition activates conventionally via the internet to Microsoft activation servers.
    Windows 7 Ultimate از طریق اینترنت و سرور های activation میتونن activation رو انجام بدن

while the Enterprise DVD contains only one edition (the Enterprise one), the other DVD contains all consumer editions (Ultimate, Home, Professional) at once.
    نسخه Enterprise فقط خودشو تو DVD داره در حالی که سایر نسخه های تمامی نسخ را دارند ( که خود این دلیل اختلاف حجم dvd هستش )
    Parental control is missing from Enterprise edtion but exist in all others editions.
    Parental control در نسخه enterprise نسیت ولی در بقیه نسخ هست
    در ضمن ultimate & enterprise تفاوتی با هم ندارند جز در احراز هویت که تو ترجمه بالا گفتم
    البته جدا از ویندوز 7 ما یه سری نسخه enterprise داریم که مخصوص server ها هستش اونا توانایی سخت افزاری بالایی دارند و کاملا به صورت سفارشی هستند و قیمت های بالایی دارند و رم و cpu و .... بالاتری رو پشتیبانی می کنن

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)